Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Spionul din pantof


de Roman Haduch la: 27/07/2012 14:50:11
rezumat: Pana acum 22 de ani la poporul alfabetizat ajungeau date corecte ori exagerate cu privire la cursa inarmarilor , acum , sub acest aspect se pare ca e liniste.................
taguri: capela- Clopotul de hartie Salonul 
voteaza:
Exista opinii potrivit carora liberul arbitru este busit, cotonogit rau de tot de pofte. Barbati si femei , baieti si fete , din cotidian, privindu-se in oglinda , doresc sa devina mai putin grasi , fiind destepti, considera prajiturile, ca find bombe calorice, asa cum si sunt insa nu inceteaza de a actiona astfel incat sa adauge grasimi peste grasimi. O viata au si doresc sa-si traiasca viata.Foarte multi se imbuiba inainte de a se culca.
A, dar tema este alta , insa, inca un argument ca "liberul arbitru " este arestat preventiv in codul de bare, consta in faptul ca , multe suflete gingase si istete, afirma despre tigari ca sunt daunatoare, citesc avertismentul cinic si obraznic pe care producatorul, sigur de el, il pune pe pachet si , continua sa soarba fum de tigara, sa traga fum in piept.
Despre spionul din pantof am inteles ca exista un program al corporatiilor care uziteaza RFID , implantand cip minuscul si in lenjeria intima , cip-uri care transmit datele corecte, complete , actuale , la zi , despre tine. Stapanul cip-urilor poate sa iti scaneze portofelul cand esti in drum spre market si, mai tarziu iti poate scana mintea. Intimatea violata in mod nepermis . Despre vot putem afirma ca decizia noastra poate fi rezultanta informatiile puse in mintile noastre de operatorii media. Ce ne facem?
Personal, va indemn , cu toata dragostea sa ganditi la Iisus Hristos, la a avea credinta si dorinta de a asculta Biblia. Dorinta lui Dumnezeu este ca nici unul sa nu piara ci toti sa vina la pocainta, insa pentru ca sa doresti sa te pocaiesti trebuie sa cunosti ca viata crestina este plina energie, entuziasm, savoare, este o viata cu sens si realizari. O viata in dragoste. Domnul Iisus Hristos este Viata. Dumnezeu sa va binecuvanteze!
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (3):


Romane - de INSULA ALTUIA la: 27/07/2012 15:40:04
si pe tine sa te binecuvinteze si Dumnezeu sa-ti trimita gindul bun ca dupa ce iesi de la biserica sa te indrepti spre capela de vot,Doamne ajuta!
Am incredere in justitia lui Dumnezeu
:)
Sa traiesti Romane si ginduri bune sa te impresoare,ciao.
#634241 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Insula altuia - de Roman Haduch la: 27/07/2012 16:07:59
multumesc , iti doresc ca Dumnezeu sa te binecuvanteze cu : Sanatate, Intelepciune ! si Prosperitate!
Dumnezeu sa ne binecuvanteze Romania cu conducatori, intelepti, energici si responsabili.
Sunt convins ca vom experimenta si noi, personal, un nivel de viata decent intrucat, muntii nostrii aur poarta si nu se cuvine, ca noi, sa cersim din poarta in poarta. Administrata cu responsabilitate Romania este o binecuvantare pentru Europa iar poporul roman este un popor harnic, romanii fiind exemple bune pentru vecinii lor, in toate tarile in care au ales sa vietuiasca. Nu sunt interesat de exceptii. 99% din colegii mei se afla prin strainataturi si se mandresc , in mod real, cu ei, alte natii.
#634242 (raspuns la: #634241) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Romane - de INSULA ALTUIA la: 27/07/2012 18:10:37 Modificat la: 27/07/2012 18:11:23
ma bucur ca esti mandru si multumit .
Doamne ajuta-ne!
#634244 (raspuns la: #634242) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: