-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

SEDUCĂTORUL PUBLIC NR.1


de alex porc la: 15/03/2005 19:42:00
modificat la: 21/03/2005 15:05:42
taguri: Proza_scurta 
voteaza:
Numele lui era Aberian şi i se potrivea de minune. Se zicea despre el că era un seducător de succes, dacă se poate spune aşa ceva despre un adevărat seducător. Nu era un bărbat prea frumos, dar nici urât, nici înalt, dar nici scund, nu prea gras, însă nici slab, exact asta ar putea spune Gogol despre el, eu însă am să vă spun mai multe: purta părul lung, din care cauză avea destule discuţii la serviciu şi chiar cu părinţii lui, deşi nu mai locuia împreună cu ei. Purta şi barbă din când în când, însă doar cioc de muşchetar, ceea ce, nu-i aşa, îi dădea mai mult farmec în faţa femeilor. Mai corect spus, îi dădea farmec, că nu prea avea. Se purta urât cu femeile, brutal uneori, dar s-ar putea ca tocmai în asta să fi stat succesul lui extraordinar. Succesul acesta extraordinar era însă mai mult o impresie a celor din jur decât o realitate, căci trecea mult timp între două cuceriri de-ale lui. Dar merită atenţie prin felul lui de a seduce o femeie, care de fapt nici nu era seducţie, ci mai degrabă un fel de reclamare a drepturilor naturale. De exemplu: vedea pe stradă o femeie care i se părea lui atrăgătoare (şi, ce-i drept, avea gusturi alese), o urmărea 50-100 de paşi, după care intra în vorbă cu ea:
-Cum te cheamă, preafrumoasă fată?
-Cutare (Cristina, să zicem).
-Eşti atât de frumoasă încât meriţi să mă culc cu tine. Sau poate mi se pare? Hai, culcă-te cu mine, şi dacă nu vei fi mulţumită îţi dau voie să-mi tai gâtul cu mâna ta. Sau nu-ţi place cum arăt? Am să fac culturism până am să umplu camera cu muşchii mei, dacă vrei. Iar în plus sunt şi foarte cult, iar după ce te culci cu mine am să-ţi împărtăşesc şi ţie din cultura mea. Am un câine lup care poate să ne păzească să nu cumva să ne fure cineva când ne iubim mai cu foc. Sunt neam de spaniol, am sângele clocotitor, vino şi profită de mine! Îţi ofer o singură dată ocazia asta, poate de două ori, dacă nu-mi cedezi astăzi, iar după ce îmi vei ceda o să înceapă să ne placă şi cu greu ne va mai putea desface cineva. Ştiu şi să cânt la chitară piesa aceea "Eşti frumoasă, dar eşti proastă", ba chiar şi altele, pot să-mi fac rost şi de revolver, de pantaloni de piele sau de păduchi, pot face ce vrei tu cu condiţia să fii a mea. Sunt al tău până la proba contrarie!
Şi aşa mai departe, spunea o sumedenie de aberaţii şi, oricât de ciudat ar părea, rar vreo femeie nu-i ceda, măcar a doua sau a treia zi. Apoi stăteau o vreme destul de îndelungată împreună, şi eu personal nu ştiu cine de cine se plictisea. Asta e cauza din care nu are prea multe cuceriri la activ, dar trebuie să recunoaştem că era şi el un etern îndrăgostit, dar un alt fel decât Don Juan, El Burlador del Sevilla. Când zic că toate femeile îi cedau nu mint deloc, şi nici nu vreau să zic că toate ar fi târfe, deşi îmi stă pe limbă. Adevărul e că în fiecare femeie se ascunde o mică târfă, adică pardon, în majoritatea dintre ele nu se mai ascunde. Ele nu au însă nici o vină şi oricum trebuie că există o plăcere extraordinară în a ceda unui bărbat. Cu cât cedează mai târziu, cu atât devin mai enervante şi în acelaşi timp şi cresc în ochii bărbaţilor. Un alt mister, pe care nici nu mai încerc să-l explic.
Dar i s-a înfundat şi lui Aberian, şi asta atunci când a încercat şi el să vorbească şi să se comporte frumos cu o femeie care-i plăcea, aşa, doar ca să afle cum e. A mers apoi cu ea să se plimbe prin parc, a scos-o în oraş, după o săptămână a sărutat-o pentru prima dată pe buze, la despărţire. Când a vrut să o posede, a întâmpinat o rezistenţă cum nu şi-ar fi închipuit niciodată. O nimerise bine, nu voia să se culce decât cu bărbatul pe care-l ia ca soţ, şi asta numai după căsătorie. Îşi dădu seama ce greşeală făcuse. O femeie trebuie luată tare de la început, altfel se învaţă cu drăgălăşenii şi tandreţuri de prost gust, de nu o mai poţi dezobişnui. Ar fi vrut să renunţe, dar nu putea, o iubea pe fata asta, în felul lui, dar o iubea. Aşa că hotărâră să se căsătorească. Avură o nuntă cu foarte multe rubedenii, foarte multă mâncare, băutură şi aşa mai departe, însă doar el avea păr lung până în brâu, negru, barbă neagră stufoasă, pantaloni şi haină de piele neagră şi bustul gol pe sub haină. Ce mai, era un mire modern, şi bineînţeles aspectul lui stârni multe discuţii printre nuntaşi, dar lui nici că-i păsa. Aştepta doar sfârşitul nunţii, să o facă pe fată femeia lui. Ceea ce se şi întâmplă, dar nu simţi vreo plăcere deosebită şi rămase cu un gust amar. Toată dragostea îi pieri şi locul acesteia fu luat de o adâncă silă faţă de propria persoană. Aşa că îşi tăie unghiile de la picioare cu toporul şi muri în braţele singurei femei care nu-i cedase la timp. Pierduse prea mult sânge şi din asta se moare uneori. El a reuşit. Poate că îi pare rău acum. E prea târziu, dar mai bine prea târziu decât niciodată.
Asta e cu seducătorul public numărul unu, care oricum a murit.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (3):


asta - de Intruder la: 14/04/2011 23:09:29
e misto de tot, o citisem dar n-am comentat...

(o scot la lumina, poate vor unii s-o citeasca)
#608703 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 14/04/2011 23:44:22
Da. Deşi...
#608710 (raspuns la: #608703) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
*** - de picky la: 14/04/2011 23:44:23 Modificat la: 14/04/2011 23:45:49
... e cam tâmpit sfârşitul.
#608711 (raspuns la: #608703) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...