Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Subiect stupizel sau usurel....


de pescadorul la: 02/11/2014 16:43:53
modificat la: 02/11/2014 16:45:46 arata originalul
taguri: Salonul 
voteaza:
Am atras atentia inca din start ca sa stie "greii" sa ocoleasca zona. Faptul ca intr-o perioada erau subiecte si comentarii cata frunza si iarba nu insemna ca inteligenta depasea media si calitatea era asigurata de cantitate. Iata cum se confirma ca tacerea este de aur... :))))))))))
Dar sa revenim la subiect preluat de la un anunt radiofonic. In Franta animalu de companie, in speta catelu, pisica sau papagalu ca un pestisor de acvariu nu e chiar vizat de noile masuri, e totusi mai "tampitel" ca restul si nu dezvolta "simtaminte".
De acum in caz de divort, francezii isi vor partaja si catelu putand fi instituita si o "pensie" de intretinere in favoarea celui care ramane cu personajul si de asemenei se pot stabili zile de vizita pentru fostul apartinator care sa-i mai ostoiasca dorul de animal.
Mai nasol este momentul cand catelul o sa trebuie sa aleaga caci momentul ar putea lasa urme nefaste in constiinta lui Grivei... :))))))
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (8):


pescadorul - de zaraza sc la: 03/11/2014 13:06:50
;) Mi-a placut la nebunie titlul si ideea din spatele acestei conferinte. Nu-s lamurita ce vrei sa spui cu frunza si iarba. ;)) Sa inteleg ca ai crezut ca am sugerat ca atunci cand erau subiecte si comentarii asa multe erau si de calitate? Nu asta am vrut sa spun. Doar ca, pe vremea aia nimeni nu se sinchisea ca existau subiecte si comentarii usurele. Continuand ideea ta, as vrea sa mai spun ca atunci cand erau comentarii si subiecte din plin, se deduce ca erau si multi utilizatori activi, dar nu stiu daca erau si din cei care suportau cu greu stupizeniile si superficialitatea unora. ;))

#652768 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 03/11/2014 14:37:36 Modificat la: 03/11/2014 17:44:18
Ma irita nitica ingamfare cand se apuca cate cineva si da verdicte in legatura cu cine ar trebui sa scrie in situatia cand de vreo 5 anisori nu a vrut sa mai vorbeste cu noi, pe motiv ca "neamul prost" a invadat cafeneaua.
Atata timp cat pe frontispiciul site-ului nu este stipulat ca este un loc unde vorbeste academicienii si filozofii intra si lume pestrita, unii suntem geniali... :))))) iar la altii le mai curge scuipat din gura dar asta nu ma poate opri pe mine, buricul pamantului, sa vrajesc asistenta cu produsele creierului meu, daca am ce spune, ca o poezioara stupizica poate doar sa-mi sublinieze mie genialitatea prin comparatie.
Nu frate, nu trebuie sa mai scrie ala ca n-am eu loc pentru ca sa ma desfasor.
Cafeneaua a trecut printr-un proces absolut firesc, perioade prolifice ce au tinut de nr. de membrii activi si-n consecinta de frecventa interventiilor care in mare majoritate nu erau neaparat "subiectele" ci in special "comentariile" ce ajungeau si la sute de replici.
Atunci la subiecte, multe dintre ele stupizele si usurele erau multi "participanti", acum s-au mai maturizat intre timp si-au gasit alte ocupatii si directii sa se manifeste. Din cand in cand isi mai aduc aminte si de cafenea... pai cand scriam eu erau 415.845 de pupile lipite de ecran ca sa-mi soarba cuvintele, Agora in turbare :))))))
#652770 (raspuns la: #652768) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pesca - de taticu la: 03/11/2014 22:10:40
Nene, iertare, m-am simtit vizat si iaca, iti raspund neintrebat.

Nu sunt nici filozof si nici academician dar cred ca daca se facea o triere mai serioasa a ceea ce se posta pe aici, sigur si acum era aglomeratia de pe vremuri. Probabil ca adminului nu-i mai pasa de locul asta, poate are omu' alte daraveri. Pacat.

Oricum ai da-o, prostia ramane prostie si irita.

#652773 (raspuns la: #652770) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 04/11/2014 08:04:05 Modificat la: 04/11/2014 09:31:05
Parerea mea este nefiind academicieni si nici filozofi apreciem in functie de propriile criterii. Ce ne asigura ca aprecierea noastra de amatori in domeniu este corecta si avem dreptul de veto asupra unor subiecte. Ce pot sa fac eu este fie sa ignor un subiect care nu ma satisface fie sa comentez pe marginea lui, eventual negativ.
E ca la TV, ai in mana telecomanda si alegi ce-ti convine. Dar de ce sa devenim talibani? Plus ca pui problema de parca tu ai fi prin definitie unul care isi poate da deja cu parerea asupra a ce merita sa fie publicat si ce nu.
Ce sa faca adminul? Sa stea el sa citeasca subiectele si sa le dea liber? Pai daca o fi de factura tehnica ca si pregatire, vreun inginer ceva de poduri si sosele, se apuca acum de analize literare?
Sa lasam lumea sa se exprime si sa citim ce ne intereseaza. Nu ne place, scriem acolo la fata locului, domnule scriitor este un subiect stupizel sau tampitel si asa ne-am facut datoria. Dupa care ne luam flegmele de rigoare si uite asa subiectul capata interes. Pe acest sistem funtiona cafeneaua inainte cand se calca lumea pe picioare si in multe cazuri comentariile erau de genul... ba pe-a matii, probabil ca de vremurile alea iti este dor... :)))))
#652775 (raspuns la: #652773) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
taticu - de zaraza sc la: 04/11/2014 12:18:15
Este prostie si "prostie", la orice nivel gasesti. Pe cine votezi? ;) ;) ;)

#652778 (raspuns la: #652773) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 04/11/2014 14:14:06
Politetea ma obliga, deci stimata Zaraza desi observ ca ma ignori la capitolul alegeri prezidentiabile, nu-mi ramane decat sa ma bag singur in seama si sa afirm cu tarie, cu Basescu Traian... :))))
#652781 (raspuns la: #652778) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
pescadorul - de zaraza sc la: 05/11/2014 08:41:07
In ce fel te-am ignorat? Ca nu comentez la subiecte electorale? M-am lamurit de atatia ani ca nu are rost sa pierd mult timp cu discutii electorale. Am votat in turul I cu MM si in turul II votez cu Iohannis. Nu vreau sa te bag in seama peste tot, ai sa spui pe urma ca am ceva cu tine, ca te urmaresc. :D :D

alegeri prezidentiale sau prezidentiabile? :)
#652786 (raspuns la: #652781) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 05/11/2014 09:48:22 Modificat la: 05/11/2014 16:54:24
Tocmai termenii folositi ar fi trebuit sa te puna in garada ca nu era o remarca serioasa in ton cu intreabrea pe care ai pus-o, cel putin eu urmaresc sa ma distrez. Nu era o discutie electorala tocmai prin faptul ca personajul nu face parte in mod vizibil din peisajul electoral aflat momentan in discutie. Sau face parte?
Acum mi-am adus aminte de o poezie citita in copilarie "Umbra lui Mircea la Cozia". Am asa o senzatie apropo de alesul tau si personajul amintit de mine. Acum pare o discutie electorala... :)))))))))
#652790 (raspuns la: #652786) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...