-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

magrebina.


de sami_paris74 la: 15/11/2012 06:19:12
rezumat: sfishitul vol star ,adica 4
taguri: sami Salonul 
voteaza:
Magrebina.

Eu ştiu ce gândiţi voi, începu Potcovaru să povestească: interlocutorul vostru este drogat, în România şi în occident, adevărat vă spun, adevărul adevărat, să moară fraţii mei, adevărat vă spun, că arabii fac ravagii peste tot.
- Ce fel de ravagii?
Doamne Dumnezeule, ce întrebare naivă mi-aţi pus scumpe bulibaşa! Pe noi ţiganii ne izgonesc de peste tot, pentru că aşa este politica asta occidentală, mai ales că suntem şi noi în C.E., dar e absurd, e absurd pentru că avem dreptul de circulaţie în toată Europa, Sarkoaza şi ministrul hala nazist Brice Hortefeox, ne trimite mereu împachetaţi în România, da nu se uită la cei peste douăzeci de milioane de arabi care distrug occidentul şi religia noastră de creştini.
Uite! Am să vă povestesc puţin despre femeile arabe şi despre politica lor de integrare.
În primul rând pe mine, să nu mă consideraţi că sunt drogat şi nu mai ştiu ce vorbesc... Femeile arabe, mă refer la cele din triada Algeria, Tunisia şi Maroc, majoritatea se căsătoresc cu francezi, spun asta pentru că în ultimul deceniu, au început să ne caute şi pe noi ţiganii pentru căsătorie, pentru că începând din anul 2000 au aflat că suntem şi noi integraţi în Comunitatea hasta Europeană, deci caută să ne converteşte şi pe noi la Islam.Şi pe deasupra femeile marocane, sunt cele mai periculoase din heuropa, femeile astea ne otrăveşte cu tot felul de hafrodisiace ca să ne corupe să ne căsătorim cu ele.
- Pffff! Să nu prind marocană, mai ales din halea învelite cu negru, aici în padure ori şatra mea, că vă biciuiesc pe toţi!!!
- Păi nu le vedem nici nasul mărite bulibaşă! De multe ori sub sutana lor se ascund chiar şi bărbaţi.
Ori noi nu este din hăia homosexuali.Aţi înţeles?
În primul rând, vă spune Potcovaru, adevărul adevărat, să nu credeţi că vă vând castraveţi, marocanele sunt cele mai periculoase femei din Europa. Toată lumea ştie că politica asta cu căsătoria este o manevră, pentru că fiecare femeie caută să-şi integrează în primul rând părinţii şi apoi toată familia. Folosesc şmecheria asta de foarte mult timp şi apoi cer alocaţii şi ajutoare financiare şi medicale, Doamne Dumnezeule, şi când te gândeşti că s-au amestecat cu autohtonii francezi, care în acest moment sunt pe cale de disparition!!!
- Autohtonii! Care autohtoni? Eu n-am auzit în viaţa mea de numele ăsta!
Marylin îl privi o clipă pătrunzător, parcă ar fi încercat, cu un suprem efort, să ghicească esenţa cuvântului, apoi îşi întoarse privirea spre bărbatul ei Pardailean şi zâmbi, melancolic. Autohtonii ăştia francezi sunt pe cale de dispariţie!, asta să fie clar...
- Păcat că m-ai întrerupt Marylino, spuse Potcovaru, coborând glasul, ca şi cum şi-ar fi vorbit sieşi. Eram inspirat, simţeam că voi pronunţa acelaşi cuvânt ca şi tine, cuvântul ăsta « autohton « este extraordinar »

Observaţi Parisul şi oraşele din vecinătate. - Nu ştiu dacă mai vedeţi « faţa curată « de francezi pe stradă, peste tot numai coloraţi, şi dacă mai vezi câte un francez pe ici pe colo, şi ăsta, e pe cale de dispariţie, din acesta cauză majoritatea francezilor şi mai ales al franţuzoaicelor au devenit cei mai mari consumatori de anti depresoare de pe planetă.
- Ce este bă ăla anti depresor?
- Anti depresorul este un medicament sub formă de pastile care se consumă cu apă de robinet de toţi cei care sunt cu nervii la pământ, nu pentru cei ca noi, ei nu trăiesc în libertate deplină ca noi ţiganii; zise Potcovaru, ridicând vocea.
Femeile arabe sunt adevărate vrăjitoare, ţigăncile noastre cu ghiocul şi cărţile lor de joc, sunt în urmă c u un secol faţă de vrăjitoarele harabe.
- Nu nu nu se-se zi-i ce ha-ha harabe; se -se -se zi-zice « arabe » intră în vorbă Sreke.
- Lasă gălăgia Streke! La noi nu-i nevoie de gramatică ca să înţelegem istoria! Zise bulibaşa Frişcă.
Ce eşti drogat?
- Măi, m-ai vre-vre-au o o o linie!
- Gata lasă vrăjeala Streke; lasă-l pe Potcovaru să vorbeşte.
- Vrem să ştim tot; absolut tot despre femeile arabe; asta să fie clar, puseră problema toţi ce patru bulibaşi. Noi nu facem politică, dar o să încercăm să ne ferim de duşmani.
- Doamne Dumnezeule, zise Potcovaru; viaţa noastră în natură este cea mai frumoasă libertate. Dacă noi vrem să facem dragoste, nu avem nevoie de hafrodisiace, nici morcoave şi ţelini nu mâncăm, noi avem tradiţia noastră fraţilor.
- Trăiască libertatea!
- Trăiască libertatea fraţilor, traiasca ţiganii din toate ţările hastea drogate mânca-v-as carul vostru de bohemi.

Se înserase, Potcovarul respiră aerul curat, îl trase adânc în piept, apucă un alt cărbune aprins şi îşi aprinse din nou o ţigare.
Uite să vă spun ce s-a întâmplat cu mine când lucram pe bulevardul hala mare, pe Champs Elisse Clemeceau. O dată stăteam aşa cu ochii închişi, era o zi foarte călduroasă, eram toropit de căldură ,pentru că nu bătea nici o adiere de vânt; şi stând eu
aşa cu ochii închişi, mă pomenesc cu o femeie brunetă, o bruneta cu parul tuns scurt si cu nasul ascutit ,ca a lui Pinochio ; simt ca mă trage de mâna şi-mi zice într-o franceză cu accent magrebin.
Vrei să mănânci ceva cald împreună cu mine? La început am deschis doar un singur ochi, îi vedem doar o parte din picioare, l-am deschis şi pe cel de-al doilea ochi şi atunci am văzut-o pe magrebina în toată splendoarea ei.
Doamne Dumnezeule ce şucară era magrebina !, că mi-a căzut paharul de plastic din mâna ,iar pe jos s-au imprastiat toate centimele.In clipa aia n-am mai vazut centimele,putin imi mai pasa de ele,semana a neglijenta,le-am lasat acolo si-am incercat sa ma ridic,simteam ca mi-au amortit picioarele ,parca eram paralizat.
- Ridicate cerşetorule! De azi o să trăieşti lângă mine.
- Eşti căsătorit?
- Sunt văduv, mi-a murit nevasta acum zece ani.Ma privit şi s-a apropiat de mine şi m-a sărutat direct pe ochi, mirosea a Cannel nr 5, că eu în fiecare dimineaţa înainte de a mă instala la cerşit, intram într-o parfumerie « la Marinnod « mă parfumam de fiecare dată cu parfumul ăsta care era doar « testor » şi era gratuit taf –taful,nu si sticla de parfum !
Şefa magazinului îmi luase seama ,ma cunostea de câţiva ani că mă parfumam în fiecare zi în magazinul ei, nu zicea nimic, intram un minut, făceam de trei ori ,taf, taf, taf şi ieşeam afară; la ieşire îi arătam mânecile de la haină, ca să vadă că eu nu am obiceiul să fur.
- Eu nu fur madame! Eu e om cuminte... toată viaţa mea am topit metale,Madamme am topit atit de multe metale ca din cauza mea s-au schimbat polii magnetici ai pamintului !Niciodata metlele n-au mirosit asa de bine ca parfumul asta Chanel nr 5 !!!
Am crezut că înţelegea româneşte, că de fiecare dată când treceam spre ieşire mă privea zâmbind.
Imi placea la nebunie parfumul dnei Chanel,ca de la ea i se trage numele.
Si daca vreti voi sa stiti mai tiganilor analfabeti,ca pe cucoana asta Chanel, o mai chema si Coco, Coco fiind catelul ei pe care il iubea foarte mult,asa ca tot ceea ce a creeat ea ma refer la imbracainte ,era semnat cu numele catelului si numele ei; « Coco Chanel »

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

subiecte similare:
cainele coco si azorel

comentarii (3):


partea dui (adica doi) - de sami_paris74 la: 15/11/2012 06:21:01
Je m’apelle Potcovaru! Coco,Coco,Coco…nr cinq .
Magrebina avea nişte sâni perfecţi ,mă lăsat să o sărut acolo direct în stradă, din cauza emoţiei am uitat să-mi iau pătura şi valiza mea cu căţelul. Căţelul meu se numea Azorel, a rămas şi cred eu ,că nu rămas singurel,pentru că aproape toţi francezii aduceau zilnic bunătăţi pentru el. Aşa că mai mult ca sigur că l-a luat cineva cu inimă bună.
Începând cu ziua aia, toată viaţa mea s-a schimbat in bine.
*
Locuiam împreună cu magrebina la un hotel de săraci, undeva la Porte de Clichy, ea se ducea toată noaptea la produs pe Champs, era frumoasă şi era solicitată de turiştii saudieni şi de unii arabi din Dubai.În fiecare dimineaţă venea cu câteva mii de euro.
Ce să vă spun? Saudienii plătesc cu o mie de euro o noapte de sex., alţii plătesc mai mult, alţii nu plătesc nimic, pentru că se prefac că sunt saudieni.
Sunt si tigani saudieni ! sa mor eu. Mare lucru sa-ti pui un turban pe cap si sa vorbesti o alta limba in locul limbii noastre tiganesti ? –Da,asa este ;afirma bulibasa Frisca.#636306 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
partea trin (adica trei) - de sami_paris74 la: 15/11/2012 06:24:58
Nu mai trebuia să cerşesc, şi mi-am zis eu într-o bună zi, că asta a fost cea mai urâtă meserie din viaţa mea. Mai bine cerşetor decât peşte!
Nu ştiu ce dracu îmi punea în fiecare dimineaţă în cafea? Că începusem să umblu după ea ca un căţel, adică vreau să spun că umblam după ea, exact ca Azorel al meu minc-a-lar taica să-l mănânce! Îmi e dor după el, zise Potcovaru ştergându-şi cu o batistă roşie lacrimile de pe obraz.
- Ce îţi punea în cafea? Întrebă Marghioala curioasă.
- Păi ce să pună? Punea pe o bucăţică de zahăr ovule şi spermă de la ultimul bărbat cu care făcuse dragoste. Începusem să aiurez şi ziua şi noaptea, nu mai aveam somn, o doream în fiecare clipă, când pleca de la hotel, o aşteptam zi şi noapte privind pe fereastră. Aşa făcea şi cu alţi bărbaţi, la mulţi le punea în mâncare ovule cu spermă şi în câteva zile bărbaţii se curăţau de toţi banii. Eu slăbisem atât de mult încât mi se adânciseră ochii în orbite, devenisem un schelet ambulant. Într-o perioadă de doi ani de zile şi-a adus în Franţa toată familia. Familia ei era compusă din cinci surori şi patru fraţi, apoi a divorţat de mine şi mi-a pasat-o pe soră-sa Hajiba. Mi-a zis: bagă divorţul la amiabile şi însoară-te cu soră-mea. Sor-sa era şi mai periculoasă pentru că Hajiba imi punea în cafea o doză dublă de ovule.
Doamne Dumnezeule, îţi mulţumesc că mi-ai lăsat viaţa, că sor-sa Hajiba, era să mă omoare cu zile, Hajiba făcea dragoste cu mine toată noaptea.
Mă întrebat într-o bună zi, ce am lucrat eu în tinereţe, iar eu i-am răspuns că am fost fierar, i-am spus că făceam porcoave pentru cai, şi iertat să fiu, n-am reuşit să-mi profesez meseria de potcovar până acum în zilele noastre din cauză că acum în loc de potcoave se fabrică roţi din oţel pentru Ferrari şi Mercedes. A avut totuşi o replică frumoasă Hajiba că n-am s-o uit în viaţa mea, mi-a zis; Potcovare scula ta seamănă cu o bucată de fier înroşită!
- Ştiţi la ce fac aluzie, începu Potcovaru, aşa a fost afirmaţia ei, întocmai aşa cum ea a spus, aşa vă spun şi eu vouă, mă aflam într-o situaţie fără ieşire, că imediat am trântit-o pe pat şi i-am rupt membrana, a ţipat, a ţipat aşa de tare că un vecin a venit şi a bătut la uşa noastră crezând că îmi bat nevasta.
- Chiar nu a murit nimeni?
- Nu domnule, nu a murit nimeni! Între timp Hajiba i-a tras o palmă de s-a auzit până la parter.
Altă dată să nu mai vi să ne deranjezi... urâtule.
Şi după cum vă spuneam, în acest fel milioane de arabii au invadat occidentul.
Şi dacă nu mă credeţi ! Vă dau cuvântul meu de ţigan onorabil, ca să ştiţi că Potcovaru nu minte niciodată , ca vrăjitoria femeilor arabe este adevărată, pentru că vrăjitoria lor face parte din « chimie » iar metoda asta cu ovulele şi sperma se practică în ţările arabe de mii de ani. Încercaţi să puneţi ovule ori câteva picături de spermă pe o bucăţică de zahăr şi daţi-o la un căţel ori o pisică şi-atunci o să observaţi că animalul nu se mai dezlipeşte de linga voi. Deci este vorba de « chimie » !
#636307 (raspuns la: #636306) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
star - de sami_paris74 la: 15/11/2012 06:27:03
- Aşa este, afirmă Popeda.Metoda asta este tare periculoasa, va dau cuvintul meu de onoare ;complecta Potcovaru afirmatia Popedei.
-Il stiti pe Sarkoaza ?
-Care Sarkoaza ba ! lumea de-aici ii zice Sarkozy ;interveni un tigan care era imbracat intrun trening jerpelit ,iar la git purtind o cravata de culoare rosie.
-Sarcoaza praleo ! ori Sarcozy e tot una,ala de ne trimitea impachetati in Romània ,asa cum erau trimisi tiganii si evreii la Haujvitz.
-Haoleu ca mare dreptate ai bre !zise un alt tigan aproape adormit .
-Stii ce i-a facut Carla lu Sarcoaza ? I-a pus ovula in cioarba,ca d’aia a inebunit gagiu dupa ea.
-Bai ce chimie,ce chimie fratilor ! asa ca arabii au dat cu bomba asta chimica in toata Europa si asa au ocupat ei Frantia,si Germania si Spania si Belgia si Olandia si in final or sa ajunga si la noi in Romania ca zice . ca noi suntem vinovati de o alta chimie,o chimie care se numeste « mizerie » !
Devla ,Devlesco ! Doamne Dumnezeule ce ipocrizie .
-Da Potcovare stim asta,stim cu totii ca noi suntem elevii arabilor in ceea ce priveste higiena ,saracia si morala ;intervenii bulibasa Contele de Futilac.
- Hai să ne oprim aici, o mică pauză nu strică !... că politica nu-i de noi şi să întărim puţin focul nostru ţigănesc cu ceva butuci de lemn. Bogdaproste că România a scăpat ! Spuse bulibaşa Gabriel făcându-şi cruce. Apoi, se adresă bătrânului Potcovaru: Fierarule ai avut perfectă dreptate. Nu a fost bombardament, nu au fost gloanţe, nu s-a auzit nici un tun. Arabii au ştiut să ocupe Europa inteligent, au ocupat-o fără să tragă un singur foc de armă ! Noi ţiganii nu suntem aşa de mulţi ca ei şi nici uniţi nu prea suntem.
În privinţa asta ţiganilor le-ar trebui o altă educaţie. Îşi scoase ceasul de buzunar îl întoarse, privi ora de aproape, că nu-şi găsea ochelarii; încruntându-se zise: e pauză! Să câte muzica

- Haide bre! Să cânte muzica.

Dă-le Devlă la ţigani
Fabrică de făcut bani!
Dale Doamne la francezi
Fabrică de frunze verzi

Dă-le Devlă la ţigani
Maşini mici şi case mari
Să danseze fetele
Să-şi rupă buricele.

În noaptea înstelată
Luna s-a lăsat
Ţiganii grămadă
În cerc s-au adunat.

Vinul din pahare, îl golesc
Şi hora nebună o pornesc
Şi pofundo lenga daco
Dabule mai lenga daco! (zice lumea că nu mai am galbeni, dar se înşeală că tot mai sunt câţiva pe fundul lăzii)

#636308 (raspuns la: #636307) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...