Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Tineri dansatori la Next Star


de Dansator la: 03/07/2013 12:11:24
rezumat: Cateva cuvinte si clipuri legate de cei mici care au dansat la emisiunea de tip concurs, Next Star de la Antena 1
voteaza:


Toti cei care ati mai tras cate un ochi la emisiunea Next Star de pe Antena 1, unde ati putut vedea tineri talentati concurand pentru un premiu destul de mare, un premiu constand in bani.

La aceasta emisiune au fost si cativa tineri care au reusit sa uimeasca publicul prin dans, prin acrobatii, prin tot ce inseamna munca si talent.

Desii emisiunea s-a incheiat saptamana trecuta, ma gandeam sa scriu cateva cuvinte despre fiecare dansator in parte, dintre care unul este Mario Bunica, un baiat simpatic care la o varsta frageda a reusit sa demonstreze ca este foarte talentat.

The Dolls, erau defapt trei fetite foarte dragute care dansau impreuna de 5 ani, si probabil ca vor continua in aceasta formatie pentru ca le sta foarte bine, si impreuna vor reusi sa evolueze extrem de mult.

Pe langa acestia, am mai putut remarca si trupa de dans Total Dance Kids care impreuna reuseau sa ridice publicul in picioare prin dansurile lor energice, si pline de talent.

Citeste tot articolul
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


info via talentosu2008: - de 1brasovean la: 06/07/2013 09:25:33
talentosul2008 3 months ago: Vindea tasu droguri cu petrisor Daia a castigat 2 ani la rând acum puscaria i manaca k ce figuri mai avea asta in ea#646191 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...