Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Am adunat două flori de primăvară


de zaraza sc la: 09/02/2017 11:43:06
rezumat: asa, mai zgribulite, ca in februarie
voteaza:
Era foarte încântată de globul primit… Dar cu riscul ca celelalte fete să o critice mai târziu că nu le-a spus, a tăcut chitic. Aștepta ca entuziasmul să treacă și ea să se detașeze de bucuria ce o simțea. Dacă ar fi spus acum ceva, ar fi părut că se laudă că are așa ceva. Și poate chiar așa era…

***

Visa că e într-un loc cu mulți tineri, care se simțeau bine, se distrau… Totul părea să se desfășoare în stradă. La un moment dat a urcat în cameră și și-a dat seama că nu își găsește poșeta. Cineva de afară a strigat-o… pe caldarâm erau niște obiecte împrăștiate, care păreau să fi fost într-o poșetă. A coborât repede, dar… nu îi aparțineau.

În următorul moment se afla cu două prietene pe o șosea… ce e în jur?… Își ridică privirile și văzu școala din sat! Aaaa, își zise în vis, dar mai conștientă că e în vis ca adineauri, am ajuns instantaneu în sat!! Și i se păru foarte amuzant! Sus lângă poarta bisericii o privea cineva cunoscut… era liderul de sindicat de la serviciu! Păi cu mutra aia cred și eu că l-au angajat în Garda Regală Britanică! Și iar o pufnea râsul, ceea ce încet-încet o scotea din vis… Tot acolo la poarta bisericii un grup din Garda Regală privea în altă parte, doar acel soldat o privise câteva secunde. Asta era prea de tot! Visase de atâtea ori că nu-și mai găsea poșeta, că deja știa ce trebuie să facă! Și cum dispariția poșetei o întrista foarte mult, le zise prietenelor: “Trebuie să mă trezesc ca să-mi capăt poșeta!

Și moș Ene făcu “Puf!!!” și visul dispăru pe unde a venit, iar visătoarea reveni în realitatea unde poșeta era la locul ei.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


*** - de ionbarb la: 16/02/2017 21:21:14 Modificat la: 17/02/2017 06:26:45
ce ți-e și cu visele astea...eu am visat acum exact o săptămână cum încercam cu cineva să sar gardul unei întreprinderi în care lucrasem cândva ca să ajung în preajma unor mașini și utilaje de care fusesem atras. și cum acel cineva reușise să sară gardul și să se facă nevăzut în curtea întreprinderii iar eu mă răzgândisem și mă depărtasem tot mai mult înapoi...iar de la o distanță apreciabilă l-am văzut pe unul din portari cu pușca la spate stând în expectativă...să mă împuște sau să nu mă împuște. brusc am fost trezit de soneria telefonului programat să sune la ora șase dimineața fix...și imediat să sune telefonul soției pentru a afla vestea unei morți subite de infarct în dimineața aceea a unui apropiat...
#655251 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de zaraza sc la: 22/02/2017 08:24:37
Hmm...

#655271 (raspuns la: #655251) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...