Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

extrem comunicare


de fiXpiX la: 17/02/2005 11:35:00
modificat la: 18/02/2005 17:07:43
voteaza:
de putin timp am inceput activitatea de gazetar de provincie, va dau si link asa sa ma dau si eu mare http://www.evalcea.3x.ro, si acum hai sa va spun si de ce e vorba. discursul meu preferat este despre paradigme, asa ca de ele o sa vorbesc, puctul culminant ar fi cum sa discuti cu persoane publice care isi pierd mintile, si nu mai sunt rationale, tip baroni locali, (chiar daca nu asta vreau sa spun exact) fara sa ii provoci, e foarte usor sa ii critici insa nu se obtine nimic...tipul se infurie si nu mai poti discuta cu el...numesc eu asta comunicare reactiva. au existat si exista inca persoane care in medii corozive si extreme au dezvoltat o extraordinara capacitate de comunicare si au rusit sa comunice cu persoane mult mai compromise decat politicienii romani...poate in mare masura este comportamentul nostru care genereaza aceste persoane in societate, ele fiind rezultatul dorintei unei parti a societatii, este societatea care permite acestor indivizi sa devina ceea ce sunt.

bine dar cum rezolvi problema asta, sa discuti cu el fara sa produci un incident poti folosii orice, tip campania electorala eu il numesc acest fenomen sms-ul lui basescu, ala il cunoasteti bine toti cu congo, poate fi un exemplu de comunicare extrema. rezultatele au fost clare. coomunicare extrema nu determina evenimentul ci speculeaza anuminte elemente ale ecuatie din care este compus, si o foloseste in favoarea sa. poate fi si alceva, pot spune ce trebuie sa contina: sa nu supere interlocutorul, sa fie o pozitie oficiala, pozitia din care se negociaza sa fie una de cel putin egalitate, sa pot influenta , sa fie persuaziv, si sa aduc in lumina problema pe care el o creaza, fara sa produc o ruptura a dialogului pe care il am cu el. si ca vreau sa dezvolt o relatie de prietenie cu el poate vi se pare exagerat.

poate cineva imi spune si mie daca a trait pe pielea lui o asfel de experienta si cum a fost...probleme, probleme...

am citit despre un nou "curent literar" despre utilitari...ar merge zic eu...insa cu substanta emotiva si sa fie corect etic, poate sa fie.

care este in opinia voastra paradigma, persoanelor publice in societatea romaneasca, si cum ar trebui sa fie acestea. care este paradigma persoanelor care lucreaza in presa, si cum ar trebuii sa fie, pe scurt ce este presa? si ce ar trebui sa fie.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: