-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

NATO


de valentinb la: 21/10/2003 12:24:00
modificat la: 05/11/2003 15:22:43
voteaza:
hai sa va vad voinicilor...e bine sa intram in nato sau nu???
eu zic ca nu si am sa va explic de ce...
nato are nevoie de carne de tun...mai ales in perioade din astea in care se incinge taritza in ei...mai un afganistan, mai un irak, mai un kosovo...probabil ca o sa urmeze si iranul....de ce sa moara europeni civilizati...las ca au venit romanii ca niste copii cuminti si au zis ia-ma pe mine tovarasa.....
am trecut pe aici 2 razboaie si aproape in fiecare zi mor aici soldati...copii de 18-20 de ani care n-au apucat sa traiasca...parinti care isi inggroapa copii....impotriva naturii....cum credeti ca o sa fie cind doamne fereste o sa inceapa sa moara si copii romani????
deci ce da nato...eu zic nada
teoria ca ofera o siguranta daca se supara rusii....chiar credeti ca daca hoardele bolsevice vor intra in ro...cineva va misca un deget....eu nu....in istorie am vazut cum si-au sprijinit nato aliatii...vezi sud vietnamejii, vezi cuba...etc
(comentariile sunt inchise) . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (7):


NATO - de (anonim) la: 22/10/2003 01:23:11
NATO a devenit o structura militara fara obiect dupa desfiintarea PACTULUI de la Varsovia, 1999.SUA folosesc alianta numai in interesul sau, dar se confrunta cu dificultati financiare majore.
Uniunea Europeana are nevoie de o armata PROPRIE pentru a sustine EURO
(intre moneda unei tari si arata este o stranbsa legatura-tarile fara armata nu au nici moneda tare).
RUSIA face parte din conducerea politica a NATO si are are rezervele sale fata de deciziile acestei organizatii.
CRED CA IN SCURT TIMP NATO SE VA CONFRUNTA CU DIFICULTATI MAJORE PRIN RETRAGEREA UNOR STATE EURPENE DIN STRUCTURA SA, IAR SUA NU SE VA MAI PUTEA FOLOSI DE ACEASTA STRUCTURA CA JANDARM MONDIAL.
#1844 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
nato - de Claudiu la: 22/10/2003 03:07:27
nu v-a da nimim, ci va lua... nu vreau sa ma gindesc cit v-a trebui sa platim ca sa ajungem "la standardul nato", bani pe care ii vor incasa in special americanii ca ei cred ca ne vor livra cea mai mare parte din "necesar", asta in plus fata de carnea de tun necesara lui nea Bush
#1851 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
NATO - de (anonim) la: 24/10/2003 15:35:12
sunt complect de acord cu autorul. Ce insemnatate mai are azi NATO? raportul de putere international s-a schimbat complect. Francezii torpileaza orice initiativa americana, europa duce o politica potrivnica americii...Nu traiti in trecut! Cred ca asta e o lozinca general valabila pentru Romania de azi.
La fel si teibila dorinta de a intra in Piata comuna. Nu va dati seama ca vechea Europa occidentala cauta de fapt noi lazi de gunoi pentru a transfera polutia si infestarea din curtea lor in a altora?
#2093 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
anonim - de valentinb la: 27/10/2003 05:17:20
asa se vorbeste fratioare....europenii vor sa inghita romania si s-o transforme in groapa lu ouatu a lor
americanii...vor carne de tun
marele Titulescu a avut in anii 20-30 o viziune...a fost prea mare atunci...este din pacate si acum
#2236 (raspuns la: #2093) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
NATO - de (anonim) la: 28/10/2003 06:01:11
Din toata relatia cu NATO, Romania a avut de pierdut, a distrus tancurile, avioanele, tunurile, a trecut ofiterii in rezerva ca sa respecte indicatiile aliantei, iar acum inchide fabricile de armament si cumparam tehnica militara depasita din SUA , Anlia si Israel.
Este o situatie trista pentru Romania care nu mai are nici cartuse , iar armele din depozite sunt in prezent vandute pe blat in exterior de firme de paza.
De fapt ce vrea NATO de la noi, sa devenim piata de desfacere si carne de tun ieftina, pentru a-si proteja soldatii lor care sunt greu de intretinut in campaniile militare.
#2394 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
nato - de valentinb la: 04/11/2003 06:31:21
asta cam asa e...si urmeaza uniunea europeana...acolo sa te tii nenicule...cum o sa ne demoleze aia ....toate traditiile nostr agricole, viticole...or sa se duca dracu...ca asa vor europenii...si ce primim in schimb.....zifturi de mina a patra, si palavre
#3124 (raspuns la: #2394) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
EU-ul - de (anonim) la: 04/11/2003 17:54:42
EU-ul este o birocratie creata sa suga identitatea tarilor care participa la ea cu un jadarm principal Franta si cu un sub altern la fel de inept Germania a caror economii sint la pamint astazi si bintuite de un somaj masiv si de o asistenta sociala care necesita miliarde de euros o utopie care vrea zadarnic si face tot posibilul sa semene cu Statele Unite ale Americii dar care a uitat un lucru: tarile EU ca memebre ale acestei unuini Euro nu au o limba comuna cum este engleza in Statele Unite ci limbi ,obiceiuri si datini diferite chiar daca au aceasta moneda urita numita euro si sefi la Bruxelles care le dicteaza cea ce vor,sefi unsi pe salarii uriase,dar care nu le exprima si inteligenta minima in integrum de functionari la stat degeaba.
NATO_ul ar fi salvarea Romaniei si apropierea ei catre investitiile americane care de fapt au bani de investit si nu vin cu pretentii de prima dona , legi aiurea si bani mai putini cum face de fapt EU-ul
Daca romanii ar fi destepti ,(pacat ca sintem guvernati de niste incompetenti) ar vota nu EU-ului asa cum au facut suedejii,danejii si cum fac englejii.
#3245 (raspuns la: #3124) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...