-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

S.P.`ul meu :)


de NaturalBeauty la: 02/03/2005 23:34:00
modificat la: 03/03/2005 18:39:52
taguri: Ganduri_in_0_si_1 
voteaza:
Iubitu` meu, suflet pereche...iarta-mi neputinta de a fi cu tine. Ce greu imi e fara zambetul tau, ce greu imi e fara vocea ta, dulcea ta voce calma. S.P.-ule mi-e greu...Ma crezi? Iubitu`, te rog crede-ma si nu ma mai chinui cu vorbe in vant, nu lasa durerea ce mi-a inclestat inima sa-mi alunge farmecul care m-a cuprins. Puiu` meu frumos, tu nu stii cat de greu imi e, si nu stii de lacrimile mele ascunse in intunericul noptii, nu stii ca esti primul meu gand dimineata si ultimul noaptea cand adorm. Stii macar ca-mi placi atat de mult? Iarta-ma puiu` meu ca nu stiu sa te am! Dar voi fii mai atenta la ce spui, la ce iti doresti si o sa te invat pe dinafara. Pui frumos, ma doare, intelegi?
Pot sa te iau in brate? Pot, suflet pereche? Sa-mi alini durerea asta insuportabila. Uff, ce fericire ma cuprinde atunci cand sunt cu tine si timpu` parca zboara. Mi se pare ca o viata nu-mi e de-ajuns sa te privesc si cat imi place privirea ta care ma face sa nu ma intereseze nimic din ce-mi pot altii oferi.
Mi-e dor de tine de nu mai pot! Si n-am cuvinte sa exprim ce-i in sufletul meu, puiu` meu! O sa te astept, sa nu te indoiesti de mine, te rog! Doar cerul ne mai uneste acum...si Doamne, cat de greu e! Nici macar sa privesc pe altcineva nu pot, ce mi-ai facut, suflet pereche?
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...