Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Romanul Sange satanic a ajuns la a treia editie


de morgothya la: 26/08/2013 10:08:26
rezumat: reeditare bestseller
voteaza:
Sange satanic, numit de cititori si primul roman cu metalisti din literatura romana, a ajuns la a treia editie.

Cea de-a treia editie a cartii semnate de Cristina Nemerovschi va iesi pe piata in luna septembrie, la Editura Herg Benet.

Considerat un succes de critica, dar mai ales de public, romanul de debut al Cristinei Nemerovschi a dat nastere la numeroase manifestari artistice inspirate de stilul cartii si mai ales de personaje: piese rock si metal, poezii, proza, spectacole de teatru, arta vizuala, chiar si dezbateri publice. Cartea a primit numeroase nominalizari si premii, iar fragmente din roman au fost publicate si in presa culturala internationala.

Sange satanic este prima parte dintr-o trilogie aflata inca in lucru. Cea de-a doua parte a trilogiei, Ani cu alcool si sex, a aparut in toamna lui 2012, in timp ce partea finala a fost anuntata pentru 2014. Romanul are si un site oficial (www.sangesatanic.ro), ca si un fan-club (fanclubsangesatanic.wordpress.com/). Cele aproape 100 de recenzii dedicate romanului pot fi citite pe site-ul oficial al autoarei, cristinanemerovschi.ro. Cartea se afla in curs de traducere si ecranizare.

Pe langa trilogia ce a debutat cu Sange satanic, Cristina Nemerovschi este de asemenea autoarea romanelor Pervertirea si Nymphette_dark99, aparut recent, in luna iunie a acestui an.

"Cu scriitura ei dura si sensibila, sarcastica si tandra totodata, servind o anti-estetica personala, Cristina Nemerovschi se dovedeste rebela literaturii romane de azi." (Radu Voinescu)

"Cristina Nemerovschi infirma regula ce spune ca femeile in general nu au umor!" (Emil Brumaru)


"Cristina Nemerovschi este un Caragiale al zilelor noastre." (Felix Nicolau)
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: