Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Romanul "Ani cu alcool si sex" se lanseaza si la Brasov


de morgothya la: 03/04/2013 15:21:04
rezumat: lansare carte
voteaza:
CenaKLUb TIUK nr. 22 are deosebita placere de a va invita duminica, 7 aprilie 2013, incepand cu ora 17:00, la Rockstadt Brasov (str. L. Blaga 13), la o intalnire cu poeta Denisa Mirena Piscu si prozatoarea Cristina Nemerovschi, care ne aduc sub Timpa cele mai recente carti ale lor : “Sunt inca tanara” si „Ani cu alcool si sex”.
Intrarea va fi libera pentru toti cei care doresc sa participe, nu vor lipsi lecturile, discutiile, autografele si concursurile. Cel care va modera acest eveniment si va intretine o atmosfera calda si primitoare este Mihail Vakulovski, fondatorul si realizatorul revistei Tiuk.
Denisa Mirena Piscu s-a nascut la 22 august 1980 la Radauti, jud. Suceava. A absolvit Facultatea de Litere din Bucuresti si a urmat masterul Teoria si Practica Imaginii la Centrul de Excelenta in Studiul Imaginii. A publicat primul grupaj de poeme in 1992 (revista Astra, Brasov), urmat de publicarea unor texte de poezie, proza si eseu in reviste literare din toata tara. Poeta a debutat editorial cu volumul Pufos si mecanic, la editura Vinea (2003) si a primit premiul pentru debut al Uniunii Scriitorilor din Romania, filiala Brasov.
Cristina Nemerovschi s-a nascut la Bucuresti; a terminat Facultatea de Filosofie, un master tot de filosofie si a urmat cursurile Facultatii de Comunicare si Relatii Publice. A publicat proza pentru prima data in revista Egophobia. In noiembrie 2010, debuteaza cu romanul Sange satanic, care este reeditat cateva luni mai tarziu. Pe langa entuziasmul cititorilor, care s-a concretizat in poezii, piese de teatru, visual art, muzica, toate inspirate de roman, Sange satanic intampina reactii amuzante, cum ar fi: „Cum o sa mai iasa Romania vreodata din criza, cand se publica astfel de carti, care-l fac pe Dumnezeu sa-si intoarca fata de la poporul nostru?”, culminand cu o petitie online pentru interzicerea cartii si cu amenintari cu moartea, lansate catre autoare, editura si, de asemenea, catre personajele principale ale cartii. Romanul a fost distins cu premiul Tiuk! pentru debut, cu titlul Cartea anului 2011, nominalizare la titlul Cartea anului 2010, ales printre finalistii Premiers Romans En Lecture.
In 2012, publica alte doua romane: Pervertirea si Ani cu alcool si sex. Pervertirea starneste si ea controverse inca de la inceput, lectura publica de la targul Bookfest 2012 fiind intrerupta de organizatori, pe motiv ca este prea indecenta si socanta. Ani cu alcool si sex este, in mare parte, un prequel al romanului Sange satanic; cartea care va incheia trilogia este inca in lucru. In luna mai, va lansa cel de-al patrulea roman, nymphette_dark99, in colectia Cartile Arven, a editurii Herg Benet. Tot din luna mai, Cristina infiinteaza o revista culturala de atitudine, Radical Art.
Este prezenta in antologiile Alerta de grad zero in proza scurta romaneasca actuala (coordonata de Igor Ursenco, aparuta la Herg Benet in 2011) si Zombii – Cartea mortilor vii (editata de Mircea Pricajan, Millennium Books, 2013).
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


*** - de 1brasovean la: 04/04/2013 13:38:56
la Rockstadt e rost de bere, mai degraba la halba:)
ie pe protocol de le ieditura?:)
#644606 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...