Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Un fond pentru a-i ajuta pe cei doi copii romani ramași orfani după atentatele de la Paris


de Daniel Racovitan la: 27/11/2015 12:31:01
modificat la: 27/11/2015 12:31:48 arata originalul
voteaza:
Asa cum mulți știu deja, doi copii romani au rămas orfani după ce părinții lor, Ciprian și Lăcrămioara, au fost asasinați pe 13 noiembrie în atentatele de la Paris.

Personalul localului unde lucra Lacramioara s-a mobilizat pentru a le veni in ajutor si a creat un fond pentru a colecta donatii pentru cei doi copii.
Acesta este mesajul lor:

"In seara de vineri, 13 Noiembrie , Lăcrămioara și Ciprian se aflau printre victimele care și-au pierdut viața în urma atacurilor din Paris în timp ce sărbătoreau pe terasa "La Belle Equipe".

Cei doi soți români care au trăit în Franța de mai mulți ani, erau părinții a doi copii: un băiat de 18 luni pe nume Kevin-Luca, născut în Franța și o fata de 11 ani pe nume Tania, care și-a urmat părinții în Franța alături de bunica ei, Tatiana ( mama Lăcrămioarei) în August, anul acesta. Tania este fata Lăcrămioarei dintr-o căsătorie anterioară dar tatăl fetiței este si acesta decedat .

Ciprian o considera pe Tania ca și a lui iar tânărul cuplu decisese sa își crească copii in Franța, țara lor de adopție.
Lăcrămioara si Ciprian erau foarte bucuroși că reușiseră in sfârșit sa își reunească familia.

Astăzi , pe lângă durere avem de a face cu o urgență: cei doi orfani sunt puși într-o situație intolerabilă iar bunica lor, care rămâne in grija copiilor ( aceasta era dorința părinților) nu beneficiază de un venit stabil .

Este foarte important să reușim să strângem fonduri pentru a ajuta la aceasta situație critică dar să ne și asigurăm că acești copii vor crește împreună . A fost dorința părinților lor, deci de datoria noastră să avem grijă ca cei doi frați sa primească cetățenie franceză și educația pe care o merită.

Fondurile strânse vor ajuta la rezolvarea acestei situații de urgență cu care ne confruntăm pentru a ne asigura că familia primește ajutorul avocaților dar si în vederea creerii unui cont pentru viitorul copiilor.

Facem apel la inima , generozitatea si solidaritatea dumneavoastră .

Personalul Cafe Des Anges"

Detalii și donații, la adresa:
https://www.gofundme.com/5batmumk
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...