Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

ILIESCU A FACUT IN CAPUL NOSTRU SI A PLECAT


de ___ZOOM___ la: 16/12/2004 21:45:00
modificat la: 16/12/2004 22:23:54
voteaza:
Stirea privind gratierea o sa apara o zi, doua in presa, noi o sa facem cateva comentarii aici, o sa discutam cu prietenii la o bere sau pe la colturi si cu asta basta. Trecem la urmatoarea stire de senzatie. Fara sa ne dam seama am fost redusi la nivelul unei turme de oi care sunt manate dintr-o parte in alta. Tocmai pe asta se bazeaza bolsevicul ala de Iliescu. Problema este ca nimeni nu mai protesteaza, indiferent ce fac cei pe care ii alegem. Intr-un stat sanatos, o astfel de decizie a presedintelui ar fi scos in strada zeci de mii de oameni. Nu este posibil sa gratiezi o persoana care putea fi condamnata foarte usor numai prin simpla vizionare a unor imagini video, imagini care la vremea respectiva au fost prezente pe toate posturile de televiziune.
Ceea ce se stie mai putin si este la fel de grav, este faptul ca Iliescu a gratiat pe langa Miron Cosma si alte persoane. Ex: un consilier guvernamental condamnat pentru coruptie, fostul vice-presedinte al BIR condamnat pentru abuz in serviciu si, chiar pe 16 decembrie, la exact 14 ani de la inceperea revolutiei, pe fostul adjunct al militiei Timisoara condamnat in dosarele revolutiei.
Cum este posibil ca, exact in ziua in care timisorenii isi plang mortii, sa vina Iliescu si sa elibereze o persoana care a participat la reprimarea revolutiei ?
Din pacate vina pentru aceasta situatie este a noastra si asta pentru ca in ziua de astazi nu mai protesteaza nimeni, doar stam, discutam si analizam lucruri care nu mai au nici un fel de efect asupra clasei politice. Pro Democratia si celelalte ong-uri fac acelasi lucru, adica nimic. Daca in schimb ar organiza demonstratii de protest sunt sigur ca situatia s-ar schimba. Astazi, cand am auzit stirea gratierii, imi venea sa ies pe strazi si sa urlu. Probabil ca asta au simtit multi, dar nu am facut nimic pentru ca prin politica PSD am fost redusi la statutul de animale.

Ce recunostinta au primit cei care au murit in revolutie sau la mineriade? Vadim Tudor, un fost securist pe vremea lui Ceausescu primeste cea mai inalta distinctie a Romaniei (sa mai fii mandru ca esti roman), adjunctul Militiei Timisoara, condamnat de justitia romana, un personaj responabil de moartea revolutionarilor este gratiat, culmea nesimtirii, chiar in ziua in care timisorenii isi plang mortii. Nu in cele din urma, ca sa puna capac la toate Iliescu il gratiaza si pe Miron Cosma, personajul care l-a ajutat pe presedintele nostru democrat sa darame guvernul Roman, un personaj care ale pe constiinta 5 mineriade, 6 morti, sute de raniti si o tara adusa la nivelul tarilor din lumea a IV-a.
Cu alte cuvinte Iliescu S-A CACAT IN CAPUL NOSTRU SI A PLECAT. Aceasta este recunostinta lui si aceasta recunostinta o vom primi vesnic daca nu invatam sa ne aparam drepturile in mod activ.


PS: Scuze Daniel, dar porecla de "Bunicuta" nu este potrivita pentru un monstru ca asta. Cuvantul "bunicuta" are o semnificatie mult mai profunda si reprezinta o persoana de care esti foarte atasat, o persoana blanda. Iliescu nu este altceva decat un monstru, o relicva a comunismului pe care noi am tolerat-o (cu voie sau fara) timp de 15 ani.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


Nimic nou... - de ampop la: 17/12/2004 10:03:52
Toate trebuie abordate rational si cu mult calm. Oare sincer, fiecare dintre noi in adancul sufletului, nu era si nu este convins de cele scrise mai sus? Un sistem nu se schimba, doar aparentele si forma. Un sistem comunist criminal transformat intr-unul mafiot la fel de criminal, cu spoiala (hi Fane!) democrata...Toti sunt una, mai draga. Batranul nu a facut decat sa-si plateasca "datoriile" fata de "sistem". Ati fost asa de naivi sa credeti ca ceva s-a schimbat, ca decoratiile date lui Ellie Wiesel sunt sincere??? Sfanta naivitate a unor "democrati" sinceri. Pai si Elizebeth II il plimba la fel de naiva pe Ceausescu in caleasca...Ceausescu simbolul "independentei' fata de Kremlin. Bull shit! La vremea respectiva KGB-ul a fost mai bun, nimic de spus. Acum a imbatranit si el, mai dau gherle...ba cu ostatecii, ba cu pregatirea antitero, ba cu politica in "gubernia" Romania...
Fiti blanzi, poate noi ciomege "muncitoresti" o sa vi se abata pe capatanile voastre de intelectuali "slugoi ai imperialismului", manate cu manie proletara de Luceafarul Huilei, pentru "stabilitate" si "continuitate".Nu putem sti, dar macar, nu va mai tot mirati...asta e! Iar calaii trebuie eliberati. Romania bananiera...mai draga.
Mario
#31838 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...