Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Hotul striga ‘hotii!’ ?


de 1brasovean la: 19/02/2013 09:45:29
taguri: Salonul 
voteaza:Asta nu suna prea bine:

"Statele Unite sunt ţinta unui important atac cibernetic care îi pune în pericol competitivitatea economică, conchide un raport al National Intelligence Estimate (NIE). Raportul, clasat secret şi provenind de la diverse servicii americane de informaţii, menţionează în primul rând China, scrie The Washington Post citând oficiali care au solicitat protecţia anonimatului. Aceasta este cea mai agresivă ţară care..."


Da`, vorba aia, nici Harap Alb nu se lasa cu una cu doua:

"Propunerea Comisiei Europene privind o noua lege de protectie a datelor care vrea ca si companiile americane ce opereaza in spatiul UE sa se supuna unor noi standarde a deranjat oficialii SUA, unii dintre ei spunand ca inovatia va fi impiedicata si ca se pot naste razboaie comerciale. Comisarul european Viviane Reding spune insa ca nu se pune problema sa existe duble standarde si ca va lupta cu indarjire impotriva lobby-ul americanilor, relateaza Financial Times"


Nea Guugle si el p`acolo:

"In octombrie 2012, cele 27 de autoritati oferisera 4 luni Google pentru "a adopta masuri efective si publice pentru a se conforma rapid" Directivei europene Informatica si Libertati, care vizeaza protejarea dreptului la viata privata, solicitandu-i in special reguli mai clare pentru utilizatori.

"La expirarea acestui interval acordat Google pentru a se conforma si a se angaja in aplicarea acestor recomandari, niciun raspuns nu a fost dat de societate"
Simple coincidente in cari trebuie sa credem neconditionat. Ca`n Mos Craciun.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


*** - de Baby Mititelu la: 19/02/2013 10:08:00
Pai da! Si la toate nivelele...
#641914 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...