Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Porcu’ de straiţă…


de ampop la: 15/12/2004 12:51:00
modificat la: 16/12/2004 22:22:34
voteaza:
In Ardeal este o vorbă “ se ţine ca porcu de straiţă”…aşa se pare că se ţin şi unii de putere. Ieri Nelu Cotrocelu' l-a decorat pe Vadim. Doar, doar o să-l cumpere , să-l atragă de partea vechii găşti de comunişti râncezi ai lui Bombonel şi Văcăroiu. Parcă văd vulpea şi corbul din fabulă, vulpea fiind Iliescu care-l laudă pe corbul Vadim…cu cascavalul parlamentar in cioc.
Unii nu acceptă faptul că nu mai merge cu şmecheria, cu frauda, cu autocare de votanţi… Da, de 15 ani tovarăşii ne-au mânărit la vot cum nu se poate mai bine…de la mineriade şi ciomege la autobuze şi voturi nule transmutate din soft! NUMAI EI ştiu ce trebuie făcut, NUMAI EI sunt capabili de guvernare, NUMAI EI sunt echilibraţi, NUMAI EI sunt apţi pentru integrare europeană şi acceptaţi de politicienii Europei, NUMAI EI ştiu totul, poate şi-n cer cum stă toaca…CEILALTI sunt imbecili, neexperimentaţi politic (unde dracu’ s-ar fi experimentat unii? la Balta Alba, la Canal, Piteşti , Aiud , Sighet şi Gherla? ...iar cei care i-au revenit de la comunism, trebuie "infierati"???), nu au SPECIALISTI precum Cozmâncă, Mitrea, Geoană, Hrebenciuc, micul Titulescu Ponta…şi de ce nu Sever Mureşan şi Iacubov?
A dat Domnul s-o văd şi pe asta.. Iliescu decorându-l pe Vadim, cel atât de satanizat de tovarăşii hoţi echilibraţi şi “europeni” ai PSD-ului…să-i scoată chiar şi Vadim din rahatul puturos în care s-au adâncit. Numai să nu răspundă, să mai POATA FURA gaşca de sceleraţi oblăduită de “săracul şi cinstitul Iliescu”…
Şi în final, hai s-o lămurim şi cu VOTURILE NULE. Preşedinţii secţiilor de votare , după legea în vigoare la alegerile trecute, TREBUIAU să predea la Biroul Electoral Judeţean sau al Municipiului Bucureşti PROCESELE VERBALE, VOTURILE NULE (în materialitatea lor, la număr) şi ştampilele. Voturile nule se predau BUCATĂ de BUCATĂ şi se verifică conformitatea cu procesul verbal. NU REZULTĂ din calcul, cum îngăimau judecătorii aserviţi psd-ului din BEC ca si gangavul secretar de pcr, Ghergutz... Deci, NU AVEA RELEVANŢĂ numărul de indivizi trecuţi că au votat (se invoca faptul că unii preşedinţi au trecut numărul total din listele permanente de alegători la numărul celor prezenţi). Asta nu are nici o legătură cu voturile nule, care , după cum au scăpat-o tovarăşii cu IQ sub 100: la amiază erau mai multe decât seara. Quod erat demonstrandum! S-au volatilizat…Bag seama că şi alianţa ar fi avut ceva mai multe voturi…dar n-a fost să fie!
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


Elie Wiesel - de Pasagerul la: 16/12/2004 22:42:26
Mi-a placut ca a restituit Steaua Romaniei in semn de protest.
#31820 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
am si eu o nedumerire: - de Hypatia la: 20/12/2004 20:42:15
Cata sustinere mai poate avea Iliescu intre romani dupa atatea gafe, una dupa alta?
Pentru ca, in conditiile in care Iliescu mai are sustinatori, putem spune ca suntem pierduti ca natie...
Cred ca pana si ultimul dintre fostii si actualii nomenclaturisti au motive sa se rusineze...
Ca sa nu mai spun de cei ce l-au votat!

Hypatia
#32012 (raspuns la: #31820) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...