-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

VINATOAREA


de Balas Gabriela la: 25/01/2005 19:17:00
modificat la: 03/02/2005 23:09:04
voteaza:
Nastase, Tiriac, Sarbu...isi etalaleaza aproape 200 de victime, animale care nu aveau nici o alta sansa, nici o posibilitate de a se apara. Pentru satisfacerea nevoii de a ucide nu era suficienta o singura victima a destinului de mistret nenorocit? Trebuia sa vada o tara intreaga carnagiul? Ceausescu si sleahta lui au fost stigmatizati pentru ispravi asemanatoare. Asa de repede uita romanii? Imaginile au fost oripilante, mi-a venit sa vomit. Am patit la fel si cind am vazut intimplator un reportaj despre ciinii care nu cistiga la curse sau in lupte organizate: perdantii sunt vinduti la licitatie, iar cei care nu au norocul asta sint legati de sinele de calea ferata sa-i mutileze sau sa-i macelareasca trenul. Putem sa-i consideram mai umani pe vinatorii nostri sau am nevoie de terapie ? Si carnivorele ucid atit cit au nevoie pentru hrana!!!
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


aristocratie fara - de Dr Evil la: 12/02/2005 07:34:26
Acesti oameni maturi cu minti infantile carora banii si oportunitatile de emancipare (excursii si trait in strainatate) nu au reusit sa-i aduca la nivelul fiintei umane contemporane.
Este destul sa te uiti la Nastase si Tiriac sa-i vezi ca in afara de buhairea cauzata de supra-alimenare si viata dezorganizata sint la acelasi nivel de evolutie al anilor '70.

Ce sa facem? Am scapat de gunoiele comuniste si am dat peste gunoaiele societatii noi, liberale... Cum se spune "am sarit din lac in putz"..

"Si daca ramuri bat in geam...
De ce nu tai copacul..."
#36108 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...