Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Discutii, discutii...


de zaraza sc la: 05/05/2016 14:49:39
rezumat: cu sau fara petale
voteaza:
Intai, cand am auzit ca se discuta la radio Actualitati despre textul cantecului "Fara petale", m-am gandit sa aduc aici discutia. Dar la radio s-au mai atins si alte teme bune de preluat. Si disecat.

http://www.cafeneaua.com/nodes/show/30173/o-dezamagire/1

Primo - la radio era o emisiune despre statiunile de altadata, in speta Costinesti. Emisiunea a debutat cu melodia "Te salut, tineret in adidasi, te salut, generatie-n blugi". Dupa ceva dialoguri cineva a spus ca, totusi, in anii '70 nu prea puteai sa umbli in blugi ca era militia pe urmele tale... Deci nu puteai spune ca blugii si adidasii caracterizau acea generatie. Una din intrebarile din emisiune era si - ce ar putea caracteriza generatia de azi. S-au enumerat cateva definitii, dar s-a omis ceva important - telefonul dăștept - dupa parerea mea.

Secundo - s-a cantat in emisiune cantecul "Fara petale". Scumpa de prezentatoare nu stia despre ce e vorba in cantec, de fapt nici eu nu stiam, nu stiu textul si nici nu mi-am batut capul. Doru Stanculescu, prezent in emisiune, a precizat ca in cantec expresia "fara petale" se refera la deflorare. Prezentatoarea a intrebat - sensul din dictionar? - Stanculescu zice da. Prezentatoarea continua - A, e vorba de promiscuitate! Stanculescu - Nu! E vorba de... acea MINUNATIE!!... Si a lasat-o pe prezentatoare sa realizeze singura ca pe lume exista minunatii despre care se poate vorbi/canta fara sa aluneci in vulgaritate.

Mai departe va las pe voi sa va dati cu parerea. :) Ce stiti despre Costinesti, despre generatiile de azi si de altadata.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


zaraza sc - de alex andra la: 09/05/2016 11:15:28
Si prezentatoare n-a realizat nimic:(
Nu e singura neavenita, ca sa nu zic semi-analfabeta din media. Din pacate, par a se inmulti:(
#654383 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...