Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

AUSTRALIA -ATRACTIE PENTRU TURISTI SI MIGRANTI


de Ekklesia la: 10/02/2005 02:56:00
modificat la: 18/02/2005 11:06:34
taguri: Diverse 
voteaza:
Australia este un "hot spot" atat in ce priveste turismul (votat pe locul 1 in preferintele turistilor) cat si in ce priveste imigrarea. Cu o populatie de aproximativ 20 milioane de oameni la o suprafata enorma...si mai mult cu o populatie relativ "imbatranita", are si se pare ca va avea nevoie in viitor de migranti.

Australia este o tara prospera cu o economie eficienta, cu oportunitati de afaceri foarte bune si mai ales cu un nivel de trai ridicat. Astfel, in anii trecuti, Melbourne a fost votat alatururi de Vancuver (Canada) ca fiind the "most livable city in the world", iar celelalte orase principale se pare ca s-au regasit in primele 10 locuri.

Clima Australiei este superba de asemeneea. Pentru cei ce doresc veri interminabile si carora le place oceanul, Brisbane si Perth sunt locuri perfecte. Pentru cei ce-si doresc "anotimpuri" mai apropiate de Romania, Melbourne este un loc ideal...evident fara zapada in timpul iernii dar la doar 1 ora distanta de muntii inzapeziti. Se pare insa ca Sydney are clima cea mai echilibrata si stabila...si evident este unul din cele mai frumoase orase din lume...

Asadar, Australia este frumoasa (tocmai am avut niste prieteni din USA care s-au intors ieri "acasa" dupa 3 saptamani in Australia...foarte impresionati si cu dorinta de a reveni), este "afordable" (accesibila in ce priveste posibilitatile de cumparare proprietati) si evident cu oportunitati extradorinare (rata scazuta a somajului, economie eficienta, etc)

Desi comunitatea romana este relativ mica comparativ cu alte comunitati in Diaspora, aproximativ 13.000 romani nascuti in Romania la care daca-i mai adaugam pe cei nascuti in Australia probabil ca ajungem la vreo 25.000-30.000, totusi are o comunitate relativ unita. In ce priveste Melbourne orasul "meu" exista o stransa legatura in cadrul comunitatii. Spre exemplu, exista vreo 4 asociatii romanesti, vreo 3 programe de radio in limba romana, un program TV, o biserica ortodoxa, vreo 6-7 biserici evanghelice (penticostale, baptiste, adventiste) care in nenumarate ocazii s-au adunat impreuna atat la picnic sau BBQ sau la evenimente speciale cum ar fi sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei,etc.

So, come to Australia!PS:

Exista oportunitati de imigrare reale in Australia pentru orice indeplineste urmatoarele 3 conditii de baza:
1. Sa aiba varsta sub 45 de ani.
2. Sa aiba o meserie cu cel putin 1 an de experienta.
3. Sa cunoasca limba engleza sufiecient de bine pentru a obtine 5 din 9 la examenul IELTS.

Daca mai are si o rudenie de gradul 1 in Australia, care sunt gata sa-i sponsorizeze migrarea, migrarea in Australia devine realitate in cateva luni de la inceperea procesului de imigrare.

Pentru mai multe inforatii sau contact, vezi: www.migration4you.com
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: