Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

A apărut romanul "nymphette_dark99", de Cristina Nemerovschi


de morgothya la: 14/06/2013 12:18:56
rezumat: aparitie editoriala
voteaza:
La Editura Herg Benet, a apărut cel de-al patrulea roman semnat de Cristina Nemerovschi, intitulat "nymphette_dark99".

Un gothic urban, romanul "nymphette_dark99" este o poveste a unei Lolite autohtone, în vârstă de 13 ani și 4 luni, scrisă în stilul cu care Cristina Nemerovschi și-a obișnuit cititorii.

“Am 13 ani şi 4 luni. În ghiozdanul meu nu găseşti bomboane pe băţ, nu îmi prind părul cu bentiţă, nu port pantofi cu baretă şi nici rochiţe albe. Fac sex pentru că e fun. Îmi testez limitele şi nimic din ceea ce ai putea bănui despre mine nu este adevărat. Mă cheamă Vicky. Ai grijă să nu îmi spui Victoria, port un cutter cu mine tot timpul.”

***

Rămasă singură în mijlocul Braşovului, fără bani şi fără baterie la mobil, Vicky, o adolescentă de 13 ani, are o noapte la dispoziţie pentru a ajunge în Bucureşti, unde a doua zi este petrecerea de majorat a iubitului ei, Dev, petrecere pe care în niciun caz nu vrea să o rateze. Un TIR opreşte, iar bărbatul pare fascinat de nurii tinerei Lolite, propunându-i o partidă de sex în pădurea de la marginea drumului. Ea acceptă imediat, însă şoferul nu ştie că a făcut o greşeală care îl va costa poate chiar viaţa.

Situaţiile neprevăzute şi personajele întâlnite pe parcursul a doar câteva ore gravitează în jurul atracţiei sexuale şi al aventurilor extreme, al rememorării unor evenimente decisive din trecut şi reflecţii despre persoanele importante care au marcat-o. Fata ascunde totuşi un secret – Întâmplarea.

Live fast, die young, bad girls do it well.

*

Supranumită de critici “rebela literaturii române de azi”, Cristina Nemerovschi a debutat în 2010, cu romanul Sânge satanic.

Cartea a reprezentat atât un succes de critică, dar mai ales de public, fiind reeditată doar câteva luni mai târziu. În numai un an, Sânge satanic s-a impus ca un adevărat fenomen social, consacrând un nou stil în literatura tânără și inspirând numeroase manifestări artistice: poezie, piese de teatru, visual art, muzică. Romanul a primit referințe elogioase, fiind comparat cu opere-cult ale unor autori precum J. D. Salinger, Henry Miller, Irvine Welsh, Chuck Palahniuk, Bret Easton Ellis sau Anthony Burgess, și a fost distins cu premiul Tiuk! pentru debut, cu titlul Cartea anului 2011, nominalizare la titlul Cartea anului 2010, ales printre finaliștii Premiers Romans En Lecture.

Al doilea roman al Cristinei Nemerovschi, Pervertirea, a apărut în 2012 la editura Herg Benet. Cartea a fost supusă controverselor încă din primele luni, câteva lecturi fiind întrerupte, temele romanului fiind considerate “imorale, violente și indecente”.

Ani cu alcool și sex este al treilea roman semnat de Cristina Nemerovschi, fiind o continuare la Sânge satanic. Cartea a apărut în noiembrie 2012, la editura Herg Benet. În prezent, Cristina Nemerovschi lucrează la partea finală a trilogiei Sânge satanic.

Proza Cristinei Nemerovschi a fost inclusă în câteva antologii, atât din România, cât și internaționale.

*

“Cu scriitura ei dură şi sensibilă, sarcastică şi tandră totodată, servind o anti-estetică personală, Cristina Nemerovschi se dovedeşte rebela literaturii române de azi.” (Radu Voinescu)

“Cristina Nemerovschi infirmă regula ce spune că femeile în general nu au umor!” (Emil Brumaru)

“Cristina Nemerovschi este un Caragiale al zilelor noastre!” (Felix Nicolau)

“Cristina Nemerovschi a intrat în forţă în literatura română odată cu debutul ei vulcanic: Sânge satanic, Herg Benet, 2010, 2011. A vândut camioane de cărţi, a supărat critici, a salvat adolescenţi, a adunat mii de cititori în jurul ei, pe grupuri de Facebook, pe forumuri, a primit scrisori de felicitare şi ameninţări cu moartea. Ce-şi poate dori un scriitor mai mult decât atât? Şi totuşi, autoarea nu s-a oprit aici. A făcut ce trebuie să facă un scriitor autentic: să continue să scrie.” (A.R.Deleanu)

„Cristina Nemerovschi îşi trage forţa dintr-un Mordor dinamitat, care i-a ghidat pe eroii noştri din underworld: şi ea poate ajunge, într-o zi, la excelenţa aproape carteziană (ca să fii terorist îţi trebuie metodă!) a unei bombe de lumină.” (Ștefan Bolea)


Romanul NYMPHETTE_DARK99 poate fi comandat, cu autograf, aici: http://www.libraria.hergbenet.ro/carti/nymphette_dark99-cristina-nemerovschi
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (6):


*** - de Baby Mititelu la: 14/06/2013 20:25:13
Probabil prima carte cu titlu de nick...:)...Brava, congrats!
#645814 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de morgothya la: 16/06/2013 11:55:38
Multumesc, Baby! :) Chiar ma gandeam la tine, ma intrebam daca mai esti pe aici :)
#645834 (raspuns la: #645814) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Anahoret la: 16/06/2013 19:48:11
În ziua de astăzi orice tâmpit poate să publice orice tâmpenie...
#645836 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Cristina - de Baby Mititelu la: 16/06/2013 21:43:49
Sunt, sunt, sunt cu ochii pe tine mai degraba pe fb, bucuroasa ca-ti merge bine scrisul. Te admir cu adevarat.
#645837 (raspuns la: #645834) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de morgothya la: 17/06/2013 14:01:43
Mersi mult, Baby :)
#645842 (raspuns la: #645837) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de morgothya la: 17/06/2013 15:09:22
Mersi mult, Baby :)
#645844 (raspuns la: #645837) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: