Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Stiu cum sa ma comport cu o camasa


de zaraza sc la: 15/06/2016 14:14:11
rezumat: monolog cu o camasa
taguri: camasa cam asa Cutia_cu_litere 
voteaza:
- E prea groasă pentru vremea de afară, nu crezi?
Mâna mea încercă moliciunea materialului, iar unele gânduri nu garantez că nu înregistrau mai mult decât atât. Doar nu degeaba se spune că reținem foarte puțin din ceea ce vedem/auzim/simțim.
Materialul era foarte plăcut la atingere, iar acum mă gândesc cât e obiectivitate și cât subiectivitate! Eram relaxată și puteam să mă concentrez doar la puful cămășii. Sau așa credeam...
Am verificat cum cădea cămașa pe umeri. Mărimea părea potrivită. Și lungimea. Degetele mele au alunecat de la umeri spre încheietura palmelor. Obstacolul format din manșete m-a făcut să mă opresc și să analizez întorsăturile de material. În zona nasturilor materialul părea că valsează - sau poate urmărea melodia unui tango. N-am de unde să știu, sunetele mi-s uneori în altă lume. Cineva pleacă, eu din lumea lor sau ele din lumea mea. Armonia dansului s-a frânt însă când degetele mi s-au oprit în ceva neobișnuit. Au pipăit frenetic fiecare milimetru pătrat de stofă și în final mi-au transmis rezultatul la neuroni.
- Ce-i acolo? Am adus manșeta în dreptul ochilor și bănuiala mi s-a confirmat. În loc de nasture, perechea care dansa vals (sau tango) era ținută împreună de un fir de sârmă învelit în plastic.
- Aaaa, ai descoperit în ultima clipă că ai pierdut un nasture!

Cămașa se mișcă ușor, apoi se înclină către cititori. Reprezentația ei se terminase.


comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...