-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Marghioala.


de sami_paris74 la: 28/06/2012 15:26:26
modificat la: 28/06/2012 15:48:18 arata originalul
rezumat: Text din vol 4 (tiganeste patru)
taguri: Cutia_cu_litere sami 
voteaza:
• Marghioala îmbătrânise de când se despărţise de Tandoi din Cringasi. Doar ce împlinise 60 de ani, părea uimitor de tânără şi era una dintre femeile care nu i se putea citi niciodată vârsta. Avea o putere magică în priviri, era convingătoare şi nu permitea niciodată să fie contrazisă, era un gen de femeie cu o aureolă deosebită ,care nu scăpa niciodată de privirea oamenilor care o cunoşteau.
*Ghicea cu ghiocul, în cărţi, în cafea şi în palmă. Avea o putere deosebită prin felul de a prezice viitorul şi soarta celor care apelau la serviciile ei. Parapsihologia era definită prin clarperceptibilitate şi producea în permanenţă o stare de conexiune puternică şi emotivă între ea şi oamenii care apelau la ea. Când povestea, copiii şi oamenii din jurul ei o ascultau în cea mai perfectă linişte.
Mii de oameni au acest har. Mulţi dintre ei nici nu ştiu care dintre emoţiile transmise sunt ale lor proprii şi care dintre emoţii sunt preluate de la cei din jur.
Mulţi oameni preiau starea de nelinişte, de frică, de boală, de depresiune, de agitaţie, de sărăcie ori de bogăţie, preiau aceste stări de la oamenii din anturajul lor. Clarperceptibilitatea este o forţă care se găseşte mereu în stare de veghe, dar foarte puţini oameni au acest dar de a o folosi. Există oameni către se iubesc şi care la un moment dat au puteri fantastice de a comunica prin telepatie, alţii pot să se îmbolnăvească privind un muribund bolnav de cancer ori gândindu-se doar la o boală imaginară.
*Aşa cum în soare există descărcări magnetice, aşa şi la noi oamenii există descărcări de acelasi gen.De cele mai multe ori, descărcările cele mai frecvente sunt la oamenii căsătoriţi, ori la oamenii care sunt legaţi sufleteşte. Gândurile şi sentimentele lor , sunt transmise printr-un proces numit chimia creierului. Prin acesta chimie se pot realiza iubiri foarte puternice, între oameni şi chiar între animale, alterori când chimia este rea, se produc despărţiri. Alteori intervine în acesta chimie, mirosul şi gustul, mirosul având o influenţa foarte puternică asupra gândirii noastre.
Există oameni şi animale care au un miros urât, foarte greu de suportat, exemplu; un miros urât care să ne influenţeze iubirea este mirosul unei guri nespalate ,urât mirositoare, ori un miros produs din cauza cariilor dentare şi chiar al unor infecţii purulente. Mirosul organelor genitale nespălate, al picioarelor ori al transpiraţiei. Marghioala ştia toate aceste lucruri şi ştia de fiecare dată, să aprecieze oamenii pe care-i avea în faţa , stia să dea cu precizie un răspuns exact,uimitor de exact, oricărui interlocutor.
Charles Dickens a zis:
Eu sunt cel care am vazut primii tigani in carute
In rulote aparute la periferie in Anglia .
Case pe roti,cu usi si cu ferestre
Asa m-am amuzat pe-atunci mai fratilor
Vazint tigancile cum isi tineau pruncii
Bagati in cosuri de nuiele
De parca erau giste salbatice
Iar sus pe-acoperisul caselor rulante
faceau echilibristica gainile,pisicile si cainii infometati.

Am incheiat citatul: sa va traiasca familia.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

subiecte similare:
Pestii.
Maimuta
Timpul
Calambururi

comentarii (5):


hailoviu cafe - de sami_paris74 la: 28/06/2012 15:30:58
pentru faptul ca ati disparut ,va spun ;sa mor eu ,ca in maxim o luna plec la Cannes la plaja,sa se bronzeaza pielea mea timp de trei sapatamini,apoi daca ma supar putin, o sa continui vacanta pe coasta Spaniei pina la Teremolinos.

Va pup. Hailoviu.

#633334 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 28/06/2012 18:34:43
"Martirule" doamne cat chin te asteapta, hai la Cannes ca la Cannes ca e ca la noi la Navodari dar sa te tarasti si-n Spania, imi dau lacrimile... ;))))))
#633335 (raspuns la: #633334) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Sami - de amari la: 30/06/2012 00:33:27
vacanta placuta!!
#633341 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Pescadorul - de sami_paris74 la: 30/06/2012 11:51:38
multumesc pentru trecere prietene,sa nu plingi,promit ca am sa ma gindesc la tine cind o sa prind citeva valuri uriase in obiectiv si le trimit pe cafenea.

Sa ai o zi minunata.
#633345 (raspuns la: #633335) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Amari - de sami_paris74 la: 30/06/2012 11:52:56
vacanta placuta si tie si multa,multa sanatate iti doresc.

Cu multa stima.

Sami.
#633346 (raspuns la: #633341) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...