Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Am gasit un portofel...


de pescadorul la: 15/04/2014 21:21:34
taguri: Salonul 
voteaza:
Tocmai s-a petrecut o fapta ce a zdruncinat un pic mentalitatea romanilor care au ramas stupefiati la stirea "O tânăra de etnie romă provenind dintr-o familie numeroasă şi foarte săracă şi care a înapoiat un portofel plin cu bani, găsit pe stradă". Un fapt singular intr-adevar intr-o jungla care a devenit Romania. Eu ca cetatean sunt totusi un pic vexat de final caci se stie ca bunastarea a fost castigata pe aceste plaiuri de vis in mare parte prin frauda ori daca in portofel erau bani este foarte probabil ca ei sa nu fi fost castigati prin munca si a inapoia banii in aceste conditii "incerte" reprezinta un risc ducand pana la aspecte penale de "favorizare a infractorului"... :))))))
Dar tot raul spre bine caci faptul ca aceasta intamplare este socotita o "minune" ca si comportament in zona este dovedita de reactia "societatii", fiind deja abonata la un premiu lunar de 1.000 lei cat continea portofelul pentru 10 luni oferit de Europa FM dar si o alta gama de ajutoare si servicii ce i-au fost oferite de terte persoane si firme mergandu-se pana acolo incat sa primesca materiale de constructie pentru a-si ridica o casa.
La inventivitatea malefica a romanului cand e vorba sa faca rost de bani tare m-as mira ca in viitorul apropiat sa nu apara zeci de astfel de cazuri in care sa dea lumea buzna la politie cu portofele doldora gasite "intamplator" pe jos si asteptand in consecinta rasplata pentru gest. Metoda va purta numele de "portofelul" si va necesita un "pagubas" care va trebui sa-si piarda portofelul doldora ca sa iasa treaba "profesional" atent supravegheat de viitorul "gasitor" ca sa nu se petreaca dracu tragedia si sa-l gaseasca unul care nu face parte din "scenariu" ca minunile nu rasar chiar ca ciupercile... :))))))))))))))))
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


probabil că... - de ionbarb la: 17/04/2014 19:36:21
tânăra aceea a văzut secvenţa asta:

#651681 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de zaraza sc la: 18/04/2014 07:47:58
"- Noi, cand gasim pe internet ceva misto, luam si aducem la adresa www.cafeneaua.com"
- Bravo, asta e raspunsul corect!"

Ce actori acolo!!... :)

#651682 (raspuns la: #651681) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...