-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Intrebari fara raspuns....


de Aandreea la: 02/02/2005 21:36:00
modificat la: 17/02/2005 19:15:43
taguri: Eseuri 
voteaza:
S-au scris atat de multe despre acest subiect incat am fost pe punctul de a renunta(poate ca ar fi fost mai bine).Nu am scris despre asta niciodata cu gandul ca alte persoane vor citi....am scris pentru mine..pentru senzatia (minunata si in acelasi timp dureroasa) de usurare...pentru acest sentiment greu de inteles..numit..IUBIRE. Ciudat...singurul "sinonim" care imi vine acum in minte este "uitarea".O "uitare" mai mult sau mai putin voita...o uitare pe care iti doresti din tot sufletul sa o uiti....amuzant..nu? M-am intrebat de atatea ori..de ce oare constienti fiind..ne expunem...devenim vulnerabili...uitam cat de mult am suferit...si iubim ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.Oare "iubirea" are puterea de a sterge durerea.."ea"..care nu cu mult timp in urma ne-a provocat atata suferinta..? Oare capacitatea noastra de videcare este mult mai puternica decat ne inchipuim? Oare pentru fiecare iubire pierduta ne este rezervata "o iubire noua"...mai sincera..mai intensa..mai buna..?
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (5):


intrebari fara raspuns - de (anonim) la: 05/02/2005 18:40:50
Iubim cand nu vrem sa vedem adevarul....si atat
#35449 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului .
la ultimele intrebari raspu - de florin-liviu la: 05/02/2005 21:24:08
la ultimele intrebari raspunsul este unul singur
NU.
#35461 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Poate ca ai dreptate...ramane - de Aandreea la: 21/02/2005 20:41:21
Poate ca ai dreptate...ramane de vazut..sau.."de simtit".
#37082 (raspuns la: #35461) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
aandreea - de anisia la: 20/03/2005 01:45:25
tind sa cred ca esti la inceput de drum ...pe acest teritoriu...
cineva, odata, mi-a spus asa: "iubesti atunci cand esti convins(a) ca poti/vrei sa mori pentru obiectul iubirii tale, de e nevoie. restul...e doar infatuare, atractie, reactie chimica (ca sa nu-i spun animalica)". sa ajungi la acel nivel de devotiune (sau chiar uitare, daca vrei. asta ca sa folosesc sinonimul tau, caci mi-a placut), e nevoie de timp, daruire, rabdare, maturitate, s.a.m.d. - hai sa nu insumam ale tineretii valuri, romante cu durata determinata. ca nici adunate cap la cap nu fac o iubire. cine a spus ca iubim o singura data in viata, a avut mare dreptate.din nefericire, restul sunt doar incercari de a reconstrui acea iubire cu un/o alt(a) protagonist(a). si asta este o greseala umana, uneori necesara...dar niciodata suficienta. cand o sa intalnesti adevarata iubire, nu o sa vrei sa vorbesti despre ea, nu o sa ai timp sa o expui in litere si cuvinte tuturor. o sa-i absorbi fiecare clipa de existenta, asigurandu-ti amintirile atat de necesare pentru timpul anost de dupa plecarea ei.pana atunci insa..."devenim vulnerabili" ca semn de recunoastere pentru trecatori.
#40017 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Multumesc... - de Aandreea la: 21/03/2005 20:48:57
Multumesc pentru comentariu.(pt. ca mi-ai citit textul).S-ar putea sa ai dreptate....In cazul in care ai ...referitor la faptul ca iubim o singura data in viata..imi doresc ca ceea ce eu consideram "iubire"...sa fi fost o frumoasa "incercare"...si de acum incolo sa am "norocul" sa iubesc si sa fiu iubita.(chiar si asa....pt. o singura data)
#40172 (raspuns la: #40017) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...