Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Noul Holocaust?


de ionbarb la: 04/04/2020 20:57:55
voteaza:
dacă aveți puțintică răbdare vizionați filmul de mai jos. ce erau acum 75 de ani armele convenționale (puști, pistoale, mitraliere, grenade, bombe și torpile) și ce ar putea fi acum o presupusă armă biologică? ceva aș zice complementar - ruine și oameni vii sănătoși tun față de clădiri intacte și oameni bolnavi de covid-19 sau chiar muribunzi...noul holocaust nu mai vizează evreii ci rasa europoidă...

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (4):


*** - de zaraza sc la: 06/04/2020 10:41:37
Deschideți ochii bine și vedeți că cei mai mulți din cei care ne conduc nu mai sunt oameni, ci niște ființe ahtiate după putere. Să nu privim cele ce se întâmplă ca pe ceva inevitabil, ca o cursă a înarmărilor. Nu este așa! Este momentul critic când oamenii trebuie să redevină oameni. Și asta se va întâmpla, indiferent ce presupune asta!

#656146 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de ionbarb la: 06/04/2020 20:41:34
cred că am greșit titlul subiectului...ar fi trebuit mai degrabă să zic în contextul actual ”terorism biologic” sau pe scurt ”bioterorism”. mă întreb cum sunt gestionate microscoapele performante în instituțiile medicale specializate ca să nu ajungă în mâinile criminale ale bioteroriștilor? căci scopul urmărit de ei nu ar fi altul decât depopularea Pământului prin mijlocul puzderiei de vehicule care îl cutreieră...indiferent cine ar fi la putere nu ar face altceva decât să privească neputincioși.
#656147 (raspuns la: #656146) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
ionbarb - de zaraza sc la: 13/04/2020 10:28:29
In modul cum se face scoala si se innoieste medicina, in felul cum se rezolva crizele de alimente din Africa, chiar cei de la putere, de undeva de foarte sus, ar putea avea dorinta sa ne micsoreze numarul. Undeva acolo sus e buba, se observa dupa cum merg astea ce le-am numit mai sus.

#656148 (raspuns la: #656147) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
zaraza sc - de ionbarb la: 18/04/2020 22:01:59
”chiar cei de la putere, de undeva de foarte sus, ar putea avea dorinta sa ne micsoreze numarul”

s-ar putea să ai dreptate...(Matei 23, 1-12)...îmi aduc aminte dintr-o carte scrisă de un filozof și psihiatru german (Karl Jaspers se numește acel filozof și psihiatru dar titlul acelei cărți scrise de el nu-l mai țin minte) de modul cum trata acesta conștiința culpei - culpa criminală, culpa politică, culpa morală și culpa metafizică - toate aceste patru culpe fiind ordonate după ordinea lor de gravitate. a experimenta la un microscop ultraperformant cu virușii, cu înmulțirea acestora și răspândirea lor în mediile supraaglomerate de oameni mi se pare un act criminal premeditat dar dacă această experimentare ar fi susținută tacit de unii politicieni aflați undeva foarte sus la conducere gravitatea e și mai mare...așa cum crezi tu.
#656150 (raspuns la: #656148) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...