-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Candidatul Vanghelie


de stancosty1 la: 21/02/2005 12:51:00
modificat la: 28/02/2005 12:52:52
voteaza:
Numirea drept candidat din partea PSD la Primăria Capitalei al lui Vanghelie a stârnit multe dispute, chiar şi în rândurile partidului din care acesta face parte.
Ar fi două lucruri de subliniat aici.
1. Presa, atât cea scrisă, cât şi cea vorbită, la unison, s-a pornit să-i facă anticampanie sus-numitului, nelipsită fiind de fiecare dată celebra, de-acum, expresie cârcotească: "care este".
Acest lucru nu este deloc corect, indiferent care ar fi candidatul. Chiar dacă el este agramat, incult, sau mai ştiu eu cum, electoratul este cel care trebuie să vadă singur asta şi nu presa să-i bage pe gât tot felul de şabloane.
2. Eu cred că, de fapt, candidatul Vanghelie ar fi cel mai potrivit în postul de primar al bucureştenilor. Spun asta pentru că, până acum, de 15 ani, bucureştenii n-au fost în stare să-şi aleagă nici un primar mai de doamne ajută, aşa că de ce-ar face-o acum?
Ce, un Crin Halaicu, un Lis, erau cu mult mai buni decât Vanghelie?
Nicidecum, fiecare s-a gândit în primul rând cum să-i fie lui mai bine! Nici măcar actualul preşedinte nu a fost mai breaz, de vreme ce lucrul cel mai notabil pe care l-a făcut în calitate de primar a fost să-şi tragă un apartament într-o vilă, fără să aibă dreptul la el.
Aşa că, nu m-ar mira ca rezultatul alegerilor să fie unul "de senzaţie".
Vanghelie este de fapt primarul pe care-l merită Bucureştiul.
Ba nu, nu Bucureştiul, ci bucureştenii.
Nu aşa ziceau mai acum un an? "Nu ne trebuie un primar cu ştaif, obişnuit cu delicateţurile politicii externe, e nevoie de cineva care să se poată certa cu pieţarii şi să ştie să le vorbească femeilor de serviciu de la WC-urile publice."
Ei bine, acum au din nou ocazia să aleagă un astfel de primar.
De altfel, să nu uităm că un sector a făcut-o deja.
S-auzim de bine!
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (2):


L-ai văzut aseară la Marius - de Simeon Dascalul la: 10/03/2005 08:51:45
L-ai văzut aseară la Marius Tucă?
#38884 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Vanghelie - de stancosty1 la: 10/03/2005 15:10:36
L-am văzut şi mai apoi şi la conferinţa de presă împreună cu contracandidatul PD-ist, care nu mi-a demonstrat că ar fi cu mult deasupra împricinatului. De altfel, confirmarea a venit tot de la Antena1, care a scormonit prin trecutul şcolar al celor doi şi, dacă la Vanghelie era de aşteptat ca să fi terminat liceul (în 9 ani, dacă nu mă înşel) cu note de 5, nici Videanu nu a strălucit, terminând (e drept, în patru ani) cu medii nu mai mari de 7.
Surpriza a venit însă de la Popescu-Piedone, care a terminat liceul într-un timp mai lung decât Vanghelie şi la "fără frecvenţă", cu 5 pe linie.
Din păcate, Antena1 nu a dus investigaţiile mai departe, aşa că modul în care a făcut şcoala candidatul PUR-ului rămâne încă o necunoscută.
În orice caz, mai e oare nevoie să ne întrebăm de ce nivelul politicienilor români şi al politicii româneşti este aşa cum este?
S-auzim de bine!
#38931 (raspuns la: #38884) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...