Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Istoria vaccinului


de zaraza sc la: 09/07/2020 10:35:28
rezumat: Acum 125 de ani a murit Louis Pasteur
voteaza:
"In cartea „Vaccinarea: eroarea medicala a secolului”, a medicului Louis de Brouwer, este vorba despre dogma vaccinarii, adica despre credinta in principiile nedemonstrate stiintific ale imunologiei si ridicate la rang de religie de catre doi „profeti”: Jenner si Louis Pasteur. Conform acestei dogme, daca se realizeaza preventiv o agresiune, sistemul imunitar o inregistreaza, o memoreaza si ia masurile necesare pentru a contracara o alta agresiune. De unde axioma: „Fara vaccinuri nu exista salvare! Fara vaccinuri, raul triumfa”. In ceea ce priveste „profetii”, unul este Jenner, medic fara a fi biolog, si celalalt, Pasteur, chimist mediocru, fals biolog si catusi de putin medic. Acesti fondatori ai noii religii nu poseda, de fapt, nicio notiune de imunologie. Jenner aplica un principiu stabilit empiric, iar Pasteur falsifica experimentele: intre altele, inocularea la Pouilly-le-Fort a unui vaccin impotriva antraxului, diferit de cel pe care il anuntase, apoi inocularea tanarului Meister cu un vaccin impotriva turbarii, fara ca pacientul sa fi contractat aceasta boala. Pasteur a avut apostolii si discipolii sai ignoranti, precum Roux si Chamberland, Calmette si Guerin etc. si s-a preocupat de formarea „marilor preoti”. Institutul Pasteur a devenit sediul „bisericii vaccinarii”. Afaceristii, marii „preoti”, au inceput sa formeze noi „preoti” si „misionari” si sa-i invete noua dogma. Corpul medical s-a „convertit” imediat si fara sa comenteze la aceasta noua religie din prostie, ignoranta sau spirit de turma, cu exceptia unei minoritati de medici si profesori inteligenti, de pilda A. Bechamp, Tissot, Deloge, Carrel etc. care au opus rezistenta. Au fost infiintate „biserici” pretutindeni in lume, adica alte laboratoare si institute Pasteur atat in Franta, cat si in alte tari.
Producatorii de vaccinuri, ajutati de corpul medical care a acceptat fara niciun fel de rezerva sau comentarii principiul vaccinarii, au atins adevarate culmi in ce priveste dezinformarea si minciuna. Un fapt fara precedent in istoria umanitatii: sa faci oamenii sa creada in eficacitatea si inocuitatea acestui principiu inventat de Jenner si insusit de Pasteur, desi nu are niciun fundament stiintific serios. Imunologia moderna demonstreaza, dimpotriva, ca actul vaccinal constituie o lezare grava a integritatii sistemului imunitar al persoanelor vaccinate, facand din acestea veritabile rezervoare de virusuri. Virusuri si retrovirusuri devenite pasive de-a lungul evolutiei se gasesc in stare latenta in toate organismele animale si umane, pierzandu-si o parte din capitalul lor genetic sau enzimatic. Introducerea in organism (prin vaccinare) a virusurilor vii sau atenuate ii permit acestuia sa reconstituie acest capital si sa dobandeasca deci o virulenta noua sau sa creeze din bucati un virus sau un retrovirus hibrid. Procesul se numeste recombinare genetica. (HIV este fara indoiala rezultatul unei astfel de recombinari.) Desi accidentele provocate de vaccinuri sunt nenumarate, ele sunt tinute in secret.
Se stie astazi, la 125 de ani dupa moartea sa, ca Pasteur a fost un geniu al trisarii, al plagiatului, al trucarii statisticilor, al traficului de influenta, al publicitatii bine regizate, iar diversele sale experiente vaccinale erau trucate, dupa cum marturisesc chiar colaboratorii sai. Aceasta carte stabileste adevarul despre acest personaj si demonstreaza, prin studiul principalelor vaccinuri, inutilitatea si pericolul lor.
In sfarsit, cititorul va afla despre cardasia farmaco-medico-politica ce dezinformeaza publicul si predica vaccinarea doar pentru a profita financiar. De asemenea, va afla de ce vaccinarea a devenit un fel de act de credinta intr-o religie ale carei dogme sunt false si ai carei mari preoti sunt producatorii de vaccinuri si corpul medical."
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (5):


*** - de Homo Stultus la: 01/08/2020 14:46:39
https://www.cdc.gov/vaccines/parents/diseases/forgot-14-diseases.html

Zic și eu 😊
#656168 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Homo Stultus la: 01/08/2020 14:54:50
Pentru cei interesați în CINAHL se pot găsi sute de articole despre studii făcute asupra vaccinării.
#656169 (raspuns la: #656168) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Homo Stultus la: 01/08/2020 15:09:32 Modificat la: 01/08/2020 15:10:06
Ceea ce nu se poate nega: de când cu antibioticele și vaccinurile a scăzut mortalitatea infantila și a crescut speranță de viață. Acum 150 de ani populația lumii era în jur de un miliard doua sute de milioane. Azi ne apropiem de 8 miliarde. Cred că oamenii ăștia rai care conspiră sa ne vaccineze cum ar fi doctorii și aia din industria farmaceutică au un pic de vină pentru situația asta. E foarte rău că speranța de viață a sărit de 70 de ani. Era mult mai bine să rămână 35 de ani că acum un veac.😊
#656170 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Homo Stultus - de zaraza sc la: 03/08/2020 10:06:43
Cred ca esti constient ca noi urmarim o perioada scurta din Viata Cosmica. Nu cunoastem decat prin marturiile ce ne-au ramas. Sa nu uitam ca istoria e scrisa de invingatori. Avem cateva mii de ani despre care stim cam cum s-au petrecut lucrurile. Vreau sa privim lucrurile de la o scara mai mare. E interesant ca dupa ce am ajuns la o stare destul de buna din punct de vedere al confortului si tehnologiei, bolile sunt fara numar. Ca sa fii sanatos trebuie sa te prezinti la tot felul de controale si sa te vaccinezi. De fapt mai mult afli ca ai nu stiu ce afectiuni si ca atare vei urma un tratament. Zi-mi un tratament de astazi care nu are efecte puternice secundare. Eu din fericire nu iau medicamente, dar socrul si sotul meu s-au confruntat cu asa ceva.

#656171 (raspuns la: #656170) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de Homo Stultus la: 03/08/2020 19:02:45
Cred că sunt multe boli acum, in special cele cronice, boli de care oamenii nu aveau cum să sufere acum câteva sute de ani din pricina faptului că mureau tineri dintr-o simplă infecție sau de la bolile copilăriei. La bunica mea din șapte frați doar doi au ajuns la maturitate de exemplu.
In mod sigur toate medicamentele au efecte adverse. Exista în medicină un principiu de a prescrie un medicament și anume beneficiul să fie mai mare decât efectele secundare. Rău cu rău, dar mai rău fără de rău. Un diabetic insulino-dependent nu cred că își pune problema efectelor secundare atunci când ia insulina sau alt antidiabetic. Cred că e mai preocupat să nu facă o acidocetoză diabetică. Nu există efect secundar mai rău că moartea sigură.
Daca ai o boală cronică de plămâni și ai un episod acut nu cred că îți pui problema ce efecte secundare are ventolinul, atroventul sau prednisonul. Cred că te preocupa mai mult să poți să tragi in tine următoarea gura de aer.
Daca ai o boală cardiovasculară nu ar fi înțelept să nu iei antiplachetarul prescris. In fine nu ajungi la 90 de ani doar cu alimentație și exercițiu decât dacă ești norocos in ceea ce privește bagajul genetic, mediu etc. Pentru restul pumnul de pastile sau cimitirul. 😫
#656172 (raspuns la: #656171) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...