Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Reclamatie notar public.


de caradis la: 15/11/2014 16:35:54
rezumat: Act Mostenire
taguri: Diverse 
voteaza:
Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie foarte neplacuta. Detin un imobil din 1984,cumparat cu chitanta de mana. In anul 1994 am chemat in judecata pe respectivul pentru a perfecta actele. Am aflat atunci ca nu este propietar. Avocata mi-a spus ca nu am alta modalitate decat sa astept termenul de uzucapiune.
Acum 4 ani a aparut un certificat de mostenitor care nu are la baza act de propietate ci numai o adeverinta de la fisc ca aceea persoana era inregistrata acolo.
Ma intreb cum a putut notarul sa faca un certificat de mostenitor fara act doveditor .... mai mult , mostenitorul a vandut unei alte persoane care a venit sa ma dea afara rfara nici o decizie de la instanta.... scandal. nenumarate plangeri penale la politie si politia nu se baga . Am facut plangere impotriva notarului si binentels ca s-a dat neincepere. Am inaintat pentru uzucapiune, dar cei care au cumparat s-au instalat acolo si nu ma mai lase sa intru. Politia nu se baga ... Va rog sa ma sfatuiti unde mai pot face reclamatie , sunt disperata..am incercat in istanta sa dovedesc ca actul este intocmit abuziv si pe motiv ca nu am calitate procesuala mi-a respins .... DNA credeti ca ma va acsulta? Sau camera notarilor sau ministerul justitiei..cineva in tara asta imi poate face dreptate . Stiu ce acte stau la baza certificatului de mostenitor deoarece a fost depus la dosar ca urmare aplangerii facute. Multuesc.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


*** - de pescadorul la: 18/11/2014 19:09:35 Modificat la: 22/11/2014 03:27:39
Dvs. practic nu detineti nici un imobil din anul 1984 doar ati dat niste bani unui cetatean. Acel cetatean nefiind proprietar nu avea nici o calitate in a vinde ceva ce nu-i apartine. Dar nici macar atunci n-ati fost la notar, ca respectivul ar fi trebuit sa certifice ca vinde ceva ce ii apartine.
Intr-adevar o situatie foarte neplacuta mai ales ca a aparut acel "mostenitor" care indiferent cum, a reusit sa devina si a vandut un bun ce-i apartinea din aceasta postura, deci noii "proprietari" au dobandit locuinta legal.
Sa aflati abia dupa 10 ani ca "vanzatorul" nu era proprietar? Probabil ca banii aia chiar va prisoseau de i-ati instrainat de o asemenea maniera oferindu-va doar titlul de "dobanditor de buna credinta" care chiar si-n aceasta ipostaza v-ar fi oferit dreptul de a-l detine, vezi "uzucapiune" dar si aici exista niste "amanunte". Un imobil care din nenorocire a fost deja revendicat, obtinut si vandut.
Ce ar mai fi de spus? Mai incercati la un avocat de specialitate, pe acest site nu cred ca gasiti vreo rezolvare.
#652929 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de pescadorul la: 22/11/2014 03:48:47 Modificat la: 22/11/2014 05:32:29
Apropo de "dreptate", va poate face legea daca depuneti o reclamatie dar nu fata de mostenitor si nici de actualii proprietari, ei au acte justificative si de aceea politia poate nu se baga, foarte probabil insa fata de "vanzator" care de fapt v-a escrocat, incercand recuperarea prejudiciului, dar aici exista niste daca... daca nu s-a prescris fapta, daca respectivul mai exista, daca...
Cat despre imobil, sa nu fi fost victima unui "profesionist" al retrocedarilor care numai pe cai de el stiute obtine inclusiv mosteniri.
#652998 (raspuns la: #652929) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...