Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Ganduri, ganduri


de zaraza sc la: 03/08/2020 10:32:23
rezumat: despre... ce credeti? :))
taguri: eu si iar Salonul 
voteaza:
Ne inchinam la guvern. Ca si la Dumnezeu. Chiar daca ne ia taxe, ca doar si la Dumnezeu dam prin biserici. Chiar daca isi bate joc de noi la alegeri, ca doar ce pricepem noi? Noi suntem buni doar sa lucram ca sclavii. Dar continuam sa ne inchinam la Dumnezeu chiar daca ne moare copilul sub ochii nostri. Ca asa ne-a instruit preotul, ca puterea lui Dumnezeu e mare si nu ne poate explica maretia lui. Dam cu piciorul la maestrii spirituali care ne spun ca exista legi naturale care hotarasc cand si de ce moare un copil. Dar noi acceptam in cele din urma si nu ascultam de altii. E mai comod sa nu gandesti. E mai comod sa te limitezi la o gandire obedienta, sa te nasti si sa mori fara sa stii ce e viata, de ce e asa si nu altfel. E mai comod sa iti spuna altii ca trebuie sa iti pui masca. Sa iti spuna unde sa mergi, cat sa mergi. Statisticile iti spun ca majoritatea oamenilor… asa si pe dincolo. Stim deja ce se asteapta de la sclavii acestei epoci.

***

E ok ca de vreo 25 de ani un medic german a descoperit ca toate bolile, dar toate bolile, pot avea drept cauza doar toxinele (mercur, plumb, pesticide) sau socurile emotionale? Asta ar insemna ca am putea reduce consumul de medicamente foarte mult. Dar s-au straduit pe toate caile sa ii nege cercetarile facute. Am 55 de ani, de vreo 3 ani o duc bine mersi, fara medicamente, fara boli, fara medici. Asta nu va spune nimic? Am avut lumbago de la 30 de ani, apareau crize din cand in cand. Prin munca interioara, descoperirea cauzei emotionale si combaterea devalorizarii pe care mi-am facut-o singura, am devenit constienta de puterea ce o are constiinta si organismul meu. N-am mai avut nimic de un an si jumatate. Inainte de asta, deja crizele erau mult mai scurte, iar eu stiam exact ce le provoca, simteam clipa cand se declansau in mine si lucrand pe emotiile mele, pe starile mele interioare, am reusit sa imi controlez corpul. Asta e ceea ce trebuie sa controlam, fiinta care suntem. Cine vrea sa ii controleze pe altii, fie soti, fie popor, face o mare greseala.

***

La inceput si eu am fost de acord cu masurile luate, dar nu pentru ca ma tem personal ca m-as putea infecta grav, ci pentru ca stiam ca multi oameni nu stiu ca virusii, bacteriile au rolul lor in protectia organismului. Ele, guvernele, prefera sa ne bazam pe medicamente, pe solutii externe in toate problemele, in loc sa realizam ca puterea e la noi. Nu ei au puterea, ci noi le-am cedat puterea noastra atunci cand am fost de acord ca sa fim condusi. A fi condusi – aceasta expresie ar trebui sa ne puna pe ganduri.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...