Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Din Melbourne, cu dragoste...


de claudia enea la: 02/04/2005 15:18:00
modificat la: 06/04/2005 14:46:01
taguri: Eseuri 
voteaza:
Tot Melbourne....sint 30 de grade la ora 10 seara si greierii efectiv urla anuntind o alta zi...poate mai calduroasa. Astazi am intilnit unul din tinerii australieni, "viitor de aur" tara asta are...candidat la help-line-urile pentru dependentii de droguri sau sinucigasi...In fiecare zi in Australia un tinar se sinucide...Ma obsedeaza stirea asta ca sint doar 20 de milioane de oameni aici.
Oare ce nu au, ce le lipseste?????De fapt...din toti studentii de la Melbourne University, de exemplu, doar 10% sint australieni...restul asiatici si europeni. In cultura, stiinta, economie...virfurile sint de import..pacat, e o tara atit de fascinanta! Citeodata am impresia, si nu exagerez, ca am murit si sint in rai. Risipa de flori si mirosuri, plante care parca se iau la intrecere care sa fie mai ochioasa, mai traznita, mai importanta, copaci perfecti ca niste creioane sau palmieri care nu-si mai incap in ...craci de atita mindrie..Si totusi, tinerii australieni se sinucid cu exactitate si rigoare. Se pare ca nu exista nicaieri "societatea perfecta", cu toata silinta pe care si-o dau oamenii de aici , de a fi drepti, sinceri, muncitori si vesnic zimbitori.
Sint intr-o perioada mai buna, existential vorbind, ca financiar depind de mama ca in perioada intrauterina. Nu pot face o miscare fara masina si nu am servici, carnet de conducere sau alte chestii din astea lumesti. Cred ca din cauza asta am impresia ca traiesc la un "alt nivel". Ma chinui zilnic sa ajung in "city", lucru care imi ia aproape doua ore de mers cu autobuzul, trenul si tramvaiul. Asta pentru ca mi-a casunat sa fac ..Academia de asistenti de farmacie.Nici eu nu stiu ce mi-a venit, cu "backround-ul" meu in drept si jurnalism.
Aici descoperi tot felul de fantasmagorii, inclusiv despre propria-ti persoana!!!
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


Interesant. Si cum au evoluat - de mya la: 24/04/2006 23:51:22
Interesant. Si cum au evoluat lucrurile? Intreb si eu acuma, dupa un an de zile...
#118789 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: