Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Un vis bizar


de sarsilovici la: 14/04/2018 00:53:21
taguri: Diverse 
voteaza:
Ieri avusei o cearta cu Suzuca. Tot vedeam in jurul meu pe la colegi , pe la vecini masini mai tinere, mai fardate, fara flori de rugina pe la colturi, cai mai multi, mai sprintene. Ce imi venii mie asa ca dupa iarna sa o trag pe Suzuca pe o rampa sa vaz cum mai sta pe sub poale. Ei si cum ceasu rau, pisica neagra, de sub transa, vazand ce era de vazut am zis si eu asa intr-o doara, da fara un of adanc : te-ai rablabagit Suzuca, te-ai impodobit cu flori de rugina , uite pe dedesubt esti cam rosie de rugina, cu botituri , lonjeroane harcaite , indoituri , in mers ai inceput sa troncani, urlii , iti suiera vantul prin usi, nu mai esti ase de adunata, scartai, te zborsesti la gropi pe cand in alte vremuri treceai prin ele fara zgomot, tot m-ai pus la cheltuieli sa iti schimb aia si aia si ailalta ! Si ca in basme fiara zbiera la mine: Daaa da ai uitat mai cumetre fit-ar schimbatoru de cap sa iti fie, cate mi-ai facut in asti 10 ani de chin : m-ai dus pe drumuri de munte, pe drumuri de taf, prin hartoape, m-ai pus la cazne sa car tot felul de greutati, m-ai palit de chietroaie , de garduri, m-ai dat prin santuri, o data m-ai si rostogololit si cum am fost eu brava tot pe picioarele mele, pardon pe roti am revenit, m-ai spalat din ani in pasti ! Daaa, da te-am reparat si cati bani nu am tocat cu matale ! Nu iti e rusine sa imi reprosezi asta ! Te-am lasat vreodata pe marginea susalei cu manivela in mana ? Nu bobocule ! M-am tarat cum am putut eu si ti-am lasat ragaz sa repari ce tot matale ai faramat in timpul exploatarii ! Exploatator , nesimtit …. ! Mai si am cam bagat-o pe maneca ca avea dreptate. Cate nu i-am pricinuit saracii pobede in 10 ani ! Pe unde nu am umblat si m-a carat saraca si cu mult si cu putin si a razbit saraca si prin mocirla si prin zapada si prin baltoace. Am tacut si eu ase malc prêt de vreo 3-4 minute in timp ce privind pe dedesubt parca vatamaturile nu imi mai pareau asa de grave, iesind de sub rampa, dand ocol, florile de rugina parca nu mai erau ase de pregnante.
Urc in transa rotesc cheia. Ea cumatra maraie la mine da nu cu prea multa ura. Cobor de pe rampa si plec spre casa. Parchez in fata blocului printre altele mai mai, incui si ma departez. Nu dureaza 30 sec si aud un trosc din spate. Vecina de la 2 si-a scos rosioara ei sa plece la soping si s-a proptit in bara lu Suzuca. Coboara si tot ea cu mainile in sold, vociferand ! Iete domle ca a venit si asta cu tigaia lui ! Eu am vazut-o pe Suzuca ca s-a arcuit un pic de sale si scosese levierul sa faca un pic de bulion cu intrusa de o vatamase, dar i-am facut semn sa stea potolita. Ma apropii si ma adresez vecii. Da ce s-a intamplat doamna nu mai ai loc ca doar masina dumneata e mai mica, mai manevrabila, parcarea e mare ? Ce vrei domle nu aveam oglinda reglata si nu am vazut-o pe a ta. Eu am vrut sa fiu domn si sa ma adresez frumos desi pe dinauntru nutream ostilitate. Pai da pe geam nu puteai privii ca iote is lustruite ca doar ieri ti-a spalat-o sotu. Lasa domle ca ii zic sotului sa vina sa vorbeasca cu mata. Ma mai lua si la vale asa ca ea facuse boroboata si eu trebuia sa imi scot parleala dupa negocieri cu barbasu ! Lasa cocoana dute cu Domnu ca n-am pretentii, o sa imi repar singur masina, da o sa mi-o parchez in alta parte ca sa nu te mai incurce, pana o sa gaseste butonul ala de reglat oglinda !
Am evaluat paguba. Nu era cine stie ce. Plastic si ala isi mai revine. I-am luat Suzucai levierul si l-am pus la loc. Am mangaiat-o pe capota si m-am dus in ale mele. Treasarii, visasem !
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


*** - de zaraza sc la: 16/04/2018 09:53:18
Și unde a început visul?!

#655804 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
* - de sarsilovici la: 17/04/2018 22:40:47
Am visat ca i-am facut semn Suzucai sa stea potolita dupa ce fost agresata.
#655808 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...