Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Pastila... unde e pastila.. ?


de sarsilovici la: 23/06/2018 00:08:33
rezumat: tinzand spre alienare
taguri: Salonul 
voteaza:
In seara asta am din nou televizor. Pe ultimele 3 le-am spart , pe unul cu un scaun, pe al doilea cu o tigaie si pe cel de-al treilea cu securica de iarba verde. Bine ca nu mi-a crapat inima ! Vecinii probabil ca ar fi chemat in cele 3 randuri salvarea si mai ales pe aia de la ospiciu auzind vacarmul, dar din ce am reusit sa aud prin pereti si ei faramau la televizoare. Acum nr.4 este de la second hand. Cantareste 60 de kile si e nemtesc. Era mai ieftin asa ca l-am luat pe el si de restul mi-am luat 2 cutii cu distonocalm . Osteneala caratului la televizor mi-a tocit nervii, m-a sugusat de energie, sunt mai potolit . Intrebarea daca poate exista o asemenea curiozitate ar fi de ce am spart TV-urile ? Cum de ce ? Nu mai suport golaniile policienilor Am mai auzit unele gulere mai scrobite nu folosesc deloc TV-ul, pen ca tampeste ! Au dreptate intr-o masura . Da chiar s-a ridicat la rang de demnitate publica golania. Amendamente in acele coduri necesare infaptuirii dreptatii , care in mod explicit trateaza situatiile” neplacute” viitoare. Adica inteleg eu ca se pregateste despuierea totala a ce se mai poate despuia din tara asta si de pe fraierii de romani care inca mai cotizeaza la stat !
Mai demult intreba Alexandra: ce va doare ! Acu ce ma doare?! Dupa 2 distonocalme nu prea ma doare nimic, dar nu pot sa imi inchipui ce o sa fac peste 10 ani. Adica o sa trebuiasca sa intru in partid ? O sa mai pot sa imi platesc creditele, ca roborul sa-l ia gaia tot pluseaza la rate ? O sa mai fiu sanatos ? Nu o sa ma loveasca apoplexia ? O sa trebuiasca sa asasinez pe vreun lider ca sa imi astampar iritarea, enervarea, disperarea ! O sa miros a plictiseala adica a saracie ori chiar a starv ! O sa mai am familie ? O sa mai am loc de munca ? Pensie ? De ceva vreme cand aud asta parca imi torna cineva pe gat o jumate de otet ! Imi rasuna pensie, pensie, pensie si un ecou mai zice speciala, speciala ! Imi aduc brusc aminte de cuponul de pensie a lui tata. Ii ajunge de paine , de un lapte, niste oua, un pui de o gaina de ala alb, facturi de utilitati, sacosa de pastille si atat ! Are grija sa puna luna de luna ceva deoparte sa platesca impozitul la tintirim sa nu il lase aia pe afara cand o fi sa ii vina sorocu !
La serviciu mai intalnesc e drept ca mai rar, cate un colonel in prag de pensie, roziu in obraji, senin, casa de vacanta, masina de 3 ani, copii la ale lor, nepotei, salariu-salariu si o sa fie si pensia pensie! Da foarte bine unii au meritat, altii nu !
Fara vaiete, ce atatea boceli ! Au ajuns la os ! Vor sa il sparga dupa ce il vor fi rontaint de orice urma de carne, sa ii mance si maduva ! Mai bine golan decat comunist ! Ete ca au ajuns golanii la putere ! Cui ai dat puterea ? Si-au luat-o singuri votati de cei de i-au votat. Multora nici nu le-a pasat !
Dar acum sa vad de mine ca am uitat din nou sa imi i-au pastilele si daca nu le i-au la timp pun mana pe lopata si pacat de TV-ul nou. O prostie, ma consum degeaba ! Tot nu o sa pot crapa prin TV nici o capatina de nesimtit, de golan ajuns in functie ! Inca mai este termenul pompos: demnitate publica. Cati mai au deminitate, cati nu au inca nici o pata, nu au in buzunar un ban de ala murdar, cati mai au rusine fata de ei, fata de Dumnezeu ! Culmea e ca acesti nesimtiti mai au si urmasi ! Chiar asa astia mai au vreun Dumnezeu ? Voi vedea ce va fi maine!

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


*** - de zaraza sc la: 27/06/2018 14:09:18
Ti-i suficient radioul pentru stiri. Ai acolo si muzica, si teatru radiofonic! Cu televizorul iesi in paguba oricum ai da-o!

#655861 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...