Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

CTP si-a dat demisia. Bine sau rau pentru presa romaneasca?


de scepticul la: 21/03/2005 19:46:00
modificat la: 23/03/2005 14:29:58
voteaza:
C.T. Popescu si-a dat demisia azi de la Adevarul, dupa ce fusese inlaturat din Comitetul Director al publicatiei. Motivele din spatele deciziei probabil sunt de culise si nu vreau sa ma hazardez sa speculez pe seama lor. Dar ma intreb daca presa si publicul romanesc sunt mai bine sau mai rau fara CTP (presupunand ca se lasa de jurnalism, ceea ce este putin probabil).

Erau Adevarul, in general, si articolele lui CTP, in particular, impartiale? Era acoperirea subiectelor posibile facuta impartial? Era presa de calitate sau de scandal (in special articolele picante ale D-lui Popescu)?

As dori mai ales parerea celor care urmaresc atent evenimentele din lumea politica romaneasca si citesc presa frecvent.

Multumesc.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (7):


Mi se pare interesant de ce a - de Simeon Dascalul la: 24/03/2005 08:34:29
Mi se pare interesant de ce a plecat. Dacă s-ar şti răspunsul la asta probabil s-ar şti şi la celelalte. Deocamdată n-am auzit decât varianta "oficială" - Băsescu - Taher - Hrebenciuc.
#40591 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
CT Popescu dumnezeu - de ampop la: 24/03/2005 08:42:16
Nu contest calitatile lui CTP dar devenise in ultima vreme un fel de dumnezeu al presei romanesti. Cu alura sa severa, seroasa, emitea din Olimpul Casei Scanteii judecati de valoare, forma opinii pentru prostime...poate ca a fost necesara o mica umilinta pentru ca inainte de toate si CTP este om. Lumea presei este deseori controlata de relatii oculte, de potentatii vremii si de ce nu, in prezent de clepticratia rosie la putere in Romania. Tinu probabil a fost victima aceleiasi cleptocratii, cand nu a mai "jucat" cum i-a cantat "sistemul". Acum CTP este inlaturat probabil din alte motive...nu o fi nici el pe placul "sistemului" ori "sistemul' s-a folosit de el si acum il arunca la cosul de gunoi. Vom vedea daca CTP mai poate sau este "lasat" de "sistem" sa-si revina la linia de plutire si sa editeze un ziar nou. Nu am fost niciodata un fan al lui CTP dar ii recunosc calitatile jurnalistice. Si imi aduc aminte cum CTP il inclotea pe "Iepuras" in campania electorala din toamna, fiind partinitor fata de "Ursulet". Sa fie oare iepurasul cel ce s-a razbunat pe CTP..." "manastire-ntre picior" (cum zicea o buna prietena maghiara) :)...."Every gambler knows that the secret of surviving 's knowing what to throw away and knowing what to keep, Cause every hand 's a winner and evrey hand 's a looser...and the best that you can hope for is to DIE INTO SLEEP" .
Mario
#40592 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
n-as vrea - de Tudor-Cristian la: 25/03/2005 20:51:30
N-as vrea sa facem politica..., pentru ca e foarte periculos ; ar putea sa ne dezbine rau de tot (si asa suntem dezbinati, nu ?).
Scuze.
#40789 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
nu pare că s-a muşamalizat afacerea? - de Simeon Dascalul la: 29/03/2005 09:32:32
acum câteva zile se făcea mare caz
şi brusc e tăcere
#41069 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Regula lui Mucles, corolarul lui Ciordeles - de ampop la: 29/03/2005 11:29:30
Si-a primit si CTP probabil "partea" si s-a "dat la fund". CTP este inainte de toate omul "sistemului" si ca s-o duca "mult si bine pe pamant" a aplicat regula lui Mucles. Intelept...ca de nu, poate se intalnea cu Tinu la vanatoarea de bizoni in vesnicele plaiuri ale vanatoarei.... Janes? :)
Mario
#41076 (raspuns la: #41069) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Tudor Cristian si politica... - de ampop la: 29/03/2005 11:35:16
Mai draga Tudor...aici nu avem nevoie de "consens" si "unitate" in jurul "partidului". Ce-i rau cu "dezbinarea" pe criterii politice?
Doar in dictaturi avem unitate de clasa, mai draga...vezi : FSN urmas al PCR etc... PSD si... PD etc si P....who knows? Shity...commies... :)
Mario
#41077 (raspuns la: #40789) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
cel mai probabil - de Simeon Dascalul la: 30/03/2005 10:08:14
aşa a fost. Nişte bani pentru zile negre şi atenţionarea că s-ar putea să se vadă cu fostul şef mult mai repede decât ar vrea. Sunt curios doar cât a fost suma. Din ce se bârfeşte nici înainte n-o ducea tocmai rău.
Un factor până acum nemenţionat. Investitorul ăla nou, viitorul patron al lui CTP. Cine-i şi ce hram poartă?

#41194 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...