-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Sa fii prost e o prostie?


de nistor la: 11/02/2005 23:09:00
modificat la: 18/02/2005 12:18:45
voteaza:
Oricare dintre noi a spus odata ca este prost, dar ce se intampla daca incepi sa crezi ca esti prost? sau.... poate esti prost si... ce daca.
Nu exista definitia prostiei. De ce? Pai trebuie sa fii PROST ca sa o enunti si..... scuzati-ma nu exista prosti. Nu vorbim de idioti, oligofreni sau cretini ci de oameni ordinari, oameni ca tine sau ca mine sau ca cel pe care il admiri.
Istoria ne-a aratat ca prostul de multe ori e geniu, acel gen de prost care e introvertit , balbait, orb, surd sau autist. Cred ca prost nu e omul care face lucrurile cum nu trebuie, greseste des, e lenes sau e intr-o stare depresiva ci pur si simplu nu exist prosti pentru ca toti suntem PROSTI.
mai vb.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


nistor - de ElaKris la: 03/10/2006 19:49:11
Nu,dar sa recidivezi in prostii inseamna ca esti prost!Nu te poti numi criminal cand faci o crima,multe crime se petrec din legitima aparare dar te poti numi criminal cand planuiesti o crima sau cand deja ai un mod de viata din asta!Sunt destui prosti care nu sunt oligofreni sau depistati cu boli psihice sau neurologice dar daca asta e prostie,greu de zis pt ca nu stiu cine ar fi in masura sa catalogheze in masa!Este ca si cum ai zice''sa fii frumos e bine''...''bine''pt cine?Nu vezi?''CATE CAPETE ATATEA IDEI''


They know everything!Unfortunately,they don't know anything else!
#149257 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...