Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Lege pentru reunificarea dintre România şi Moldova, depusă astăzi în Parlamentul României


de Daniel Racovitan la: 20/11/2013 14:41:36
modificat la: 20/11/2013 14:42:32 arata originalul
voteaza:
"Moment istoric astăzi în Parlamentul României unde am depus proiectul legii cadru privind statutul cetăţenilor Republicii Moldova pe teritoriul României, propunere însoţită de cele 117.000 de semnături adunate prin efortul voluntarilor inimoşi ai Platformei Acţiunea 2012. Alături de marşul pentru Basarabia, acest proiect de lege constituie unul din momentele esenţiale ale reunificării celor două state româneşti. Proiectul de lege prevede câţiva paşi importanţi pentru apropierea dintre cele două state româneşti. Dar dincolo de măsurile concrete pe care le propune, legea este menită să arate lumii întregi că graniţele dintre cele două state româneşti sunt artificiale şi că în Parlamentul României exista voinţa politică de a depăşi falsurile impuse de o istorie nedreaptă şi că suntem gata să facem demersurile necesare reîntregirii României (...)"

Citeste mai mult:

http://adevarul.ro/news/politica/lege-reunificarea-romania-moldova-depusa-inparlamentul-romaniei-1_528cb7d6c7b855ff5618f21d/index.html
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


*** - de pescadorul la: 20/11/2013 18:07:32
V-as ruga frumos sa-mi spuneti si mie cam cat a ajuns pretul la o caruta cu lemne si cumpar urgent pirostrii cu 4 ochiuri pana cand ne va da drumul Chevronul la robinetul cu gazde de sist ca sa mai auda si romanul un fasait la aragaz.
Probabil ca-n scurt timp turcofonii din Gagauzia vor anunta cu grabire ca vor sa soarba Nistrul dintr-o sorbire ca sa traga si ei hora unirii cu transnistrenii incepand sa culega floricele pentru a alcatui un pod cu flora specifica peste hotarul ce samavolnic ii desparte inca.
#648360 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de zaraza sc la: 21/11/2013 13:06:00
Am fost surprinsa de mars, dar m-am lamurit repede cand am auzit de contextul general in care a fost initiat. Asa cum spune si in text, " legea este menită să arate lumii întregi că graniţele dintre cele două state româneşti sunt artificiale şi că în Parlamentul României exista voinţa politică de a depăşi falsurile impuse de o istorie nedreaptă[...]"

Ei, nu istoria este nedreapta... Ce ne place sa aruncam vina pe altii, daca se poate pe cineva care nici nu se poate apara! :)) Cine cauta dreptatea nu o va gasi niciodata. Mai bine luati aminte la cauze si efecte si procedati mai bine ca predecesorii. ;)

#648366 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: