Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Ca gazda a unui subiect, ce posibilitati am?


de admin la: 29/10/2003 11:34:00
modificat la: 29/10/2003 11:48:14
taguri:
voteaza:
Ca gazda de subiect ai posibilitatea sa iti "gospodaresti" subiectele pe care le-ai initiat asa cum gasesti de cuviinta.

Ce se poate intampla pe un subiect? De exemplu, discutia poate fi deviata de catre alt utilizator de la subiectul initial, intentionat sau neintelntionat.
Sau se poate intampla ca vreun utilizator sa publice mesaje violente, ori insultatoare, ori sa declanseze o cearta. Ca gazda a subiectului ai puterea de a lua masuri pentru a contra astfel de devieri de la derularea civilizata a discutiei pe care ai initiat-o.

Ce "instrumente" iti stau la dispozitie?

In primul rand, stergerea de mesaje. In dreptul fiecarui comentariu exista un link numit "sterge comentariul".

In al doilea rand, banarea unui utilizator. Daca un utilizator se dovedeste recalcitrant si continua postarea de mesaje necorespunzatoare (din punctul tau de vedere), atunci ai posibilitatea de a-i restrictiona posibilitatea de a publica comentarii noi. Aceasta operatiune se numeste "banare". Utilizeaza aceasta facilitate cu discernamant.
Ai posibilitatea de a alege aria de valabilitate a restrictionarii: poate fi pentru cateva zile ori permanenta, se poate aplica doar pe acel subiect ori pe toate subiectele care iti apartin. Ramane doar la alegerea ta. Ca sugestie, e indicat sa alegi o modalitate de banare proportionala cu gravitatea greselii utilizatorului.

Administratorii sitului au decis sa iti acorde o libertate larga in ceea ce priveste modul in care alegi sa moderezi subiectele care iti apartin. Retine insa ca a fi gazda unui subiect nu iti lasa libertatea de a face orice; de exemplu, daca te apuci sa-i injuri pe utilizatorii care iau parte la discutie, este posibil sa pierzi dreptul de a modera discutiile.

Singurele reguli care administratorii sitului doresc sa fie respectate de catre toti utilizatorii sitului sunt:
- mesajele nu trebuie sa contina nimic din ceea ce ar putea fi considerat ilegal;
- nu sunt acceptate mesaje continand reclame sau linkuri catre alte situri ce pot fi considerate concurente;
- discutiile trebuie purtate intr-un spirit de respect reciproc;
- limba de conversatie este ROMANA; la acest punct se poate face doar o exceptie: sunt acceptate doar citatele din poezii sau texte literare care sunt in original in alte limbi.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (0):

Nu exista comentarii

Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...