-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Geoana, presedintele PSD


de stancosty1 la: 22/04/2005 08:19:00
modificat la: 22/04/2005 09:49:19
voteaza:
In dimineata asta s-a anuntat castigarea de catre Geoana a presedintiei PSD!
Pentru mine, acest moment este unul crucial. Acum cred ca s-a produs adevarata desprindere de comunism, după mai bine de 15 ani de incercari.
Si ca un facut, parca cineva a dorit sa sublinieze acest lucru: la ultima sa cuvantare luata cat de cat în seama, Iliescu a tinut sa sublinieze cine a fost, este si va fi, folosind apelativul "tovarase". I-a scapat pasarica, dar tot nu a renuntat, incercand să motiveze prin faptul ca in Internationala Socialista se foloseste acest mod de adresare.
Oricum, cu exceptia clicii care l-a pus acolo unde a stat mult prea mult timp şi pe care el la rîndu-i a protejat-o cît a putut mai bine, nu cred ca mai este acum cineva asa de naiv incat sa creada ca e vreo pierdere prin iesirea lui Iliescu de pe scena politica.
Eu unul nici nu vreau sa-mi mai aduc aminte de el, dar din pacate nu putem da timpul inapoi.
De-acum, sper ca domnul Geoana, care este format pe la alte scoli, va reusi sa scuture partidul si de restul gunoaielor istoriei, care s-au adunat acolo si sa faca intr-adevar un partid modern, care sa fie demn de locul pe care-l ocupa in politica romaneasca.
S-auzim de bine!
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (4):


Nelu a cazut ca un ordinar :) - de ampop la: 22/04/2005 10:56:08
Parafrazand-ul pe Alex Porc, cu Nea Trichinelu' care da ortu' popii ca un ordinar, putem spune ca tovarasul Iliescu a scapat tzatza puterii din gura. Se pare ca la Iliescu aviditatea de putere, putere pura si simpla, depasea orice nivel, devenind absolut patologica. De la mineriade, la masinatiile de culise, Iliescu cu abiliatetea sa dovedita, a reusit sa sforareasca si sa se tina lipit de ugerul puterii o viata intreaga. Pana si pe Ceausecu se pare ca l-a executat doar din orgoliu. Cum, El (cu E mare) dumnezeul prim-secretar sa fie marginalizat de cizmar? Asa ca i-a facut de petrecanie , impreuna cu Gelu Voican-Voiculescu & the KGB jazz band. Multumea minerilor, isi inlatura "tovarasii" de drum fara scrupule, vezi Petre Roman sau Melescanu.
Acum se pare ca o parte din infrastructura comunisto-cleptocrata (asa zisii baroni) a cooperat sa-l dea jos pe mosul Ilici. De, nu "da bine" la Occident...De aceea optimismul meu este intr-o oarecare masura rezervat. Bombonel cel finut si intelectual rasat l-a "lucrat" pe aparatcikul Ilici, impangand in fata un alt intelectual (probabil cel mai occidentalizat psd-ist), Geoana. Si a reusit. In schimb secretar general ramane Chiron Chitrea (copyright Divertis), om al "mafiei" viscerale a PSD-ului. Om care si-a facut restaurant tip Marriot la subsolul Ministerului Transporturilor si care este uns cu toate alifiile. De aceea am mari rezerve. Oricum pe plan local gasca securisto-cleptocrata si-a infipt bine stalpii (Oprisan etc.). Vom vedea...dar oricum este bine ca Nea Trichi-Nelu trebuie sa lase carma din mana....Numai, numai sa nu faca infarct de amaraciune :).
Mario
#44919 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
chiar crezi - de cosmir la: 23/04/2005 11:25:57
eu nu cred
un dezamagit
#45089 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
chiar crezi - de cosmir la: 23/04/2005 18:09:10
eu sunt mai sceptic
#45139 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
"domnul" Geoana - de anuk31 la: 23/04/2005 22:32:43
este cel mai optimist comentariu pe care l-am auzit eu pana acum cu privire la drumul "nou" pe care il va urma PDSR-ul. Sa nu uitam faptul ca "domnul Geoana" este un "domn" care face parte dintr-un partid de "tovarasi" indiferent pe la ce fel de scoli a umblat dumnealui!!! Ceea ce cred ca vom castiga cu adevarat este pierderea electoratului "bunicutei" si astfel: situarea partidului acolo unde ii este locul in viata politica din Romania!
sa auzim, in sfarsit, de bine!!!
anuk
#45177 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...