-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Svasticile de pe coroana reginei Maria


de Daniel Racovitan la: 09/06/2012 14:28:46
modificat la: 09/06/2012 14:29:41 arata originalul
voteaza:
Care se pot vedea mai jos. Coroana a fost purtata la încoronarea de la Alba-Iulia, în 1922.

Romania's Royal Crowns2

Aveți idee ce e cu ele?
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (5):


*** - de pescadorul la: 09/06/2012 17:32:01
Ca sa pot emite niste fraze in legatura cu subiectul mi-am improspatat vagile cunostinte refreritoare la subiect cu un tur pe internet pe care putea sa-l faca oricine, inclusiv autorul confei pentru a se convinge ca Regina Maria n-a fost adepta nazismului, dupa cum s-ar putea intelege parcurgand fugitiv materialul.
Zvastica nu a fost un simbol inventat de nazisti, nenorocirea a facut insa ca ei sa-l preia si sa-l transforme intr-un simbol al mortii.
Este un simbol religios stravechi prezent atat in Asia cat si-n Europa aparut prin zona noastra inca de pe timpul tracilor si preluat, in consecinta de descendentii daci si mai departe de urmasii acestora facuti in cardasie cu legiunile romane.
Asta apropo ca legionar nu inseamna neaparat baietii aia imbracati in camasi verzi si care cand le spalau se schimbau in camasile neagre ale mortii... pasiunii.
Sieg Heil, sa moara mama... :))))
#633106 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
corect - de RSI la: 09/06/2012 18:36:09
svastika este un simbol hindu stravechi (na ca iar ajungem la hinduism... ;P ).
Simbolul clasic, cu marginile indoite in sens contrar acelor de ceasornic si era semnul vietii. In ideologia nazista semnul a fost intors in sens invers pentru a simboliza moartea.
#633113 (raspuns la: #633106) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
dubla - de RSI la: 09/06/2012 18:36:10 Modificat la: 09/06/2012 18:37:24
...
#633114 (raspuns la: #633106) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
svasticile de pe coroana Reginei Maria a Romaniei - de LILY GOTH la: 26/12/2012 11:38:11
Cind m-am nascut counismul se instalase bine.Inca nu eram toti tovarasi si prieteni.Exproprierile ne-au adus in casa strabunici,bunici,veri si multe matusi din toate generatiile.Regina Maria moarta in vara lui 1938 era personalitatea cea mai des evocata in familie.Toata copilaria si adolescenta am auzit cit era de cumsecade,omenoasa priceputa si cunoscatoare in cultura,arta,simbolism,traditii obiceiuri si portul romanesc, cit de repede s-a adaptat fiind un sprijin pentru Regele Ferdinand Carol al II-a sau Ex-regele Mihai in diplomatie sau pe frontul primului razboi mondial.Coroana reprezinta declaratia de dragoste si respect a Reginei Maria pentru Romania si Romani. Svastica-prinsa in cerc-cu aripile spre dreapt-simbolul stramosilor pentru roata vietii-roata timpului (mosul care invirte roata timpului curmind firul vietii)-simbolul reinvierii al renasterii al primaverii al binelui SEMNUL LUI ZAMOLXE. Cele trei svastici in cerc prinse pe paraurechi inseamna TRECUTUL PREZENTUL VIITORUL (TIMPUL REINTREGIRII RENASTERII ROMANIEI) Svastica crucea cu aripi spre stinga prinsa in cerc era simbolul mortii,renasterii,al vietii vesnice intilnirea cu Zamolxe si stramosii-romanii o insemnau pe crucile si portile cimitirelor.Svastica fascista este crucea cu aripile spre stinga-simbolul razboiului al subjugarii al mortii.Nu stim cine l-a sfatuit pe Hitler/s-a spus ca este din vechiul Tibet-un simbol al invingatorilor-simbol al Arienilor/.Un cioban din zona Sibiului a povestit prin anii `70 cum in sat in al doilea razboi au venit nemtii, un batrin a intrebat de ce cara cu ei simbolul mortii,ce steag,este semnul mortii din poarta cimitirului.Nemtii s-au crucit.Povestea mosului a ajuns si pe la Hitler se spunea.INTERESANT DE SEMNALAT LA ACEASTA COROANA ESTE SUPRAPUNEREA INTREI COROANA MARE SI COROANA MICA-SIMBOLUL GLANDEI PINEALE-A LEGATURII CU DUMNEZEU SI STRAMOSII-BINECUVINTAREA CERULUI/IAR PERLELE-LACRIMI. Chiar daca nu este pomenita in cartile scolarilor,pentru Romani,cea care a fost iubitoare de neam si tara ramine REGINA MARIA SIMBOLUL INIMII DE ROMANCA.
#638539 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de RSI la: 26/12/2012 20:59:10
povesti de adormit copiii
#638565 (raspuns la: #638539) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...