Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

A apărut ediția a treia a romanului Sânge satanic de Cristina Nemerovschi


de morgothya la: 01/10/2013 14:47:28
rezumat: reeditare bestseller
voteaza:
La Editura Herg Benet, în colecția Radical din 7, a apărut cea de-a treia ediție a romanului Sânge satanic, de Cristina Nemerovschi.
Sânge satanic este romanul de debut al scriitoarei Cristina Nemerovschi, prima ediție apărând în anul 2010. Cartea a reprezentat atât un succes de critică, dar mai ales de public, a doua ediție ieșind pe piață doar câteva luni mai târziu. În numai un an, Sânge satanic s-a impus ca un adevărat fenomen social, consacrând un nou stil în literatura tânără și inspirând numeroase manifestări artistice: poezie, piese de teatru, visual art, muzică. Romanul a primit referințe elogioase, fiind comparat cu opere-cult ale unor autori precum J. D. Salinger, Henry Miller, Irvine Welsh, Chuck Palahniuk, Bret Easton Ellis sau Anthony Burgess, și a fost distins cu premiul Tiuk! pentru debut, cu titlul Cartea anului 2011, premiul revistei Ateneu, nominalizare la titlul Cartea anului 2010, ales printre finaliștii Premiers Romans En Lecture. Sânge satanic a primit peste 200 de recenzii elogioase de la cititori și bloggeri, și peste 50 de cronici în cele mai importante reviste literare. Multe dintre acestea pot fi citite aici: http://cristinanemerovschi.ro/articole/recenzii
La aproape trei ani de la apariție, romanul Sânge satanic este în continuare citit și intens discutat, și se pregătește de întâlnirea cu publicul internațional. De asemenea, la Editura Herg Benet va apărea în scurt timp și Sânge satanic – roman grafic.

Sânge satanic este prima parte dintr-o trilogie cu același nume. La editura Herg Benet, în 2012, a apărut și cea de-a doua parte a trilogiei, Ani cu alcool și sex. Partea finală a trilogiei este în lucru.

”Un roman cu umor nebun!” (Emil Brumaru)
“Mi-a plăcut cel mai mult verva romanului, atribut esențial al unui debut literar memorabil.” (Mircea Cărtărescu)
“Sânge satanic e o carte excepțional scrisă, care nu seamănă cu nimic!” (Doina Ruști)
“Cristina Nemerovschi este un Caragiale al zilelor noastre.” (Felix Nicolau)

Blog-ul fan club-ului Sânge satanic: http://fanclubsangesatanic.wordpress.com/
Ediția a treia a romanului Sânge satanic poate fi comandată aici: http://www.libraria.hergbenet.ro/carti/sange-satanic-ed-3-cristina-nemerovsch
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: