Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Drumul spre Viena!!!


de Magnifico20 la: 13/12/2004 11:24:00
modificat la: 16/12/2004 22:27:19
voteaza:
Salut tuturor. Fiind la studii in Ungaria, la Esztergom, oras mic aflat la granita cu Slovacia, am avut posibilitatea de a intra in alte tari ale UE. Insa daca la granita cu Slovacia, tara in care m-am simtit de parca as fi acasa in Romania, am avut cateva probleme, mergand spre Viena m-a mirat faptul cat de usor am intrat in Austria. Si de ce? Simplu, pt ca eram intr-un autobuz cu numar din Ungaria, si cu multi studenti maghiari. Dar faza zilei a fost ca banda pe care era scris EU-BUS nu era deschis asa ca a trebuit sa intram si noi pe banda NON-EU BUS. Si povestea de aici devine trist. In fata noastra un autobuz cu numar BN 03 ..., adica compatriotii mei doreau sa mearga in Austria sau poate mai departe. Insa cum vazand ca sunt romani vamesii au facut toate controlurile necesare, adica credeam ca ma aflu in anii 70-80. Inadmisibil asa ceva dragii vamesi din Austria. Inadmisibil!!! Va spun sincer decat sa ma aflu intr-un autobuz cu 38 de unguri mai bine eram printre acei bistriteni care in frigul acelei dimineti au gasit puterea de a rade intre ei. Ii compatimeam pt ca stiam ca locul meu este intre ei...
De ce dl Nastase? De ce dl Basescu? De ce trebuie sa se umileasca omul pt a-si castiga traiul. Pt ca doar politicienii pot fi de vina!!! POPORUL IN NICI UN CAZ. Sa va fie rusine!!!
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (3):


din localitatea ta!!! - de (anonim) la: 28/12/2004 17:04:52
salun magnifico,,,ma impresionezi,atat am avut de scris.pa
#32342 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
In primul rand politicienii r - de mya la: 13/02/2005 09:19:37
In primul rand politicienii romani sunt exponentii poporului ca doar el i-a ales (la asa popor - asa conducatori!). Nu coboara...pe-o raza de lumina din alte galaxii, clar.
Si in al doilea rand, draga magnifico20, vamesii austrieci sunt patiti cu cetatenii romani (au fost gramezi de scandaluri, carau droguri, bijuterii etc.). Nu are nimeni chef sa-i intre in tara jeguri, tie ti-ar placea? Isi faceau meseria chiar daca ne place sau nu. Asta e realitatea, ce sa facem?! E destul sa fie cativa nenorociti ca sa se duca faima tarii.
#36187 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
O singura intrebare - de Magnifico20 la: 15/02/2005 16:13:28
Draga mya, tu ce crezi cetateni maghiari nu car droguri peste hotare??? Hmmm....
#36386 (raspuns la: #36187) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...