-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Am ascultat show lui popescu


de cosmir la: 20/12/2004 23:32:00
modificat la: 21/12/2004 00:38:48
voteaza:
Dupa juramantul presedintelui ales am acultat si showul psd-lui daranjat , acid , vulgar al ziaristului superinteligent popescu traian tudor PSD ( odihneeascase in pace )
Alaturi de altii mai schimbati si pupincuristii vechiului regim
Cosmir.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (5):


Am ascultat show lui popescu - de stancosty la: 21/12/2004 09:50:11
Cam vulgar limbajul unui medic pensionar, nu crezi cosmir?
De altfel, până acum, cei 12 vizitatori ai mesajului tău nu au catadicsit să comenteze în nici un fel, pentru că esti subiectiv. C.T. Popescu i-a criticat dur si pe Iliescu si pe Năstase şi pe Văcăroiu si nimeni n-a zis atunci că este pupincuristul cuiva.
Dintre multimea de oameni deveniti de 15 ani încoace peste noapte ziaristi, C.T. Popescu este totusi un personaj demn de atentie, care, ca orice om, are părerile lui, cu care putem fi sau nu de acord, dar care s-a dovedit mult mai lucid si mai echilibrat decât altii. Ce mai putem spune atunci de domnul Nistorescu, a cărui pozitie este de-a dreptul părtinitoare, explicabil, de altfel, prin legăturile dumnealui cu domnul presedinte Băsescu, prin familia Săftoiu.
Oricum, să stii că-l cheamă Cristian, nu Traian, sau cumva te gândeai la altcineva?
#32059 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Parerea mea coincide cu cea a - de mya la: 22/12/2004 05:11:56
Parerea mea coincide cu cea a lui Cosmir, surpriza!

Din punctul meu de vedere, C.T.Popescu este agresiv, coleric si de stanga in opinii. Asa l-am vazut mereu si dupa cum s-a dovedit mai nou - cand si-a dat arama pe fata - asa si este! In nici un caz nu pot sa zic despre el ca e lucid si echilibrat.

Cat despre Nistorescu, imi place si mi-a placut mereu. Regret ca nu mai scrie editoriale zilnic (in "Evenimentul Zilei"), dar asta nu e din cauza lui.

Sunt cu totul de acord ca fiecare om are parerea lui proprie si personala, construita conform propriilor valori si perceptii.
#32109 (raspuns la: #32059) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
CT Popescu - de ampop la: 22/12/2004 08:30:53
CT Popescu nu este din pacate decat o creatie a "sistemului". Inteligent, dar lipsit de opinie proprie, serveste pe cel care-l plateste mai bine. Un mercenar si doar atat. Probabil pot sa-i admir inteligenta, are oricum un IQ mai mare de 130, chestie mare intre imbecilii pupincuristo-securisti cu eternul IQ 100, adica "nu sunt prost dar nici destept" care ne INVATA ce e bine si ce e rau (pentru ei, n.n). Sistemul ex-comunisto-cleptocrato-oligarhic isi gaseste posibilitati de supravietuire din voturile prostimii, dragi "tovarasi" si nu numai din manipularea lui CT Popescu. Mai mult respect poti totusi avea fata de un adversar de talia ta , decat fata de un dusman prost dar viclean, de care nu ducem nici unul lipsa. Asa ca fara nici o patima...vox populi vox dei. Prostimea a ales...caldura placuta a furtisagului mic, a micii coruptii, "lasa-i sa fure pe aia mari, ca sa putem fura si noi"...iar ceilalti...who cares? "Moarte intelectualilor!" urlat de prostimea lui Ion Ilici Iliescu se mai aude ca un ecou..."Iliescu n-o muritu', numa' o tzar s-o hodinitu'...".
Mario
#32112 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
CTP - de Adrian Marchidann la: 22/12/2004 15:19:59
Intrebati-l ce parere are despre Nastase si echipa lui.
#32120 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
ce pana mea - de (anonim) la: 24/12/2004 16:50:06
Ce pana mea va roade de Iliescu, bombonel si altii... Si Basescu fu membru de partid, el a declarat. Voi chiar nu v-ati trezit la realitatea inconjuratoare?!? 90% sunt fosti membrii si activisti de partid... ce copii fara cap sunteti!!!
#32205 (raspuns la: #32112) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...