Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Saracia in os ma impunge


de sarsilovici la: 28/05/2017 00:59:12
rezumat: cam pustiu
taguri: Salonul 
voteaza:
Dau sa fug da tot m-ajunge!
Si asa am ajuns in fata usii grele, de la sala de sport sau ce fel de sala o fi fost aia. Auzisem mai multe despre acel loc. In vremuri nu de foarte mult apuse imi imaginam ca era freamat si buluceala mare. Bisericutele zumzaiau fiecare dupa cum se pricepeau. Mai racnea unu enervat ca nu-I iesise rima sau ca rima altuia i-a julit timpanu. Eram nitel buimac si de la ritmul vecinului de palier. Avea ala un bas . Nu-s ce dracu asculta ala ca la mine ajungea numa duba-duba de imi bubuiau plamanii . E drept ca mi-am mai incercat si eu bormasina de cateva ori in perete lui si probabil ca de aia imi dorea binele.
Dar sa revin . Ajunsesem in fata usii. Bat de doua ori, dar nimic. Liniste. Apas pe clanta si usa se deschide cu scartait. Inauntru semiintuneric, praf . Draperiile pe jumatate trase lasau ceva lumina sa intre prin geamurile zoite de la ploi. Gasesc comutatoru si il actionez. Cu suprindere observ ca se facu nitica lumina in sala aia mare. Pe un parete era un fel de bar si culmea pe rafturi si niste clondire, unele chiar plinute. Curios si insetat , probabil din cauza genei stramosesti am inaintat spre barulet. Niciodata nu am avut ocazia sa ma servesc singur si inca fara sa platesc. Am amusinat niste sticloante si m-am oprit asupra uneia cu zama mai galbioara. Gasesc un pahar, suflu sa alung praful din el si imi torn un deget. Gust un pic . Buna licoarea. Ma cocot pe tejgheaua baruletului si incep sa imi arunc ochii in jur. Oare paretii astia ar avea ceva de spus daca ar putea glasui ? Mai aprofundez cu licoarea. Incepea sa fie din ce in ce mai buna. Imi opresc privirea pe un pick-up . Cobor de pe tejghea si ma apropii de el. Incep sa ii certetez butoanele si ca un miracol, incepe sa functioneze. Gasesc butonul de volum . Nu era ceva de genul duba-duba ca a vecinului era mai rocoasa melodia. Incep sa ma incalzesc. Probabil ca a prins liftu licoarea. Deja nu mai este asa liniste. Ma intorc la barulet si imi mai torn in pahar de data asta ceva mai mult. Ma dezbrac de geaca si iar ma cocot pe bar. Da probabil ca e plina de istorii sala asta. Or mai sti ceva de ele peretii, podeaua, scaunele sau mesele.
Imi aduc aminte de ce m-a manat incoace. Saracia .. As asa am fost mai demult si pesemne ca voi mai sta asa. Sunt mai putine griji decat sa fii prea bogat, sofisticat, parfumat, imbracat, apretat, intepat, pieptanat si care l-au mai imbracat !
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


Sarsi - de zaraza sc la: 29/05/2017 08:38:21
Viața ar fi mai frumoasă dacă nu te-ai gândi la sărăcie. :)

Hai noroc! Noi să fim sănătoși!

#655349 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de INSULA ALTUIA la: 04/09/2017 13:04:00
dupa cum spune zicatoarea dar e mai bine decat "vai de lume si de om cand ajungeprostul domn " o zi faina !
#655447 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...