Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Romania triumfatoare


de Roman Haduch la: 08/10/2014 21:24:34
rezumat: Dumnezeu iubeste Romania
taguri: Capela - lumina Din cuvant Salonul 
voteaza:
Ma rog ca bunul Dumnezeu sa puna la conducerea Romaniei un barbat vrednic, puternic, responsabil, bun diplomat, familist si sufletist. Un om cu minte sanatoasa si cu onoare, astfel incat sa respecte cuvantul pe care-l va rosti in cursul campaniei pentru scaunul din Palatul Pionierilor. Visez sa traiesc intr-o Romanie prospera, alaturi de un popor sanatos, harnic si fericit.
Haideti sa iesim din confuzii, de sub dare chimice, dezitoxicati de tigari, fornetii, cola , alcooluri, psihotrope si clip/uri lascive. Sa ne destindem in Romania din vis si , impreuna sa o aducem in realitate. A trai visul e mult mai de dorit decat a te incapatana a sta legat intr/un cosmar legat cu la stalpul inapatanerii cu funia gresitelor asteptari ( cu funia sugrumatoare a cobelilor de care spanzaura dorintele multora dintre noi). Sunt curios daca esti de acord cu mine. La rugaciunea pentru Romania eu , unul , zic Amin!
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (5):


*** - de pescadorul la: 08/10/2014 22:57:34
"Ma rog ca bunul Dumnezeu sa puna la conducerea Romaniei un barbat vrednic, puternic, responsabil, bun diplomat, familist si sufletist. Un om cu minte sanatoasa si cu onoare, astfel incat sa respecte cuvantul pe care-l va rosti in cursul campaniei pentru scaunul din Palatul Pionierilor."

In cursa pentru Palatul Pionierilor s-ar califica macar unul cu astfel de calitati... :))))))))))

Pentru Palatul Cotroceni insa cred ca e cam deficit din calitatile insirate la flacaii si fetele care se chinuie sa ne atrga in mrejele lor... :)))))))

#652633 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 09/10/2014 10:50:34 Modificat la: 09/10/2014 12:39:50
Si ar mai fi un aspect care nu poate pentru ca sa ne bucure pe noi cititorii care militam pentru egalitate intre sexe macar acum cand si-n Europa, dar ce zic eu doar de Europa, cand lumea intreaga civilizata priveste femeia ca pe un barbat si invers, adica fara diferente ce isi au samburele in vremurile de mult apuse din copilaria primitiva a omenirii. De accea amendez cu hotarare "Ma rog ca bunul Dumnezeu sa puna la conducerea Romaniei un barbat vrednic..." in situatia cand iata ca in lupta "titanilor" se afla si 2 titane.
Nu pot insa sa nu observ ca macar in cazul "protejatei" s-a ales o cale gresita de promovare. Seful de campanie in cazul dansei, care printre altele este si presedinte, a preferat sa se apuce sa "dezbrace" pe ceilalti candidati cand normal ar fi trebuit sa aleaga s-o dezbrace tocmai pe dansa. Poate asa, ca se strangea lumea ca la urs sau ma rog ca la ursoaica si manati de reactia instintiva ce ar fi intrat in alerta sa te fi dus la urne in cunostinta de cauza ca macar in acest caz nu ar mai fi fost nimic de ascuns.
Si revin la "Ma rog ca bunul Dumnezeu sa puna la conducerea Romaniei...". Reiese ca tot dansul a pus pana acum la conducerea Romaniei. Din rezultatele inregistrate in evolutia Romaniei in urma numirii divine as prefera ca macar acum sa se abtina si sa lase votul sa actioneze, bine nu neaparat ca as avea mari sperante... ca pana la urma de unde nu e nici Dumnezeu nu cere.
#652635 (raspuns la: #652633) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pescadorul - de Roman Haduch la: 09/10/2014 20:19:17
Eu am sa votez. Am votat de fiecare data insa, nu pot sa iti ascund remarca lui MT - pe care sunt sigur ca o cunosti si care este sinetizata prin propozitia "daca prin vot am putea schimba ceva nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam..." .
#652639 (raspuns la: #652635) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 09/10/2014 21:09:13
De ochii lumii macar trebuie sa ne lase sa votam.... :))))))
#652640 (raspuns la: #652639) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
nu stiam asta :) da-i buna! - de proud la: 10/10/2014 18:22:16
"daca prin vot am putea schimba ceva nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam..."
#652644 (raspuns la: #652639) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...