Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Partea a treia din interviul acordat de Alex Collier


de zaraza sc la: 16/04/2019 08:21:30
rezumat: Ne indreptam intr-o directie buna?
voteaza:
Intrăm oarecum în miezul discuției odată cu partea a treia din interviul acordat de Alex Collier în octombrie 1994. Lucruri foarte serioase, chiar dacă ignorăm ființele extraterestre de care vorbește și de a căror prezență încă nu putem fi siguri, mare parte dintre noi.
Parantezele pătrate sunt un fel de subtitluri, așa cum apar în videoclip. În parantezele rotunde mi-am permis niște adnotări.
"Acesta este adevăratul lor obiectiv, de a permite evoluția tuturor formelor de viață, fără nicio manipulare. Evident, aceasta nu s-a întâmplat pe Pământ și nu suntem singurii, nu se întâmplă pe alte 22 de planete din Galaxia noastră. Dar celelalte planete nu sunt blocate în mocirla în care ne găsim noi aici. Și asta e îngrijorarea lor mai mare pentru că nu ne mișcăm în direcția în care ar trebui (e vorba de octombrie 1994). Avem, fără îndoială, elemente care ne frânează. Și deoarece Pământul a devenit adevăratul „premiu” (și nu numai Pământul, ci și noi)... clar că ne-am îndepărtat de subiect... aș vrea să răspund la întrebările tale.
R: Deci obiectivul fundamental este de a înălța spiritualitatea tuturor viețuitoarelor după modalitatea fiecăruia?
A: Modalitate de evoluție, da. Evoluează după gradul conștiinței lor.
R: Cum și de ce a fost creat Consiliul Andromedei?
A: Nu știu. Știu că a fost creat puțin după războiul lui Orion, un mare război care a durat 600.000 de ani, în galaxia noastră, care a fost în special între rasa umană, de care există mai multe feluri, sute de bilioane de rase umane și cei din rasa reptiliană, care coexistă în galaxia noastră. Nu a existat niciun câștigător, oricum aparent ambele părți au obosit atât de mult în a se ucide că s-au oprit într-un fel de armistițiu nedeclarat. Și știu că în Orion se găsește un mare grup, au un grup politic de-al lor numit Grupul Orion, iar umanii și alte forme de viață s-au reunit și au format Consiliul Andromedei. Și mai sunt și alții, sunt o mică parte din fiecare galaxie, din alte galaxii (au micile lor grupuri și au reuniuni pentru a decide cum să acționeze, sau unde comunică între ei. Există un comerț, un schimb. Un schimb de înțelepciune, de cunoștințe și de esențe, așa ca să permită o evoluție împreună și să funcționeze într-un fel de spațiu de iubire necondiționată.
R: Cred că ești o persoană norocoasă, știu că ai o sarcină dificilă, dar ești foarte norocos să fi primit această înțelepciune. Când a început cooperarea cu ființele umane de pe Pământ?
A: 1980.
R: 1980?
A: 1980.
R: Cum a început, care a fost esența acestei interacțiuni?
[despre motivele pentru care Consiliul Andromedei a început, în 1980, să se implice în problemele Pământului, în mare parte datorită cererilor pleiadeienilor care au interacționat cu oamenii de pe Pământ de mai multe mii de ani; andromedanii lucrează cu pleiadeienii E.T. și siriusienii “A” E.T.]
A: Totul a început cu aceiași pleiadeieni. Pământul a fost o chestiune de dezbatere pentru o lungă perioadă de timp. Interesul real a început când am început să detonăm armele nucleare – noi, ca rasă. Armele nucleare au fost utilizate aici, în trecutul nostru, cu sute de mii de ani în urmă, deoarece au fost războaie aici, între facțiuni diferite, mai ales umane. Pleiadeienii au acceptat și s-au oferit voluntari să se întoarcă aici și să ajute la ridicarea conștiinței planetei. Se pare că ceea ce s-a întâmplat a fost că, atunci când ei au ajuns aici, s-au confruntat cu trecutul lor. Pleiadeienii au avut unele războaie civile incredibile, atât între ei, cât și cu alții. Pleiadeienii erau mutați doar de puțină vreme la o conștiință de densitatea a 4-a și a 5-a și nu au vrut să se implice aici, să se întoarcă din nou într-un spațiu de război.
[despre Zeta Reticuli 2 Greys, Alfa Draconienii din Orion, Grupul Orion, și alți E.T. rău intenționați de pe Sirius B, Rigel și din alte locuri]
Și deoarece Greys (Cenușiii) erau implicați aici, dar și cei din Orion, un mic grup de pe Sirius B și grupul lui Orion și a lui Rigel erau, deasemeni, aici, dar și alții, nu au vrut să se întoarcă să aibă un conflict, astfel încât au început să fie reticenți și să încetinească. Cu alte cuvinte, nu au făcut cât ar fi trebuit. În timp ce se întâmplau toate acestea, au avut loc schimbări în Galaxie, schimbări care se derulau cu viteză. Așa că andromedanii le-au spus: “Ce faceți? Ce se întâmplă și ce ați realizat?” Iar pleiadeienii au răspuns pur și simplu: “Avem dificultăți cu aceasta noi înșine.” Pentru că aceiași pleiadeieni au o cantitate mare de karma cu sistemul nostru solar, cu Marte și Pământul. Ei nu au fost motivați cât ar trebui sau ar fi trebuit să fie, pentru a aduce o schimbare aici. Ei au trimis comunicări guvernelor de pe Pământ, care au fost un eșec complet. Deci, practic au spus că nu știu ce să facă. Astfel că andromedanii au spus: “Ok, o vom face noi, vom acționa noi, pentru că este important pentru toți și vom face un efort.” Andromedanii au fost, probabil, cea mai bună alegere, deoarece ei nu au nicio legătură karmică cu noi, sunt complet neutri, probabil sunt observatori mai buni, datorită acestei neutralități. Așa au preluat frâiele și s-au implicat în 1980. Ei lucrează cu pleiadeienii și siriusienii “A”. Ceea ce fac acum, este că se străduiesc să ridice nivelul conștiințelor. Ei s-au întors în timp, în 1964, pentru a mă contacta. Eu nu sunt singurul, mai sunt și alții, sunt și alte persoane care sunt mediumi sau channelers sau cum vreți să-i numiți, care primesc și ei informații pe un nivel spiritual. Și arcturienii sunt implicați, iar adevărul este că ei vor ca această parte a galaxiei să evolueze. Frâna este sistemul nostru solar, iar aici frâna este conștiința omenirii de pe Pământ. Pământul în sine, ca entitate spirituală, vrea să se mute în densitatea a 4-a sau a 5-a, dar nu poate din cauza conștiinței umanității și poate face aceasta fără omenire... unul din cele două lucruri ar trebui să se întâmple, fie umanitatea va deveni conștientă de ceea ce este, va crește, cum spun andromedanii, fie omenirea trebuie să fie îndepărtată și va părăsi scena pe ușa din spate.
R: ......?
A: Exact, sau orice cuvânt pe care dorești să îl folosești. Dar aceste noțiuni nu implică în mod necesar utilizarea voinței noastre libere. Aceasta este dilema pe care o avem, suntem foarte înrădăcinați în sisteme prin convingerile noastre. Aceste convingeri, aceste credințe, au modelat, zi de zi, ceea ce credem a fi adevărat.
(nota mea – câte din aceste adevăruri în care credem pot fi și verificate? Câte din ele ne-au fost servite pe tavă și le-am luat de bune doar pentru că așa au fost de sute și mii de ani?)
[despre intențiile Consiliului Andromedanilor de a introduce conceptele lor, gândurile și energiile care ne vor ajuta să evoluăm și să facem modificările necesare în conștiință]
Se introduce o uriașă suprapunere de gânduri și de energii care sperăm că va schimba perspectiva unui număr suficient de persoane, până la punctul de a trăi această schimbare de conștiință, și trebuie să o facem repede, până în anul 2001.
[despre necesitatea de a face schimbările adecvate în conștiință până în iulie sau august 2001, surprinzător, o dată cu puțin înainte de fatidicul 11 septembrie 2001]
R: .... într-o anumită lună?
A: Între iulie și august, aceasta este probabilitatea.
R: Ce se va întâmpla în perioada iulie-august 2001?
A: Practic nimic, dar noi creăm viitorul nostru. O mare parte din viitorul nostru, care este identificat cu sistemele noastre de credință, a fost axat pe cartea Revelațiilor, pe alte dezastre profetice care au să se întâmple.
[despre cum E.T. răuvoitori vor folosi profețiile pentru a activa auto-îndeplinirea lor printr-o serie de evenimente ce ar putea duce la o distrugere globală a omenirii.]
R: Deci vorbim despre auto-împlinirea profețiilor?
A: Da, le vom crea literalmente, vom crea literalmente sfârșitul nostru. De ce să investim în sistemele noastre de credință? Ce spun credințele noastre? Că nu suntem suficienți de maturi, de dezvoltați ca să avem grijă de noi, deci avem nevoie de cineva care să o facă pentru noi. Și aceasta este rețeta dezastrului total.
(nota mea – Apocalipsa ajută entitățile ca să cădem cu totul sub conducerea lor. De fapt ele nu înțeleg evoluția, deci dacă ne vom autodistruge, ele nu se vor simți răspunzătoare cu nimic; ele nu văd alte cale, oricum)
De ce, cine ar vrea să vină aici să ne salveze de noi înșine?
De ce să ne spună ce ar trebui să facem?
(nota mea – conducerile nu au vreun interes, sunt atașate de fotoliile lor călduțe, iar oamenii simpli sunt depășiți de problemele lor cotidiene și sunt dezbinați și neinteresați de viitorul Terrei. Nu au informații și de atâtea mii de ani au creierul spălat.)
[Noi nu ne asumăm responsabilitatea pentru noi înșine]
Noi nu ne asumăm responsabilitatea pentru noi înșine. Andromedanii spun că Planul Divin este libertatea. Orice salvator care ar veni aici să intervină direct în salvarea noastră, ne va lua libertatea.
R: De aceea întreg sistemul de credință a fost parte a sistemului de control pus în aplicare de la începuturi.
A: Exact. O mare parte din acest sistem a fost manipulat de Greys (Cenușii) și de Orion. Și dacă aveți facultatea de a călători înapoi în timp, este foarte ușor să manipulezi viitorul, este foarte simplu. Manipularea au făcut-o într-un mod incredibil. Știi, nu au fost aici de mii de ani, cum spune guvernul nostru. Greys (Cenușiii) sunt aici de fapt doar de 59 de ani, au abilitatea de a folosi călătoriile în timp. (deci din 1935)"

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...