-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Doresc Lumina!


de Roman Haduch la: 24/02/2013 16:41:26
rezumat: Am nevoie de implinire sufleteasca, mai multa implinire sufleteasca
taguri: Capela - Salonul 
voteaza:
Ce crezi ca inseamna sa crezi in Dumnezeu?
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (357):


utopikdream - de Roman Haduch la: 05/03/2013 10:28:15
"Cine esti tu sa pui in aceeasi fraza homosexualitatea cu pedofilia?"
eu sunt un om, sunt doar un om , cetatean, ca si tine ( cred ca si tu esti om), si am aflat , din documente autentice, ca in multe case de copii, si in unele tabere,in penitenciarul de tineri, este exercitat un abuz traumatizant asupra unor copii, de exemplu , LM, cunoscutul conducator al corului de copii Minisong, a crescut la un camin de copii , a fost victima a ceea ce inseamna pedofilie si, devenind major, "a ales" sa fie homosexual. LM un om de o rara sensibilitate, un artist, care insa a sfarsit prin a fi ucis, de doi tineri cu care intretinea relatii sexuale.
Esenta, din punctul meu de vedere consta in faptul ca pedofilia este o cauza a homosexualitatii (nu singura) homosexualitate care , in cotidian, militeaza , uneori prin parade -carnaval pentru drepturile gay si afiseaza implinirile vietii gay.
Gata eu nu mai comentez un astfel de subiect. Mi-am exprimat destul de limpede p.m.d.v. si imi cer scuze celor ce cred ca am facut o confuzie intre homosexualitate si pedofilie ( sunt guverne care examineaza propuneri de legalizare a pedofiliei, daca copilul vrea ....) .
Indiferenta noastra poate insemna nu numai absenta dragostei si a responsabilitatii in societate, ci chiar complicitatea noastra cu "elite" care doresc o lume cat mai homosexuala .
S-a sustinut ca homosexualii sunt oameni extrem de sensibili si reprezinta valori in societate si, eu nu neg aceasta, nu doresc sa fie inlaturati din societate ci, consiliati pentru a se lamuri personal : 1.- homosexualitatea este nefireasca, este o boala complexa care tebuie recunoscuta ;
2.- homosexualul poate fi vindecat.
Dar daca oamenii "normali" au inceput sa produca filme gay si ii incurajeaza pe homossexuali sa-si declare optiunea sexuala cu mandria unei alegeri libere , cred ca de fapt ii naucesc cu apasarile unei libertati prost intelese si ii conving sa creada ca asa sunt ei, sa-si puna un curcubeu pe frigider, si ca nu au nicio sansa sa se indrepte.
#643129 (raspuns la: #643091) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de sandtrout la: 05/03/2013 10:50:57
am auzit ca electrosocurile functioneaza de minune. la fel si linsarile, flagelarile, arderile pe rug etc.
#643132 (raspuns la: #643129) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
uoooo - de Intruder la: 05/03/2013 11:00:30
de la lumina lui Cristos s-a trecut la "boala" homosexualilor.
prevad un spectacol maret, plec sa-mi iau un lighean de pufuleti si-un loc in primul rand!!
#643133 (raspuns la: #643129) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
intruder - de Roman Haduch la: 05/03/2013 11:00:53 Modificat la: 05/03/2013 11:06:40
Suspect: "Mama natura n-a gresit niciodata", Tata natura nu a gresit , totusi o ploaie cu bolovani din cer s-a abatut asupra unui teritoriu din Rusia si a spariat multi semeni rusi (un asteroid, sau asa ceva, a gresit traiectoria.)In spatiu exista lumina si intuneric. Omenirea ganditoare greseste, constata ca greseste si , frecvent persista in greseala.Suspect. Inchei, respectand protocolul "pcnp" si exprimandu-mi uimirea ca dorind lumina si dorind sa aflu opinii referitoare la ce inseamna sa crezi si asculti de Dumnezeu, asist la tot felul de chestii suspecte . Suspect, suspect, dar de prezumtia de nevinovatie musai este imperios necesar sa beneficieze fiecare user.Pufuletii dau obisnuinta si faramituri, galbene, pe un tricou inchis la culoare, (pufuletzomania este mai rea decat fornettimania).
iti doresc ca "mama natura" sa iti daruiasca o primavara exceptionala , improspatandu-te din toate punctele de vedere. Alerta!Atentie la anturajele virtuale.
#643134 (raspuns la: #643126) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Intruder - de sandtrout la: 05/03/2013 11:22:44
io stau cu popcornu'n poala de az dimineatz. :)
#643135 (raspuns la: #643133) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
sucurta istorie a monoteismului - recomandat - de donquijote la: 05/03/2013 12:59:51
moshemordechai.ro/inventia-lui-akenathon/
#643136 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
- de parola.uitata la: 05/03/2013 13:02:08 Modificat la: 05/03/2013 15:07:26
"ceea ce insa e surprinzator ...este sa vezi lipsa de gratie extinsa si peste generatii:)"

Repet raţionamentu' de mai sus: după arţag ai mult mai mult de 20, aşa că s-ar putea să-mi fii de-un leat ori mai măricea cu vreo 2 ani - că după manifestările şut-şi-autogol pe care le ai, estrogenu' driblează, progesteronu' te faultează şi iaca s-a făcut treişcinciu'- ori mult mai sus, probabil. Da' chiar şi pân' la 'şcinci mai am.

Să ne scărmănăm în ani e o tonţeală, după cum tonţeală-i de asemenea să urli "Moarte creştinilor!" după care să afirmi să "sufocam aceste idei preconcepute despre rasa, homosexualitate sau apartenenta religioasa". Pentru cineva care nu mai are drăgălăşenia primei tinereţi e curată grozăvie să-şi manifeste sensul şi nonsensul în aceeaşi încăpere. După înflăcărare păreai şcolăriţă şi erai simpatică-n codiţe şi pompoane, da' ţâfna ulterioară a ajutat la evaluarea corectă.

Altminteri, dacă erai o copiliţă, s-ar fi justificat săriturile, promisiunile-ratate de feedback-zero, pumnii' de cangur pitic care boxează-n ţarc la zoo, da' aşa, pen' ce, cucoană, pen' ce?! Cratiţa arde-n neştire pe foc şi matale tot ronţăi dintr-un subiect care-i deja ghemotoc la coş.


Ai un stil de-a aplica puniţia pe tipul "scara mâţei" - pentru ceea ce înfăptuiesc alţii, ai dori să-l pui la frigare pe bietul HR.

După logica feudală şi răzbunările-cu-frecuş: moşieru' nu-i plătea leafa vechilului, vechilu' biciuia ţăranu', ţăranu' se-ntorcea noaptea cu dosu' la ţărancă şi nema sex vreo lună.

Matale te răzbuni - în vorbe deocamdată - pulsional, mult mai animalic decât ţi-ar fi bipedul de care dispui: câinele înhaţă pisica, pisica şoarecele, şoarece haleşte gândacu', gândacu' microgândacul, microgândacu' nanogândacu' pân' se ajunge la materia care înghite nonmateria, iar utopikdream RH-ul.


Eşti liberă să-ţi parcurgi dorurile şi flămânzelile spirituale - după firescu' treburilor -, e normal să te autocompui după cum te trage pe mata aţa, iar dacă nu vrei creştinism, ai libertatea de-a alege orice altceva. Ce-i mai simplu de atât?

Mi-ai lăsat impresia unei cucoane care îşi deşartă vezica-n văzu' tuturor taman din cauza imprecaţiilor: "Ai să păţeşti tu! Ai să vezi tu! Ai să crăpi după cum meriţi!"... etc. Dară nu-ţi mai depărta picioarele şi nu mai face din caldarâmul-virtual un urinoar că nu-i cazu'. Şi-i făr' de folos.
#643137 (raspuns la: #643118) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
la obiect - de donquijote la: 05/03/2013 13:24:04
tot subiectul e de batut apa in piua.
nu cred, stiu ca dumnezeu nu exista. deci la intrebarea ce cred despre credinta in dumnezeu, raspunsul e simplu: in viziunea mea despre o lume ideala, fiecare crede in ce vrea, si trebuie sa i se asigure libertatea sa sa creada; chiar daca e minoritate din cauza obiectului credintei sau a modului de comunicare cu seful.

in viziunea mea, sa crezi in ceva care nu exista (si nici nu exista vreo dovada a existentei), doar pentru ca stramosii tai au crezut e o combinatie intre educatia de acasa, frica de necunoscut (faza prin care au trecut stramosii nostrii inventatorii zeilor), lipsa de intelegere a unor paradoxuri statistice legate de numerele mari (istoria universului si evolutia e legata de numerele mari)sau esenta metodelor stiintifice.

apropo, daca doua sau mai mutle teorii dau explicatii diferite aceluiasi eveniment si nici una nu respecta legile naturale (fizica, chimie, biologie)mai mult ca sigur ca sunt bazaconii...vezi ozn, acupunctura, homeopatia, etc.
#643138 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
donquijote - de Roman Haduch la: 05/03/2013 13:56:35
"tot subiectul e de batut apa in piua. " Nu cred cai fost zeflemitor ci doar cunoscator al aceseti practici benefice. Permite-mi sa dezvolt a, ratand ca , dupa ce batem, bine, apa-n piua , o turnam intr-o oala, o asezam la soare si mestecam, incet, cu o lingura de lemn, apoi o turnam intr-o sticla de sticla de culoare verde-marin, dupa care o turnam in paharute de tzuica si o bem. Reconfortarea este sigura. De ce?
Pentru ca asa cum a stabilit Comisia de doi, compusa din Tzutzu si dr. Arcadie Percek, batutul apei in piua iti dezvolta scutul antistress, mestecatul apei, asezate la soare, cu o lingura de lemn, o incarca cu energei solara iar baterea apei de peretele de sticla verde-marin, o imbogateste cu proprietatile energizante ale apei de cascada. Consumul acestui preparat cosmic poate vindeca orbirea spirituala si poate binecuvanta subiectul, cu bucuria de a privi rasaritul luminii.
#643139 (raspuns la: #643138) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Dragilor.... - de utopikdream la: 05/03/2013 14:41:15
Ce v-am povatuit si ce-ati facut? Vin si va gasesc sifonati si ciufuliti:) Aaaaaa....
Repede adevarul si numai adevarul: ce-ati facut in lipsa mea? Mana pe Biblie...netrebnicilor:)

Parolo, termina...nu te mai tangui...nici nu te-am citit si deja stiu ca ti-a fost dor de mine. In locul tau, si mie mi-ar fi dor de mine:)

Soro ...esti faina, da' eu sunt si mai faina:)

Asadar....fac o cafea si va dedic o ora din timpul meu... dupa care ma bag la citit...dupa care poate iar ne harjonim cu totii.

RH-ule...nu tresari, sezi bland! Nu vorbeam de orgie. Oricum, daca ne hotaram s-o facem in grup, promit ca esti primul exclus:)
Pacea si lipsa de sex sa fie cu tine!
Am zis bine sau mai trebuie sa lucrez la binecuvantari?

Gata...acum cafea si sa vad ce-ati zamislit...

#643140 (raspuns la: #643132) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
rh - de donquijote la: 06/03/2013 12:25:55 Modificat la: 06/03/2013 12:27:30
cand o sa se faca apa vin, sau o sa faca plopul pere si rachita micsunele sau orice alta minune va putea fi dovedita a fi adevarata nu o poveste, o sa putem avea o baza de discutie.
pana atunci tot ce spui, pentru mine sunt vorbe goale.
si nici goliciunea vorbelor n-ar deranja - observi ca nu ma bag in discutiile pe care le lansezi- daca printre ideile 'morale' si 'moralizatoare' (unele bune, altele invechite) nu s-ar afla si ceva predici intolerante fata de cei care nu gandesc ca tine - vezi citatele din tutea care nu e renumit pentru toleranta si atitudine umanista, amestecul intentionat sau din ignoranta a homosexualitatii cu pedofilia, cosmologia apocaliptica, samd...

#643148 (raspuns la: #643139) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
RH, ma nerfezi la nerfi! - de Intruder la: 06/03/2013 12:30:20
la exemplul tau cu tipul de la Minisong ucis de homosexuali, te pot contra cu alte 100 de exemple de HETEROsexuali care au savarsit omoruri calificate sau au fost victimele (HETEROsexuale si ele) ale unor criminali HETEROsexuali!

de ce ar fi mai de condamnat un homosexual decat un hetero, pentru aceeasi infractiune??

si-n alta ordine de idei: guvernele caror tari "examineaza propuneri de legalizare a pedofiliei, daca copilul vrea"???????
poti sa dai un exemplu?
copiii n-au discernamant pe planeta asta, dar nu cunosc exceptiile de la regula si d-aia intreb.
#643149 (raspuns la: #643129) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
parola.uitata - de utopikdream la: 06/03/2013 15:31:42
Iubire... nu prea am timp de tine acum...caci mai am 180 de pagini de citit ..si-mi place rau cartea asta.
Totusi, asa...la un scurt:)...a propos de asta cu citeala... cherie, eu citesc pe diagonala; nu ma banui de geniu - nu e cazul; doar ca imi iubesc atat de mult creierul, incat il provoc in permanenta. Numai cu efort poti obtine extaz:)

(RH....cuminte la locul tau...nu e vorba de sex... nu-ti acoperi ochii cu manutele...e vorba de orgasme mentale...iti explic eu mai tarziu, daca esti cuminte)

PAROLO....esti SINGURUL individ ale carui texte nu "poci" a le citi pe diagonala.
Ai o exprimare atat de prafuita, o topica a frazei intr-atat de arhaica... incat nu e de mirare ca uneori iti scapa esenta printre prafurile formei...de dragul formei.
In schimb apreciez si iubesc in aceeasi masura... gramatica impecabila in care se scalda textele tale. Tot respectul pentru asta!

Dar sa (ne) revenim si poate ma lamuresti;

"După logica feudală şi răzbunările-cu-frecuş: moşieru' nu-i plătea leafa vechilului, vechilu' biciuia ţăranu', ţăranu' se-ntorcea noaptea cu dosu' la ţărancă şi nema sex vreo lună."

Nu stiu unde sa te identific aici... si mai bine te-ntreb, decat sa te jignesc; vrei sa fii mosierul, vechilul (asta presupune bici:).... taranul sau taranca?
Spune-mi de-a ce ne jucam si ne vom juca:) Cu mine poti fi...cine vrei tu...si mai ales...cum vrei tu:)))

Imi place insa ca incepi sa dai frau liber fanteziilor. Am efectul acesta asupra oamenilor:)
Te las sa-mi multumesti cu alta ocazie:)

Si la sfarsit iar dai cu mucii-n fasole, de parca e sportul tau preferat:

"Dară nu-ţi mai depărta picioarele şi nu mai face din caldarâmul-virtual un urinoar că nu-i cazu'. Şi-i făr' de folos."

Mami...ce-i asta? Pe bune? Ti-am spus...femeile generatiei mele sunt lipsite de gratie....dar tu nu esti generatia mea. N-ai nicio scuza. Nu-i frumos sa vorbesti asa. Vulgaritatea asta de taverna ieftina sta prost in gura unei femei sau in tasta pe care o apasa...in comportamentul sau in atitudinea ei.

Vulgarul apartine unei clase sociale involuate. Nu suntem in fata birtului virtual... nu suntem nici la tara pe ulita.... nu suntem nici pe santier...si nici in epoca de piatra sa apelam la ghioaga verbala.

Ti-am mai zis...esti faina soro... da' eu sunt si mai faina:)
Te pot biciui din poignet (ca mie nu-mi place cu barda) pana maine dimineata...pana cand te-nvat maniere...ca e pacat de tine...fata isteata si citita...sa vorbeasca precum o buruiana de pe centura.
#643163 (raspuns la: #643137) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Intruder la: 06/03/2013 16:29:53
asa-i ca-i super misto sa ai pe cine dresa?
dupa ce-i scoti toate petele si ii albesti franjurile (parolei, desigur)...poti chiar sa-i declari iubire sincera pe viata...:D
#643166 (raspuns la: #643163) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
parola.uitata - de utopikdream la: 06/03/2013 16:48:35
UITATO...am uitat sa-ti zic ceva...la dracu'!

Sa stii...ca o sa-ncep sa cred ca TU il iubesti pe RHu' mai mult decat ma iubesti pe MINE:)

Si pun pariu pe ce vrei tu ca RHu' nu e bruneta cu ochii verzi. Deci...iubeste-ma si pe mine...ca pe aproapele tau. Nu numai RHu' e aproapele tau. Mie de ce nu-mi arati iubire?:) Ha?:)

Si acum serios: Topicul pe care (din greseala - recunosc) am intrat se numesteeeeee "Doresc Lumina!" si un subtopic "Ce crezi ca inseamna sa crezi in Dumnezeu?" Totul sub egida "Cafeneaua - te provoaca sa gandesti". Verbul de baza fiind "A GANDI". Corect pana aici? Ma urmaresti sau stai sa scoti din tolba vremii alte jigniri contorsionate?

Prin urmare....inainte sa ma judeci pripit, (re)citeste rogu-te-as primul meu raspuns. Si dupa aia vezi ce scrie prietenul tau. Si dupa aia explica-mi inca o data cum e cu nelasatul celuilalt in legea lui...cine e cel care forteaza "adevarul" lui in fata oricarui adevar al oricui altcuiva...cine e cel care, cu acea marsava pretinsa miere, atat de tipica fanaticului...iti spune ca esti un nimeni absolut pentru ca nu crezi, cu punct si virgula, 20 de fraze de le-a citit el in toata viata lui. Si cum incearca el, crestinul, in bunatatea lui nemasurata, sa te aduca pe drumul cel bun, pe tine ignorantule si pe toti Iuda asemeni tie.

ESTE ATITUDINE PASIV AGRESIVA! Citeste niste kilograme de psihologie...si ai sa intelegi mecanismele de manifestare in toata complexitatea lor...dar pe scurt... ca baza, fundamentul acestei atitudini este o AGRESIVITATE profunda, care zace mocnit in individul care se manifesta astfel. Cand tipul acesta de structura frustrata si agresiva intalneste religia (orice religie)...se transforma in unul dintre cele doua tipuri principale de fanatism...ambele egal de periculoase pentru societate.

Individul slab (cel cu atitudine pasiv agresiva) nu este capabil, din punct de vedere mental, sa proceseze si astfel sa stapaneasca o idee. Si atunci ideea pune stapanire pe el. De aici decurg mai mult de jumatate din tipurile de orori pe care omenirea le-a trait si le traieste - din pacate.

Nimic nu e mai periculos decat un om care preia idei si nu le prelucreaza. Da-mi un asemenea individ pe mana...si crede-ma ca in maxim 3 luni fac cu el absolut orice vreau eu: pot sa-l bag intr-o secta, pot sa-l fac sa ajunga la nebuni, pot sa-l bag intr-un razboi sfant, pot sa-l fac sa-si ia zilele sau pot sa-l fac sa omoare. Niciodata n-as recurge la asa ceva cu nimeni; nu-mi pot altera karma cu slabiciunea altora; dar crede-ma...cu toate cele pe care le stiu despre manipulare (si stiu)...sunt copil in fasa pe langa ceea ce pot face altii.

Iar astia...cum e si prietenul tau... se cheama "materie prima ideala".
Eu n-am facut altceva decat sa-l provoc sa gandeasca. Sa se intrebe mai mult, sa creeze o dinamica a gandurilor si a ideilor. Nu vreau sa-i schimb ideile...nu am acest drept si nici nu vreau asta... dar vreau sa si le inteleaga si sa si le asume...nu sa repete ca papagalul ce este scris pe-o foaie de hartie.


#643169 (raspuns la: #643163) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Intruder - de utopikdream la: 06/03/2013 17:04:52
Sa stii ca i-am scris si o poezie. Si a mea...sa stii...ca e mai frumoasa decat a ei:) Jur pe rosu...ca e cu pasiune, nu e cu puritate...asa ca scoatem albul din ecuatie.

Cu iubirea nu merge. Nu ne lasa RHu' ...ca e topicul lui si a zis clar ca "homosexualele" nu ajung in rai:) Stiam eu:))
Eu imi asum iadul, ca oricum acolo-s toti prietenii mei.... da' parola e crestina vehementa...doreste cu ardoare verdeata, serafimii si sincer...cred ca-i place si harpa.

N-am sanse s-o corup intr-ale gandirii desfrauri, n-am sanse s-o ademenesc in perverse jocuri de cuvinte...n-am sanse s-o pangaresc cu ale mele idei.
Sunt mai mult decat poate ea cuprinde...cu gandul sau cu sufletul...numai ca nu stie asta inca:)

P.S. Te-am citit pe alocuri. E un ceva ce-mi place in tine. Mai lasa-ma putin te rog...sa ma decid in ce masura:)
#643172 (raspuns la: #643166) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Baby Mititelu la: 06/03/2013 17:07:20
Lumina, lumina, da' prea multa ...orisicat! :))) Nu vreau sa fiu in pielea lui RH.
#643174 (raspuns la: #643172) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pe bune? - de proud la: 06/03/2013 17:14:44
Sa se intrebe mai mult, sa creeze o dinamica a gandurilor si a ideilor. Nu vreau sa-i schimb ideile...nu am acest drept si nici nu vreau asta... dar vreau sa si le inteleaga si sa si le asume...nu sa repete ca papagalul ce este scris pe-o foaie de hartie.

este utopik , dream! :) pentru asta trebuie sa-i oferi ceva palpabil. So it goes!
#643175 (raspuns la: #643169) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de utopikdream la: 06/03/2013 17:24:58
A cerut Lumina si m-a gasit pe mine! Q.E.D.!!!:)
Acum serios...omul n-ar recunoaste Lumina nici daca Enelul ii baga-n ochi un reflector de 1000 de wati.

Si totusi...speranta e ultima tarfa care moare:)...iar eu planuiesc s-o resuscitez in fiecare zi:)
#643176 (raspuns la: #643175) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
dream - de Baby Mititelu la: 06/03/2013 17:30:23
Am mai zis odata nu pe topicul asta ci cu ocazia altei conversatii credinciosi-necredinciosi tot in cafenea ca acesta e un dialog intre doua limbaje complet diferite. Numai cineva care s-a convertit poate crea cumva o punte de legatura pentru ca a vorbit si gandit ambele limbaje. Tu nu poti intelege dar poti fi inteleasa.
Si 2. dai prea mare importanta gandirii, ratiunii...sunt destui ca tine carora le-a parut rau...in timp...mai tarziu in viata.
#643177 (raspuns la: #643169) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
:) - de Baby Mititelu la: 06/03/2013 17:32:04
Din putinul pe care-l cunosc despre RH as paria ca el se roaga pentru convertirea ta! :)
#643178 (raspuns la: #643176) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
proud - de utopikdream la: 06/03/2013 18:41:13
In primele doua zile de "cafenea" am avut senzatia ca am intrat in vreo secta, intr-un cult crestin ambiguu.

Unu' binecuvanta pe toata lumea la gramada...hop si mine...pe principiul "vrei, nu vrei, eu tot ti-o var"; ii spui nu, merci...el continua...ca oricum n-are nicio relevanta pentru el ce vrei tu....caci el simte ca are vreo datorie divina sa te lumineze cu becul lui...si daca nu stai, esti unealta necuratului.

Iar jignirea suprema este sa-mi spui sau sa sugerezi ca "vorbeste necuratul prin mine" sau ca "vorbeste ingerul, zeul, dumnezeul..."
DECI:
Nu vorbeste nici dracu' prin mine!:) Ca nu-ndrazneste!
Se simte intimidat...si pastreaza o distanta plina de respect:)))

Deci nu pot cu de-astea. Aceasta idee imi agreseaza fiecare celula. E ca si cand cineva zgaraie cu unghiile pe tabla non stop. Asta e senzatia.

Daca n-ai fi fost tu sau RSI si alte cateva persoane... eu n-as mai fi intrat aici...pentru ca am avut aproape convingerea ca e lacasul virtual al unei secte crestine.
Si cum eu = individ liber, ergo... secta, grupare, adunatura, organizatie = nu.
#643180 (raspuns la: #643175) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
utopik - de monte_oro la: 06/03/2013 18:55:35
Si chestia asta nu-ti seamana cu nimic?;) Cu ceva numit viata, pur si simplu, cu tot cu diferentele, ciudateniile, idiosincraziile, chiar talibanismele oamenilor...sau, alfel, cu partea lor frumoasa si luminoasa, creatoare din ei? Nu_sh, intreb si eu..
#643181 (raspuns la: #643180) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Apropo de tema confei... - de monte_oro la: 06/03/2013 18:59:15
De ma gandesc bine, bine...habar n-am ce inseamna sa crezi in Dumnezeu. Varianta lunga de raspuns, nehh..e prea complicata, variantele simpliste.."eu am Dumnezeul meu, Unul, Creatorul etc" e prea simplista. Cred ca inseamna sa iti dai seama de cei doi Tu din Tine, parti ale aceluiasi Intreg. Si sa te porti cu celalalt Tu asa cum ai vrea ca celalalt sa se poarte cu tine. Ca atunci cand esti indragostit..cans iubesti..cand soarele si stelele pot fi miscate pe cer..prin forta...ati prins ideea, nu m-apuc sa-l plagiez total pe Dante..;))
#643182 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Baby, Baby, Baby... - de utopikdream la: 06/03/2013 19:00:13
De ce ne asezi la poli opusi? Ala e credincios ca da copy/paste din Biblie... iar eu sunt necredincioasa pentru ca?.......

M-ai catalogat fara sa ma intrebi de cred, au ba... in ce, cum si de ce.
Da' sa stii ca si eu pot copy/paste...cu toate ca nu cred ca asta-i ideea:)

Nu trebuie sa ma intrebi... doar subliniez cat de facil pune crestinul etichete, pe principiul...cine nu-i (fix) ca mine, e-mpotriva mea...si il tratez ca pe-un "pagan":)

Brrr...deja simt mirosul de piele arsa:)

"Tu nu poti intelege dar poti fi inteleasa"
MERCI! Asa da....:) Complimentul asta intra in top 3:))

EEEEHHHH....si-acum baza bazelor, ideea cea mai importanta, fundamentul oricarei religii, prima invatatura si cea mai de seama...conditia sine qua non a oricarui tip de indoctrinare...BABY MITITELUL, PERMITE-MI TE ROG FRUMOS SA TE CITEZ:

"Si 2. dai prea mare importanta gandirii, ratiunii...sunt destui ca tine carora le-a parut rau...in timp...mai tarziu in viata."

Mai tare de-atat se putea? Q.E.D.?...sau ce? :)

Baby Mititelul....ITI MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL MEU. SINCER! NU O SPUN CU NICIUN STROP DE IRONIE.
NICI EU N-AS FI PUTUT S-O SPUN MAI BINE DECAT TINE!
DIRECT LA FUNADAMENTUL SI ESENTA INVATATURII CRESTINE! ASTA-MI PLACE:)
#643183 (raspuns la: #643177) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
utopik - de monte_oro la: 06/03/2013 19:05:21
ma gandesc..nah, cu mintea, cu neuronii ratiunii..:)) oare ce voia sa spuna parintele Nicolae...Steinhardt..cand socotea ca dincolo de un punct... prostia e unul dintre cele 7 pacate majore. Judecand...deh, tot cu neuronii, in contextul elogiilor de mai sus..Oricum..suna mai bine in refrenul Led Zeppelin..;)
#643184 (raspuns la: #643183) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de parola.uitata la: 06/03/2013 19:14:46 Modificat la: 06/03/2013 19:28:58
"dar tu nu esti generatia mea. N-ai nicio scuza. Nu-i frumos sa vorbesti asa. Vulgaritatea asta de taverna ieftina sta prost in gura unei femei sau in tasta pe care o apasa...in comportamentul sau in atitudinea ei."

Tocmai ce ţi-am spus că s-ar putea să fii cu vreo câţiva ani mai mare.

După cum urli-linguşeşti-iar urli-ceri moartea unora-reînvierea altora-linguşeală iar-cafele oferite-bice neîntrebuinţate de mult... pari de 35 sau mai bine.

Scriu cu rânduri maaaaaaari că poate aşa descâlceşti ce e-ncâlcit în mintea dumitale.

Dacă tu ai peste 35 (după inconsecvenţă ţi-aş fi dat 20, dar după mahalagismele-în-capot pari de cel puţin 35), eu încă n-am 35. Şi nu mă pot lăuda c-o vârstă pe care n-am apucat-o încă.
#643185 (raspuns la: #643163) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de parola.uitata la: 06/03/2013 19:17:33
Intrus, sper să nu insinuezi ce n-aş vrea să-mi închipui. Maneju' cu grosolănii nu-i propice paginii, chiar de-n mesaju' tău era vorba de dresaj.
#643186 (raspuns la: #643166) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
monte_oro - de utopikdream la: 06/03/2013 19:17:55
Nimic gresit!...cred eu.

Si stii de ce? Pentru ca OAMENII INTREGI SAU LIBERI (zi-le cum vrei...caci nu exista intreg in afara libertatii depline)...acesti oameni incep vorbirea prin "Cred ca inseamna..." (asa cum ai inceput TU:), "Eu as spune ca....", "Eu gandesc urmatoarele..." si alte asemenea formulari de genul.

Exprimarea la persoana intai singular ("eu cred ca inseamna"...), cu acea "retinere" de nuanta a verbului ce sa denote o indoiala...este primul semn ca vorbeste un om inteligent.

Ce spune el poate fi sau nu gresit din perspectiva altcuiva....dar asta nu are relevanta; adevarurile lui, chiar daca nu coincid deloc cu ale tale...merita tot respectul...pentru ca sunt gandite, cernute, cantarite... si nu preluate la kilogram.

Indoiala e primul semn al inteligentei:)
Stii...e vorba faina care-mi place...nu-mi aduc aminte cine-a zis-o:
"Problema noastra este ca oamenii destepti sunt plini de indoieli, iar prostii au numai certitudini"#643187 (raspuns la: #643182) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
utopik - de monte_oro la: 06/03/2013 19:25:26 Modificat la: 06/03/2013 19:30:37
Mda, doar ca, uneori sau de la un punct...se isca o inflatie de "eu cred ca.." ca si cand ar fi o crima a avea chiar certitudini ce le spunem..cu fermitate, nu cu teama de jenare a sensibilitatilor altora... dupa cum, in alte cazuri, se naste un soi de dictatura a 'parerii mele". Si-n virtutea "dreptului" ala, dus la extrema ei intoleranta, is destul ce pot sustine orice gogomanii. Unele lucruri sunt fix ceea ce sunt, iar pentru asta, cateva mii de gandire umana le-au ajutat sa devina astfel. Ca Dorel poa sa vina azi si sa zica - scurt si martial - "ntzzz, nu e asa" - pare-mi-se ca nu mai are de-a face doar cu dreptul ala la parere.
Apropo, n-ar fi rau sa renunti la majuscule, orisicat..Da asa o tenta absolutista oricarui cuvant, fraze scrise astfel. Parca as citi un nou Decalog.;)
#643189 (raspuns la: #643187) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de parola.uitata la: 06/03/2013 19:40:36
Un mesaj închegat prin veridicitatea conţinutului. Na, că s-a pus punte. :)
#643190 (raspuns la: #643177) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
dream - de Baby Mititelu la: 06/03/2013 19:57:27
Eu am fost atee timp de 33 de ani. Si nu stiu daca atee e cuvantul potrivit ori un altul -ignoranta.
Eram atat de dusa cu pluta incat preotul (catolic) a refuzat pur si simplu sa oficieze casatoria mea cu. I-a explicat socrelei ca nu poate cununa o fiinta care nu numai ca nu crede dar nici nu are un minim de buna vointa sa se straduiasca nu sa creada dar macar sa reflecteze la. Socrela l-a implorat, a plans si l-a induplecat. :)
Apoi tin minte cand era baiatul meu mare micut micut si trebuia inchinat la cateva zile parca in biserica- ortodoxa- l-a luat parintele sa-l duca in altar. N-ai sa crezi dar era cat pe ce sa intru si eu in altar, noroc ca m-a oprit o femeie...eu nu stiam ca n-am voie in altar...:)...habar n-aveam sa fac semnul crucii, habar n-aveam de Tatal Nostru- chestiuni minime stiute pana si de copii mici la urma urmei. Nu stiam, nu ma interesa, nu m-a invatat nimeni. Nu credeam, ma simteam profund iritata de tot ce insemna credinta.
In timp , in mult timp- dar nu timpul singur a lucrat, bineinteles- m-am schimbat. Am fost schimbata de fapt, eu n-am facut nimic. N-am merit, n-am "vina" in limbajul tau...
PS Mititelu , nu Mititelul...:)...
#643191 (raspuns la: #643183) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
parola.uitata - de utopikdream la: 06/03/2013 20:03:39
PAROLOOOO....UITATO.... TE IUBESC, SA MOARA BIRJARU' ALA DE LA CARE-MPRUMUTASI CUVINTE:)

"Bre doamna" (zic asta sa intru in atmosfera ta de ulita parasita)... recunosc spasita ca i-am zis lui Intruder ce i-am zis ca sa te fac geloasa:)

Ce vreau? Pai am mai zis-o. Iubeste-ma bre ca pe aproapele tau? Ce?... Sunt prea departe? Vin cocoana langa tine...la nevoie:) Pai se poate;)

Mai urzica mea... mai buruiana gingasa si depresiva... nu te supara pe mine. Hai ca-ti explic tot ce n-ai inteles:

Eu nu l-am amenintat cu moartea pe RHu'. Nu. Stii de ce? Ca moartea-i usoara...viata e grea....ma cherie. M-ai auzit tu pe mine spunand inchizitorului ala mic de RH...."sa mori in chinuri la zi de sarbatoare...calcat de autobuzul 300?" NU. Pai si daca n-am zis...de ce ma acuzi tu pe mine?....BUBURUZA MEA DEMENTA SI FRUSTRATA.

I-am zis ca o sa plateasca din punct de vedere karmic....dar nu am folosit notiunea asta...ca el e crestin si n-are voie sa citeasca niste cuvinte pagane...si daca citea - fie si numai din intamplare -dupa aia trebuia sa tina post 2 saptamani si spovedanie ....minim de doua ori pe zi. Si ca sa-l scutesc de cheltuiala ....i-am explicat pe limba lui...asa...ca sa-nteleaga si el...ca exista repercursiuni ale gandirii negative. Daca-i ziceam de karma...se tavalea in chinuri si acum.

"Scriu cu rânduri maaaaaaari că poate aşa descâlceşti ce e-ncâlcit în mintea dumitale."

Scrie, scrie...scrie UITATO!
Scrie tu... URZICA MEA APOCALIPTICA!
#643192 (raspuns la: #643185) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
io un lucru vreau sa zic - de zaraza la: 06/03/2013 20:40:02
anume ca tin cu parola!

utopik, nu te supara, dar stilu' matale e lejer obosit si foarte redundant. parola e mult mai fresh, si-acu' ca aflu ca-i si tinerica, ma gandesc sa join LGBT.
#643193 (raspuns la: #643192) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de parola.uitata la: 06/03/2013 20:42:51 Modificat la: 06/03/2013 20:47:27
Mi-e lene să-ţi răspund altfel
Asta e forma cea uşoară
Şi o să-ţi scriu un cântecel
Care, sper eu, n-o să te doară

Mă tot vedeai într-o tavernă
Cam ieftină pe gustul tău
De parcă tu nu ai fi demnă
Să bei cafeaua din hârdău

Clişeele nu s-au oprit
După birjar ai fluierat
Când vizitiul ai ginit
Cu mine tu l-ai confundat


Sărind greoi prin prozaisme
Ai înhăţat un bici din cui
Cu ţâţele în latex prinse
Şi în pantofi cu tocul cui


Din poignet tu ai fi vrut
Să dai cu şfichiul pe spinare
Da' ai căzut chiar în şezut
Şi te-ai ales c-o vânătaie


Cenzura mi-a tăiat cuvântul
Când toantă ţi-am şoptit că eşti
Ca frunzele duse cu vântul
Să-mi fie crezul ce-l primeşti

Căci asta cred, ce pot să fac?
Nu pot opri gândul să creadă
Nici Faust n-a oprit pe drac
Când sufletul i-a dat gramadă


Că tot mi-ai împuiat capu' că-s birjăreasă, taverneasă ("taverna ieftină"), că dai cu biciu şi alte prozaisme.
#643194 (raspuns la: #643192) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
monte_oro - de utopikdream la: 06/03/2013 20:42:52
Sunt idei unde gandirea trebuie sa flexeze ca sa patrunda. Sunt altele cu valoare de axiome. Sunt adevaruri mari, greu tangibile...si adevaruri mici...si adevaruri personale..care se ridica uneori mai presus decat celelalte. Sunt gandiri libere si sunt gandiri apasate, contorsionate, tributare.
Eu stiu ca stiu putin... dar mai stiu si ca lumea se intinde fix pana unde stiu eu sa ajung.

Haaa...citeam acum ceva si uite ce-am gasit; stai sa punem in romana, ca sa nu sune cu ifose; pana la urma suntem pe un site romanesc:

"Miracolul mintii tale nu consta in faptul ca poti sa vezi lumea asa cum este; ci ca poti sa o vezi asa cum nu este"

P.S. S-a retinut faza cu majusculele.
#643195 (raspuns la: #643189) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
utopik - de monte_oro la: 06/03/2013 20:51:44 Modificat la: 06/03/2013 20:55:21
well, uneori e de preferat macar sa adulmeci...intelegator..faptul ca poate exista si ceea ce nu stii tu ca exista. Altfel, idealismul subiectiv a lamurit-o p-asta, de la Berkeley incoace..ma-ntorc cu spatele la copac, el..pa, devine nonexistent pentru mine. Si, totusi, oare el o mai exista?..;)
O alta sugestie..incearca sa iesi nitel din "citatele" alea destepte. Unele suna bine, e drept, dar is ca brichetele de unica folosinta...isi fac treaba pe moment, dupa care..isi pierd sensul. Altfel, sigur ca putem vizualiza si noua universuri si aure energetice si un "dincolo" in care ne punem, uneori, credinta, tocmai din spaima de "dincolo".
#643196 (raspuns la: #643195) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de parola.uitata la: 06/03/2013 21:02:10
" recunosc spasita ca i-am zis lui Intruder ce i-am zis ca sa te fac geloasa:) "

Nu, muiere. Doar m-a mirat Intruder că şi-ar închipui că una ca matale mi-ar putea pune biciu' pe spinare şi m-ar dresa. Căci, în mintea mea, eşti pitică, iar pt a pune biciul pe spinarea cuiva tre' să ai înălţimea cuvenită, altfel, cel mult, îi atingi doar genunchii.

Iar Intrus e om cu glagore. Şi-mi pare încă a avea-o.
#643197 (raspuns la: #643192) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Baby Mititelu la: 06/03/2013 21:03:50
Sunteti bestiale amandoua! :)))
#643198 (raspuns la: #643192) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
donquijote - de Roman Haduch la: 06/03/2013 21:06:48
te respect . Este alegerea mea sa te respect iar aprecierile tale de goliciune a propozitiilor referitoare la "amestecul intentionat sau din ignoranta a homosexualitatii cu pedofilia" reprezinta p.t.d.v.
Rugamintea mea este sa recitesti respectivele sustineri si sa constati daca o ducem mai bine sau nu decat Sodoma si Gomora pentru care, un om s-a targuit cu Dumnezeu si a spus , in final, dar daca vor fi 10 oameni intregi la minte in Sodoma si Gomora, cu suflete curate si senine, tot vei aplica sanctiunea cu foc si pucioasa ( un fel de radiera nucleara). Dumnezeu a spus nu, nu voi distruge cele doua cetati daca vor fi 10 oameni drepti intre cetatenii lor, insa, asa cum aflam din Biblie, nu s-au gasit cei 10.....Nu trebuie sa ne fie jena sa propovaduim buna cuviinta, respectul reciproc si, sa lasam indiferenta la o parte, sfatuindu-ne la fapte bune.
#643199 (raspuns la: #643148) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
zaraza - de utopikdream la: 06/03/2013 21:08:40
Nu ma supar zarazo. Chiar deloc...si poate nu ma crezi...dar sa stii ca oamenii ca mine n-au tristeti lungi si nici doruri pe care vor sa si le stinga in virtual...cu simpatia vreunui nick frumos.
Eu sunt Acum si Aici. Nimic mai mult, nimic mai putin. Contin multitudini, idei si, din cand in cand, cate o tristete fireasca ...usor alungabila:)

Tu tii cu parola. Asa e si firesc. Ea e mai veche...iar ce faci tu se cheama loialitate. Si da...e mare lucru...caci e rar. Deci toate respectele mele.

Stilul meu e lejer, caci nu e chiar locul de tranta al ideilor grele...sau poate nu e topicul. "Obosit' si "redundant"...aici e parerea ta. Pot a nu fi de acord...dar asta nu inseamna ca nu apreciez onestitatea.

P.S. Parola-i fresho-prafuita:)...dar are potential. Sper ca-ntelegi ca mie imi place ca ea are vana si verbul la ea...si tot ce fac este s-o provoc si la un alt nivel. Imi place ca poate...ca are cu ce.

Nu evoluam decat atunci cand ne luam "la tranta dreapta";) cu oameni la fel de buni ca noi, mai buni ca noi ...si, daca suntem cu adevarat norocosi, cu cei exceptionali.

Eu nu vreau s-o lezez. Cei ca mine sunt dincolo de asemenea micimi.
Eu doar testam terenul sa vad ce atribut merita;)

Dar ma retrag fara nici un fel de problema...daca asa se considera.


#643200 (raspuns la: #643193) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de parola.uitata la: 06/03/2013 21:13:29
Linguşeală şi victimizare în aceeaşi idee. E obositor stilu' de căţel de budoar care sare pe lăbuţele din spate să primească un bonbon.
#643201 (raspuns la: #643200) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
intruder - de Roman Haduch la: 06/03/2013 21:18:12
din surse, am afalt ca in Olanda s-ar discuta asa ceva si , oricum , guvernul Ollandei , a scris intr-un cotidian de-al nostru in urma cu cativa ani, a lansat propozitia ca va face tot ce este posibil pentru o romanie cat mai homosexuala. In California un tip s-a casatorit cu o catelusa care dupa ce a lipait cupa de sampanie a adormit.
Acum cateva luni un roman si-a violat propria fiica, in varsta de 13 ani, acum se afla in preventie si sustine ca nu prezinta pericol concret pentru ordinea publica. Un alt cetatean al frumoasei noastre tari, om matur si cu lectura unui container cu carti la activ, s-a marginit sa spuna: dac-o fi fost buna."...
Cu privire la ILM de la Minisong, nu vreau sa mai fac discutie intrucat este tarziu iar cu privire la persoanele care, moarte fiind, au fost depuse in pamantul patriei, se cuvine sa gasim aprecieri. Doamne, te rugam frumos, da-ne Lumina. Amin!
#643202 (raspuns la: #643149) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de parola.uitata la: 06/03/2013 21:20:09
" In California un tip s-a casatorit cu o catelusa care dupa ce a lipait cupa de sampanie a adormit."


:)))) Aia cu "după ce a lipăit cupa de şampanie a adormit" e supertare!!!!!!! :))))
#643203 (raspuns la: #643202) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
hehehe - de zaraza la: 06/03/2013 21:26:16 Modificat la: 06/03/2013 21:27:19
parola-i orice, dar numai prafuita nu-i. hai sa nu vorbim de ea in lipsa, ca nu-i frumos.

eu nu tin cu ea pentru ca "e mai veche". de altfel, era o gluma aia cu tinutul, ca-i aici nu-i agentie de pariuri si nici stadion. deci nu-i cazul de onestitati, cand tonul e de gluma.

eu de fapt voiam sa te trag de palton si sa-ti spun ca stilul matale, entuziast d-amboulea, cu maceta la atac, sariti măi, hăi-hăi, e nerumegat rau de tot. si plictisitor foarte.

lumea nu s-a nascut ieri, ca matale. toti scolasticii care s-au perindat sub soare (si pe care e clar ca nu-i cunosti), n-au trait degeaba. au pus fiecare o pietricica la zidul intelepciunii universale. si e de-a dreptul ridicol sa vina un plod cu mintea de-o schioapa, sa faca mijto "din poignet", de ceva ce s-a cladit de veacuri.

poti sa crezi sau nu, poti fi religios sau nu, dar e penibil sa-ti bati joc de ceea ce nu cunosti si sa mai crezi si ca esti cool daca faci asta. asta-i o dovada de cat te duce IQ-ul, si din cate vad, nu prea te duce.
#643204 (raspuns la: #643200) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
:))))) - de parola.uitata la: 06/03/2013 21:31:59
"eu de fapt voiam sa te trag de palton si sa-ti spun ca stilul matale, entuziast d-amboulea, cu maceta la atac, sariti măi, hăi-hăi, e nerumegat rau de tot. si plictisitor foarte."


Looool! Clar e că şi eu ţin cu zaraza. Îmi place de mor.

#643205 (raspuns la: #643204) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de zaraza la: 06/03/2013 21:34:05
guvernul Ollandei , a scris intr-un cotidian de-al nostru in urma cu cativa ani, a lansat propozitia ca va face tot ce este posibil pentru o romanie cat mai homosexuala.

no shit! ne-au pus gand rau olandezii! n-au alta treaba decat sa homosexualizeze romania! ai bafta romane ca esti barbat, ca daca erai femeie, veneam dupa tine!
#643206 (raspuns la: #643202) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
parolo - de zaraza la: 06/03/2013 21:36:08
io ti-am zis ca noi ne iubim. cu nabadai, dar ne iubim.
#643207 (raspuns la: #643205) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
monte_oro - de utopikdream la: 06/03/2013 21:40:17
Citatele sunt de moment - corect. Si-si fac treaba pe moment. Insa noi aici nu scriem pentru eternitate... si nici in piatra. Cel putin nu eu:)
Eu sunt Acum. Nu ieri. Nu maine.

Cat "tine" de un "sens"...asta e o chestiune ce ramane la latitudinea fiecaruia.
Eu insa am lasat idealismul subiectiv pentru obiectivismul lui Ayn Rand. Prima femeie care m-a facut sa gem de admiratie. Cred ca si singura...daca stau sa ma gandesc bine.

O sugestie te rog; cuvantul "spaima" ma ...inspaimanta. Ai putea te rog sa-l cosmetizezi?:)
#643208 (raspuns la: #643196) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de parola.uitata la: 06/03/2013 21:41:24
Acum că am şi declarat iubirea noastră... cum mă mai duc eu la spovadă? :))
#643209 (raspuns la: #643207) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
parola.uitata - de Roman Haduch la: 06/03/2013 21:42:31
foarte frumoasa poezia. Imi aminteste de "Rica fante de obor" de piranda, c' un mac la ureche, ca sa ma bage in streche si care se tot lauda ca este.... iar rochai ii stralucea de......Parola.uitata iti multumesc frumos mi l-ai readus in minte pe Miron Radu Paraschivescu si Canticile lui tiganesti.
#643210 (raspuns la: #643194) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
utopik - de monte_oro la: 06/03/2013 21:46:02 Modificat la: 06/03/2013 21:49:45
frica, poftim..:)) Totusi, fara a fi misogin, ti-as recomanda sa-i citesti, totusi, pe baieti. O femeie trebuie sa aiba suficienta latura msculina in ea - in sensul rationarii si logicii - ca sa joace in ligile mari.;)
Chiar daca nu scriem/scrii pentru eternitate, asta nu inseamna ca nu scrii fix pentru clipa asta de-acum, parte..la randu-i..a unei eternitati. Iar cu vibratia cuvintelor e bine sa nu te joci, plus ca, la urma urmei, chiar ai momente si cand scrii...pentru eternitate? Ca ar fi interesant de citit..;)
#643211 (raspuns la: #643208) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
parola.uitata - de utopikdream la: 06/03/2013 21:49:53
Pacat!
Se vede ca nu ti-a facut nimeni niciun compliment pana acum... daca nu esti capabila sa-l recunosti pe cel pe care ti l-am facut.
Nu-i asa ca-i trist?

Si culmea...nu esti proasta deloc.

#643212 (raspuns la: #643201) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Fetele.. - de monte_oro la: 06/03/2013 21:51:15
mbon... care-i steaua si care-i chelsea dintre voi? sa stiu pe care-mi pun banii..:))
#643213 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
utopik - de Intruder la: 06/03/2013 22:04:04
inteleg ca te-ndoiesti, cugeti si existi.
mbon, dar esti egoista.
ai tot vorbit si ai urlat cu majuscule despre libertatea TA si universul TAU pangarit de zei.
uiti ca asta e un forum PUBLIC...sau ambetata ca un angel radios ti-ai pierdut uzul ratiunii?
RH n-a venit la usa TA, nu te-a contactat in spatiul privat, nu ti-a cerut taxa pentru lumanari si nici nu te-a cadelnitat la zulufi.
poate nu stii, dar aici poti aplica principiul telecomenzii: nu vrei manele, schimbi canalul; nu vrei meciul cu Steaua, schimbi canalul; nu vrei Tom si Jerry, schimbi canalul.
...si daca nu-ti place niciun canal, iti pui gogonelele la murat in telefifsor.
frate, nu-l vrei pe RH - IL BLOCHEZI!
asa-i ca nu te-ai gandit???
sunt atatea subiecte lumesti, incat iti trebuie 10 ani sa le diseci pe toate...de ce puii mei te-ai blocat in confa lui RH pan' la gat?
ba mai mult, chiat tu insati poti deschide subiecte despre coropisnite, pijamale sau trompe uterine.
ai vrut sa fii ironica in replicile adresate lui RH (ca de parola nu-mi fac eu griji ca n-are zvac), dar RH are puterea sa-ti intoarca si celalalt obraz.
ce-mi place la el e ca-si asuma spusele...plus ca si el a fost odata in Arcadia.
la-nceput mi-au placut sagetile voastre, dar apoi am avut senzatia de fault repetat asupra unui jucator cazut la pamant.
un sfat gratuit de la moa, ca te vad sprintara si tanara ca o fragila zambila: nu-i cazul sa-l compatimesti pe RH, sau sa-i subapreciezi inteligenta; probabil ca el a gasit Maretia (da, cu M mare!) si-l copleseste intr-atat incat vrea sa impartaseasca.
inteleg ca te irita, dar...schimba canalul sau invita-ma la o cina cu gogonele. :D
#643214 (raspuns la: #643172) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
zaraza - de utopikdream la: 06/03/2013 22:08:07
Stii care-i primul semn ca eu intru in scena?
Schelalaie catelele umane;) Si dau sa muste inveninate.

Daca tot te deranjez...vrei sa te invat sa musti...in loc sa schelalai?

Ca ce-ai zis tu...in replica la ce-am zis eu mai sus....daca e sa comparam... e ca si cum un fluture latra la un sarpe...si da sa-l muste. Da da...eu sunt sarpele - proportii biblice, evident:)

Permite-mi te rog sa-ti evaluez sansele: 0,00000001% Si zici sa-mi fac probleme?

N-ai prea multe, dar onestitatea, loialitatea si simtul umorului cu siguranta da.#643215 (raspuns la: #643204) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Intrusu - de monte_oro la: 06/03/2013 22:08:47
mah, iar fumezi palmat, prin fata usii...in frig? Da repede si sincer..;))
#643216 (raspuns la: #643214) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
LOL - de zaraza la: 06/03/2013 22:13:25
mah, merci, dar am agenda plina de workshopuri momentan.

ejti simpatica, oricum.
#643217 (raspuns la: #643215) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
monte-oro - de Roman Haduch la: 06/03/2013 22:23:30
"iar cu vibratia cuvintelor e bine sa nu te joci..."
Drept ai grait. Te rog sa imi ingadui sa arat ca Biblia, Sfanta Scriptura, al carei autor este Cel Etern, sustine ca "un cuvant bun , rostit la timpul potrivit , este ca niste mere de aur asezate pe un cosulet din argint" Cuvantul poate vindeca , poate tamadui ori poate otravi. Injuratura , pe nedrept numita cuvant, reprezinta o agresiune draceasca , o agresiune ce invineteste sufletul si, cat de greu sunt vindecate ranile sufletului. Sunt momente in anii copilariei cand un cuvant a putut declansa un act de sinucidere, ori a prabusit o vitza intristand alte vieti , a declansat o actiuen salbatica, o tragedie, sau a putut avea urmari dureroase la varsta tineretii ori chiar in conduita omulului matur. Este bine sa fim responsabili de ceea ce rostim si cu atat mai mult de ceea ce postam astfel ca , eu imi cer scuze public pentru cuvintele nefolositoare pe care poate uneori le-am postat si ma rog ca Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti cei ce dorim sa fim binecuvantati de EL. Amin!
#643218 (raspuns la: #643211) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
monte - de Intruder la: 06/03/2013 22:27:35
n-am bre usa...cu ce crezi ca m-am incalzit iarna asta? cu negrese?
ete la el...
#643219 (raspuns la: #643216) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: