Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Actorul Serban Ionescu are nevoie de ajutor


de zaraza sc la: 12/05/2012 19:51:19
rezumat: Fiti spectatori pe 26 mai la Teatrul National, ora 11
voteaza:
Veniti la spectacolul din 26 mai 2012, sambata, ora 11, in Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti. Anuntati-va prietenii din Bucuresti!

http://www.mediafax.ro/life-inedit/campanie-de-sprijinire-a-actorului-serban-ionescu-diagnosticat-cu-borelioza-demarata-pe-facebook-9619980
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


*** - de Baby Mititelu la: 13/05/2012 11:19:02
Borelia sau boala Lyme i-a afectat intregul organism. Serban Ionescu nu se mai poate spala si nu se mai poate hrani singur. Il ajuta familia, dar el nu a incetat sa spere ca intr-o zi se va ridica din pat si va urca din nou pe scena.
Ads by INTERNET PROTV

Aceasta-i drama prin care trece Serban Ionescu. Un barbat energic si plin de viata, care mergea 15 kilometri pe jos zi de zi, actorul a aflat in mai anul trecut ca sufera de borelioza, o boala grava provocata de muscatura unei capuse. Serban e vanator si povesteste ca in padure ti se poate intampla orice.
Initial, Serban Ionescu a avut dureri la umarul stang, iar medicii au crezut ca e vorba despre reumatism. Au urmat alte analize care au dus la verdictul final: Borellia sau boala Lyme.
Din cauza ei, indragitul actor ia zilnic un pumn de medicamente: antibiotice, vitamine si pastile care sa-i protejeze ficatul si stomacul. Viseaza la ziua in care s-ar putea intoarce pe scena Teatrului National.
#632462 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...