Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Ultimele descoperiri in dosarul Revolutiei Romane


de zaraza sc la: 01/02/2021 08:35:36
rezumat: Oamenii au fost alertati de stirile false de la tv
voteaza:
Aţi crezut că e revoluţie până în 22 decembrie, când Ion Iliescu a apărut la televizor?

Aţi crezut în revoluţie încă vreo câţiva ani după asta?

Cât durează până cad măştile?

Unul din factorii care au contribuit la manipularea oamenilor au fost ştirile de la televizor. Citez din dosarul lui Teodor Brateş, crainic tv în 1989:
„Suspectul Brateş Teodor, adjunct al redactorului şef al Redacţiei Actualităţi din TVR, a fost principalul factor de diseminare a ştirilor false, cu caracter diversionist, în acest fel contribuind într-o foarte mare măsură la instalarea psihozei teroriste ce a afectat profund întreaga populaţiei a României (militari şi civili). Mesajele televizate ale suspectului s-au referit la atacuri teroriste asupra obiectivelor militare şi civile, apă otrăvită, clădiri minate, diverse conduite abominabile ale aşa zişilor terorişti, atacuri cu elicoptere, desanturi aeriene, coloane de blindate în deplasare etc. Repetarea acestui gen de dezinformare a făcut ca psihoza teroristă să atingă cote paroxistice şi astfel să constituie principala cauză a numeroaselor pierderi de vieţi omeneşti, vătămări şi distrugeri petrecute în timpul evenimentelor revoluţionare“.
Dacă mai credeţi că românii simpli au făcut revoluţia de atunci cap-coadă, vă rog să nu citiţi mai departe. Ascultam la radio în dimineaţa acestei zile şi la un moment dat cineva povestea despre un eveniment insignifiant petrecut înainte de pandemie. Atunci am realizat mârşăvia prin care trecem... revoluţia care nu a fost revoluţie... cum au trecut anii după revoluţie şi lucrurile nu au fost vizibil mai bune pentru România. Românii poate au câştigat oarecare libertate. Dar România a trecut prin metamorfoze, unele chiar ciudate. Astăzi pierdem din acele libertăţi cucerite la revoluţie. De ce oare ne afundăm în mocirlă? Cei 30 de ani prognozaţi de Silviu Brucan (al cărui nume real era Saul Bruckner) par un basm. Românii sunt tot mai divizaţi, ceea ce este un lucru negativ pentru România. Nimic nu este ce pare. Tot ce ni se serveşte de televiziune şi mass-media este opium pentru popor. Fac o analogie cu ce spunea Marx despre religie... Peste capetele noastre, în culise, se trag sfori si păpuşile aşezate în fotoliile guvernanţilor ne spun poveşti frumoase sau de groază, după cum e scenariul. Noi mergem la serviciu, ne spetim să avem bani pentru copii şi pentru ziua de mâine. Alţii râd de fricile noastre, de coşmarurile noastre. E o lume nebună, nebună, nebună...
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


crainicul - de beatlemaniacul la: 05/04/2021 14:03:58
eu cred ca acel crainic era doar un pion, citea ce i se servea din spate. Doar nu crezi ca statea si isi scria singur stirile?
Revolutie nu a fost oricum, ci doar o editie mai speciala a Balcaniadei!!!
O editie cu premii mari in bani.
#656270 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
beatlemaniacul - de zaraza sc la: 06/04/2021 12:40:09
Cand am auzit la radio despre acel crainic, mi-am dat seama ca situatia se repeta. Neplacut este faptul ca unii cred in ce se spune la radio. Nu degeaba toata mass-media e in mainile guvernantilor.

#656273 (raspuns la: #656270) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...