Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Las-o bre ca merge asa!


de pop escu la: 05/02/2005 17:58:00
modificat la: 17/02/2005 16:06:34
voteaza:
Las-o bre…… ca merge asa !

Conform principiului daca n-ai treaba te doare capul , am sa va povestesc cam cu ce probleme se poate confrunta o persoana care dupa mai multe ore de munca ajunge acasa doar cu satisfactia ca a mai imbatranit cu o zi.
Ar fi ceva ,daca acea zi ar fi adus ceva nou ,dar aceeasi zi fututa ca altele in care difera doar temperatura de afara ; aceleasi fete plictisite ale colegilor, aceeasi indiferenta fata de ce trebuie sa faca la serviciu ,aceeasi atitudine ostila fata de colegii mai tineri , ,,ca doar nu ne invata ei cum sa muncim pe noi care lucram de pe timpul lui ceasca” , aceeasi vesnica intrebare a romanului cat e ceasul ,barfa de la cafea , iar daca cineva nu se adapteaza acestui tipar ,eternul :Ce te spargi asa ,crezi ca iei bani mai multi? urmat acum de mai noul ,,las-o bre ca merge asa”.
Cum sa nu le dai dreptate cand astazi cine-i harnic si munceste ,ori e prost ori nu gandeste iar pt ca e democratie salariile de merit ,premierile se dau dupa principiul sa mai ia si altii care nu au luat chiar daca aproape dorm la serviciu ,iar sarcinile de serviciu care apar pe neasteptate se impart dupa criteriul sa faca popescu ,pentru ca e bun la asta ,a facut in fiecare an si ati vazut ce treaba buna a facut ,e chiar destept baiatul asta.
Si popescu tace si face, ca e baiat bun la toate, e pregatit ,dar pt ca nu a avut un unchi cu trecere ,nu s-a lipit de un post mai bun, s-au pt ca s-a multumit saracul cu ce a prins si el ,gandeste acum sa o las ca merge si asa ,ca doar sefii cei mari tot cu persoanele de pe timpul lui ceasca conlucreaza eficient ,ca doar fac parte din acelasi partid ,desi acestea sunt inferioare mult ca pregatire lui popescu.
Ii ramane totusi satisfactia morala lui popescu ,cand un cunoscut il intreaba : bai tu inca n-ai plecat de acolo ? ce p…ana mea cauti tu acolo?ala e loc pentru tine?iti fac aia statuie?
Va ganditi ca popescu asteapta week-endul cu nerabdare sa mai schimbe si el atmosfera ?
Va inselati ,seful mai mic al lui popescu are liber sambata si duminica asa ca cineva trebuie sa aiba grija si de problemele unitatii asa ca popescu e prezent la datorie ,pt care primeste acelasi salariu constant 5 milioane daca tinem cont si de unicul spor la salariu pe care il are popescu 10% pentru….vechime.Totusi ,popescu are 2 zile libere marti si joi ,cand n-are treaba si il doare capul
cautand raspunsul la intrebarea : ce p….ana mea caut eu acolo?
Buletinul meteo anunta ca maine va fi mai frig ca azi!
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


asa e! - de steaua fara nume la: 17/02/2005 19:22:36
Cata dreptate ai!!!!!!!!!!!!!!!!!
La mine e la fel!!!!ha ha ha ....tragic!
#36540 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...