Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Proiectele de hidrocentrale in ariile protejate, suspendate


de naturenergy la: 24/01/2014 08:56:53
rezumat: Organizatia WWF Romania a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca toate proiectele de constructie a unor hidrocentrale in zone protejate vor fi suspendate, intr-o incercare de protejare a ecosistemelor din aceste arii si a biodiversitatii.
voteaza:
Organizatia WWF Romania a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca toate proiectele de constructie a unor hidrocentrale in zone protejate vor fi suspendate, intr-o incercare de protejare a ecosistemelor din aceste arii si a biodiversitatii.
Aceste asa-numite “zone de excluziune” vor fi stabilite pana cel mai tarziu la sfarsitul lunii Mai.
De-a lungul ultimilor ani, membrii organizatiei au avertizat autoritatile de mediu ca demararea a sute de proiecte de hidrocentrale de-a lungul lantului carpatic in Estul Europei ameninta sute de rauri si parauri, o petitie in acest sens fiind deja adresata autoritatilor romane inca de acum doua luni si semnata de peste 20.000 de cetateni.

http://www.naturenergy.ro/proiectele-de-hidrocentrale-in-ariile-protejate-suspendate-160257.htm#.UuIcb9KYssZ
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


*** - de pescadorul la: 24/01/2014 18:37:23 Modificat la: 24/01/2014 18:42:44
O sa se faca pe dracu ca si pana acum. S-a dovedit clar care este pocedeul de care depinde protejarea zonelor naturale. Depinde pe cine ai in spate.
Am vazut cu totii cum reporterii au mers la un mare director in domeniu de la ministerul mediului si cand i-au aratat imaginile cu apocalipsa ce o facea un excavator intr-o zona "virgina" protejata din judetul Arges, protejata din gura si din "fata", se batea cu pumnii in piept ca opreste instantaneu lucrarea care era menita sa regularizeze cursul paraului pentru o micro-hidrocentrala si chiar se agita la telefon discutand cu prefectul zonei si abiera sugestiv, opriti tot, acum, cum e posibil sa se intaple ce vad eu in acest moment, aoleu sa moara mama.
Peste 2-3 zile cand s-au dus astia la minister iar ca lucrarile intrasera si mai abitir in viteza de i se rupea lu "energeticianul" de autoritati si circul facut de ele, n-au mai fost primiti in cladire ca dl. director era foarte ocupat. Pai probabil ca primise un telefon care i-a calmat entuziasmul ca altfel cum se explica evolutia dansului curat cameleonica?
Deci legi avem frate cat sa ne punem si-n cap dar ele trebuie respectate doar de prostime, "baietii destepti" se caca pe ele.
Deci care ar fi noutatea? Inca niste vorbe scrise pe hartie?
#649553 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: