Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

I like this


de Marius Pop la: 04/05/2005 21:37:00
modificat la: 07/05/2005 01:16:18
taguri: Ganduri_in_0_si_1 
voteaza:
I Like This... stând în scaunul ăsta părăginit, scriind într-o poziţie care îmi dă dureri de spate, cu un picior sprijinit leneş de tăblia mesei... I Like That.
Privind cum afară plouă, cu picioarele îngheţate şi transpirând în acelaşi timp, privind monitorul cu nepăsare, privind tastatura (obiceiul prost de a privi tastatura în timp ce scriu cu două degete, doar cu două degete) şi asta îmi place. Neliniştea febrilă că trebuie să plec, am un tren de prins şi o călătorie lungă în faţă... Câteodată mă pierd în contemplare, privind dincolo de cei 1024 de pixeli pe orizontală şi 1280 pe verticală sau invers... prin tunul cu electroni, prin câmpul magnetic ce mă îmbătrâneşte accelerat. E frumos. Orice e frumos pe această lume atâta timp cât poţi sta să contempli ceea ce destinul îţi aşează în proximitate. Dar nu e ăsta scopul pentru care scriu acum, neee, nici vorbă. Sună telefonul, muzica merge atât de tare încât aştept cu bucurie să crape o boxă, să am ce repara.... uite exemplul perfect de a-ţi căuta probleme de rezolvat. Lovesc tastatura din ce în ce mai violent şi într-un ritm accelerat pe secundă ce trece, muzica e de vină, cred, nici nu îmi pasă, de ce mi-ar păsa, e doar o tastatura, nu, nu e dar nici aşa nu îmi pasă... Sună telefonul... Alo!! La revedere, La dispoziţia dumneavoastră etc, ce stupid, chiar am fost crezut, de ce mint, de ce iubesc de ce scriu... Degeaba.
I Like this... tablouri într-o expoziţie... tablouri clinice într-o expoziţie de stagiu clinic, ce frumos, atâta moarte şi atâta naştere, simbolistici încurcate care abia aşteaptă să-ţi chinui mintea cu ele, de ce? Mai frumos ar fi să întreb: Cum?
Ţi se pare că o iau razna, da, ţie, ei bine, am să dau cu tifla nu, nu o iau razna pentru că realitatea este doar o construcţie individuală, eliberată sau subjugată de angoase, după caz. I really like that.
Cel mai frumos din lume... rolul acesta pe care-l asum în aceste momente, de a spune lucruri pe care nici măcar eu nu vreau să le ascult, not anymore.
Aberationes maximus cu bifidus esensis, o, zei ce-a ajuns latina în zilele noastre, zile în care toţi avem senzaţia că ne-am născut mult prea repede sau dimpotrivă, mult prea târziu, imagini monocrome ca într-un film artistic, adică de artă, totuşi un serial din care partea cea mai proastă e că nu putem da rewind fără teama că am putea să ne blocăm, precum o maşinuţă jenantă de calculat impozite, uite, văd biţii tăi calculator stupid, eşti gol în faţa mea precum un prunc proaspăt născut, acoperit de inocenţă, pe dracu, acoperit de sânge şi jertfă. Dar să proslăvim creaţia, ea ne duce mai aproape de Dumnezeu pe zi ce trece, dacă Dumnezeu măsoară ca şi noi TIMPUL. Nu mai am nimic sfânt? Partea proastă e că ba da, mai am, nu ceea ce ar trebui, mă am pe mine.. haha, râd amar, unde sunt, unde naiba m-am pierdut în lumea asta? Care lume? Anger management, I like that too. Visare, epuizare, furia turbată că sunt limitat, că trebuie să accept limitarea asta cu fruntea sus, să uit scopurile nobile, etice whatever, n-ai ce face, totul e împotriva ta, vai, aud voci, sunt paranoic? Da? Râd isteric, aşa o fi dacă tu zici, dar cine te crezi, regele diagnosticelor eronate? Spune, spune te rog că primul pas este negarea problemei. Râd acum în hohote, mecanism de apărare zici? Apără-te tu de gunoaiele raţiunii, sunt mai mânjite de eroare decât orice. Ai idee prin ce trec? Normal, există o cunoaştere împărtăşită, ce zice bătrânul de astea - artefacte ca dovezi, arhetipuri ca structuri de bază, inconştient colectiv. Phiuuu, varză. Varză călită şi călâie, să le ia naiba de asociaţii involuntare, cu atât mai mult cu cât sunt pur semantice în primul rând. Blik, blink, blik, blink. Ritmic, ce dracu', cursorul ăsta nu are nici un pic de imaginaţie clipeşte aci în faţa mea de parcă el ar fi cel mai calm, mai aşezat şi mai cuminte cursor de pe Terra. Mânce-l mama pă el cursor, ba să-l mânce întreruperea electricităţii sau eroarea fatală, aia care să-i dea indicaţii contradictorii, să-l văd confuz şi fragmentat.
Pleacă trenul, unde trebuia să plec? Aha, într-o călătorie, bine, o să meargă altcineva, am schimbat puţin cursul istoriei personale, am zis Curs 2, 8, 10, cârma la dreapta 45 de grade celsius, putere maximă. 350 de waţi uuaaaauuuu, sunt împins în scaun, am pe mine 3 miliarde de newtoni ce mă apasă ca o forţă egală cu... 3 miliarde de newtoni. Îi zic în glumă Primului Newton, măi măi ce înghesiulă de tine p-aci, el rânjeşte albastru şi dă din coate - ce să-i faci, toate problemele astea cu efectul de seră şi suprapopularea. Las că rezolv eu acuma, cârma drept înainte (ce-mi place direcţia asta, mai ales sensul direcţiei astea), motoare stop şi revers sută la sută, au plecat domnii de pe mine, ba nu, s-au mutat în spate, am 3 miliarde jumate de jobene în şir indian preocupaţi să mă azvârle peste bord instant. Fir-ar să fie, las că vă arăt eu vouă, motoare faţă înainte cu toată puterea, motoare spate înapoi cu toată puterea prrrr POC, au puşcat, na!, am vâsle, navighez în continuare. Back, back, go to home page şi iată-mă în arhipelagul Google, plin de casete de text ce dansează hoolah-hoolah cu ghirlande spânzurate de gât şi gâturi spânzurate în ghirlande... de gât. Ce prost e google ăsta- nici măcar nu ştie de unde îmi pot downloada o pereche de şosete curate, ce să mai vorbim de o viaţă personală sau un viitor luminos. Trântesc uşa. Dă dor of mai eczistănz, plec, in ciuda trupurilor hăcuite de pe pereţi, în ciuda soarelui-răsare sau a floricelelor multicolore de porumb împrăştiate în labirint pentru orientare, servus Icar, ce p...a mea e cu aripile alea cu atâtea p.ne pe ele, frumos extinctor, e cu spumă de carbon? Aha, să nu se topească ceara. Cum? Ceara epilatoare? Haha, ce glumeţ eşti secolul ăsta, uite-l şi pe Pegas, yo, motherfucker, a, scuze bro', ăla e Oedip. Whaz' up, cum mai e prin ceruri, the same shit? Yeah, powerfully shit this sky-jets. No bine, io mă duc. Nu "YO!" mă, eşti prost, am zis io. Care număr? De mobil? Păi ce vrei tu să faci cu mobilul drăguţei de Caribda? Ehehe, dragostea e mare, adevărul e că ai de unde alege din multitudinea aia de capete, mie îmi place ăla blond care scuipă foc, daaa, e o combinaţie interesantă. Păi nu prea te pot ajuta, eu am numai numărul capului brunet şi nu e tocmai o familie fără probleme de comunicare, înţelegi, e gelos pe ăla blond, da' sună colea vizavi, la familia Scylla. You own me one, no shit, ai numărul megalomanului ăla... Nu hercule, nu vorbesc cu bastarzii, dirty bastard, you know, pe deasupra şi mare bătăuş, i-a rupt tritonul săracului Hermes, a venit ăla plângând alaltăieri cu bucăţile în mână, io jucam Max Payne. E vorba de ăla... cu Gala lui.. nu laureaţilor, dă-l Cezarului de dafin că nu fac tocăniţă de iepure. De Dali. Aha! Nu? Bine, lasă că mă interesez la Caron, ştie ăla tot ce mişcă ba nu, tot ce nu mai mişcă anymore...
Deschid fermoarul oglinzii discret, tiptil, mă strecor Afară. Că nu mai am chef să mai văd pe nimeni poate mă întâlnesc cu Dracul, pfui, scuip în sân, doamne fereşte, am nişte datorii la el, i-am promis un suflet cândva. Ţeapă!!! Hehe, operaţiunea FNI fraiere, n-ai învăţat nimic. Vorbeşti de lup... Bună, diavole, nu eşti la pocher cu Faust? Nu mai ţineţi întâlnirile? de ce? Stai, nu-mi spune, jucai împreună cu Caligostro, cu Paracelsus şi faust, nu-i aşa? Înţeleg, e nasol să joci tu în trei persoane în acelaşi timp, e plictisitor, câştigi tot timpul. Ce mai fac? Ia, p-aci, cu deliru-mi sistematizat. Oh, dar nu te pot ajuta în problema asta, nu sunt licenţiat şi pe deasupra resursele umane nu sunt pasiunea mea. Da ştiu o persoană de încredere, mi-a fost profesor, am o restanţă la el numai că e cu un picior în groapă. Nu mai spune, puteam să jur că nu eşti tu, ai jucat bine, nu te-am recunoscut un an întreg. Să nu-mi spui că... fir-ar să fie, extraordinar, şi pe ea? A fost scump? Hehe, nebunatica mică, la ce se gândesc femeile cu plete blonde, ochi albastru metalic şi trecute de 50 de ani... Bine, atunci ne mai vedem, dar nu prea dau pe la cursul ei. Pa pa! L-am prostit, m-am prefăcut că-l cred, când nici măcar nu cred că există. Alo, Mamă, trimite-mi un pachet vineri seara, pune-mi te rog satârul şi harpa, am făcut o pasiune pentru muzica sferelor romboidale. Am şi învăţat un cântecel fii atentă: Vine tata din pădure... Fără cap, fără cap. Ce prostie, nu poţi auzi melodia, cânt la telegraf, ar fi meritat să auzi ţăcănitul ăsta. Nu ţăcănitul telegrafului, ţăcănitul de eu. News flash: m-am ţăcănit! Taaa taaa, harpa asta sună ca o trompetă de ascultat inima - stetoscop, ăsta e cuvântul. Doamne, nu înţelegi nimic tu mamă tu, nu CUVÂNTUL, ăla a fost la început.
Back. Nu de alta, da' s-ar putea să-mi dau impresia că vreau să evadez dacă tot trec de ici colo. Ce furtună! Ce mai trăznete! Şi pe deasupra nici măcar nu plouă aici, speram să plouă îndesat cu valori morale sau hai, treacă de la mine, bancare. Daţi-mi un hot dog vă rog. Cu maioneză multă, oricum n-am ficat, ce să mă doară, eşti tâmpită fă, pleacă dracului şi învaţă anatomia societăţii umane, că pe cea a cârnaţilor încleştaţi între fălci o ştie toată lumea. Curge pe mine tot rahatu’ ăsta de ketchup, trebuie să-mi spăl iarăşi sufletul, nu pot ieşi aşa în lume uraaaa cred că mai am un suflet curat pus la uscat pe sârma din baie, alături de chiloţii Jolidon, se împacă tare bine elementele elementare mai ales când sunt în proximitate. Crash, boom, bang ce morman de praf şi indiferenţă au mai făcut şi Gemenii Newyorkului, mi-au umplut mie hotdogul cu metal topit şi butoane de lift implorate să funcţioneze dar nenoroc, mai sus de ceruri nu poţi ajunge - rişti să te loveşti de pământ. Băi puţă, cine e primarul tău? I Like that.
Minune! Plouă acum cu simptome deseme-ice patru-ice fără liniuţe adică desemeice patruice, sounds good oh yeah, can you feel the rythm of the auzenia? Groovy, gravey, grivei...Grivei! Aport, aport, good boy, brava, să-i dea tata bombonică? Nici un ham, să nu te mai aud, ţi-am zis să fii politicos. Na, ia d-aci, să faci diabet zaharat, javră. Vedete-aş pe poliţă la Armani sub formă de a-doua-piele-a-unei-mâini-de-cucoană-franţuzită! Beton expresie, cucoane, rezon.
Ce caută fecioarele druidice în povestea despre lacrima lui Făt-frumos? N-am putut înţelege niciodată, poate nemurirea, aia s-a născut la sat, e geamănă cu veşnicia şi au frate pe Quasimodo cel urât de toată lumea, de toată lumea urât. Inspiră expiră inspiră expiră expiră inspiră clopoţel cloţopel cloţopel - te-ai încurcat precum firele covorului stil garcon secolul paisprĂzece. Fugi de-aici Saint-Simon, eşti doar un copil nenăscut secolul ăsta, ce tot urli în pântecele mamei, eşti comunist, ştiu eu, stai liniştit până prin 1600+, apoi poţi otrăvi liniştit vieţile tuturor cu ideile tale mucegăite. Nţţ Nţţţ ciudă ciudă uite cotul, uite degetul mijlociu, fuck you, fuck off, întreabă-l pe Shakespeare ce simbolistică are gestul - cred că e la cafea cu Gil Blas, părintele Cervantes şi niscaiva lepădături ale societăţii paşoptiste. Polyvinilin şi Nescafe, cred că ăsta e secretul apei de foc, doar nu mă las indus aşa uşor în eroare de consensul larg acceptat. Hopa eroare de exprimare, delirul o ia pe căi nebănuite, fii atent, asta te poate ucide domnule Delir, oricât de sistematizat te crezi dumneata eşti doar rezultatul interacţiunii ereditate mediu carevasăzică ăsta-mi eşti! Bingo şi Linie, marţ, mat, careu de aşi - ce se mai rotesc luminiţele şi clipeşte tot aparatul ca apucat de streche - Jackpot plus bonus, am câştigat totul, v-am lăsat în frig în costumul lui Adam, tremuraţi bestiilor, aşa, rugaţi-vă pentru o frunzuliţă de arţar să puteţi justifica nevestei cei 2 copii nelegitimi şi apariţia mefistofelică a notei de plată de la bordel în sertarul cu lenjeria fiicei mai mari.
Bineînţeles că-mi construiesc o casă lângă palatul Cotroceni, ce să fac cu atâta amar de cash, îmi iau şi un Ferrari TestaRosa Bianco şi Cabrio, mi-am depus cerere pentru puţină iubire la Oficiul de pe lângă Casa Oficială a oficialilor în Probleme Oficial oficiale, lucrează numai struţocămile acolo aşa că mai am de aşteptat - ar trebui o revoluţie, piei satană, nu pe tine te-am strigat Robespierre dragă du-te-n Parisul meu şi ţine-i de urât lui Marat, hidoşenia aia de doctor ce se crede scriitor revoluţionar doar pentru că îşi copiază la nesfârşit ziarul ăla bun de şters la. Spune-i că nu se face primăvară cu o floare de busuioc (Apropo, Darwin dear, busuiocul înfloreşte? De când, vreau să zic de înainte de a deveni noi homo jenibilis perfectus sau abia apoi a avut ideea asta? Îhî, înţeleg perfect, şi încă ceva: busuiocu busuioceşte? Taci Eco ule.) şi revoluţiile nu fac lumea mai bună, ghilotina o face. Am vedere panoramică, un sightseeing englezesc perfect ce mă face melancolic o clipă. John? Mai adă nişte opiu, gătesc o supă formidabilă pentru marii mahări ai lumii, miroase a peşte marinat păi e normal, ce-ai vrea, să miroasă a ulei ars de motor? Frankly John, precious mine, you are absolutely stupid. Sună cineva? John! It's hard-core uncourtley to let somebody wait! Oh, such a pleasure, mister... what's your name again? Oh yes, please, make yourself comfortable. De fapt, ştii ce domnule dragă, poţi să stai tu aici în locul meu şi plec eu pe străzi. Nu e nici o problemă, zău, domnule Dickens, insist. La revedere, să-l mai udaţi pe John din când în când, eh, o fi el cactus dar confidentially vă spun, face o tequilla de toată frumuseţea. LSD să nu-i daţi că e certat cu regnul ciupercilor mexicane din care se (ex)trage.
Naşpa, aş bea un Cola şi nu am bani la mine trebuie să cer împrumut de la cineva.. ce ţară e aici... Elveţia aici se vorbesc multe, mai ştiu ceva franceză, chiar, mai ştiu? Excuse moi, ou est le crayon de mon oncle? Ah, is up my ass, u speak english, thank you son of a bitch, that helps a lot.
Beau nişte muci verzi pe care tocmai i-a vomitat aparatul de "bagifisacadebăuturanumaibunădebeut", plasat strategic în holul facultăţii de Tetrapiloctomie, ştiinţa despicării firului în patru mai pe româneşte. Impresionant ce fundamentală e ştiinţa asta, îţi vine să o absorbi prin toţi porii, să te faci una cu ea, cu Ea. Eterna Ea, ba nu, etern e gândul ce-am gândit, ea e doar reinterpretarea prostituatei şi sfintei, ce dracu se întâmplă, ce tot zic aicea? Scotocesc nervos cu mâinile printre emisferele cerebrale şi ghici pe cine găsesc pitit ca un pitic, într-o linişte asemănătoare cu toate trăsnetele cerurilor deodată: Pe Umberto. Da, ştiu, era previzibil. Ce vrei de la mine mă? Du-te-n metaromanul meu, să nu zic mai urât. Vaya!!! Nu vezi că am treabă aicea, sunt ocupat să fiu original, de ce râzi mă, mă deghizatule, mă homosexualule, curvă, cârpă acum te zvântur de nu te vezi, îţi crăp capul ca la şerpe, viperă ce eşti!!! Zi repede mă, tu îmi dai coşmare, tu îmi dai îndoieli? Nu... n-ai tu atâta putere. I especially like that.
Unde e femeia? Hei, n-aţi văzut femeia? Elena, te cheamă la geam iubitul tău, cică vrea să dea foc troiei pentru mata, divorţează şi tu, ce dracu, chiar îţi place să faci oamenii să sufere? Aaaa, deci îţi place. Bine, oşteni, asalt, cel care o ucide are de la mine numele primului născut. Cel care o violează o să moară de mâna mea, după ce o să-i măcelăresc familia, cu el ca spectator. Măi, ce mă jenează călcâiul ăsta, cred că am făcut o bătătură de la sandale ah, nu se poate, ticălosule, chiar aici trebuia să trimiţi săgeata aia? Bine, bine, mor, gata cu spectacolul ăsta de doi bani, gornist, sună retragerea şi apoi ia un taxi până acasă că troleele nu mai circulă pe ruta cu Atlantida, mai ales la ora asta. Opreşte rogu-te pe la farmacie, cumpără nişte morfină că uite, tocmai am primit un sms de la pretenul ăsta cu ciroză, are impresia că-i sfâşie cineva ficatul, un vultur, îl găseşti la ultimul etaj din Empire State Buiding stă acolo singurel şi cântă "două lanţuri ş-o cătuşă mă ţineau legat de uşă, şi de uşă si de stat(e) c-aşa mi-a fost mie dat". Îl recunoşti uşor.
Am murit.
I Liked That.
Pfuiii, credeam că asta e totul şi când colo... Caron, ia de la tata ceva pentru o bere, nu e mult dar ce să fac, toate sunt scumpe, crezi că eu am fost bogat? We are sailing... uite, ce e acolo? Caron, ce e acolo? Acolo mă, în partea aia întunecată, plină cu spumă neagră. Concurenţa? Să nu-ţi vină să crezi, un submarin galben, atomic cumva, dotat cu muzică din pereţi, cântă Beatles de parcă ar vrea să trezească tot iadul. Daaa... tehnica evoluează, normal că toată lumea vrea să treacă râul la categoria lux, încearcă şi tu o renegociere de salar cu şefu’, poate vrei să obţii un credit bancar şi ţac-pac îţi cumperi un al doilea Titanic, o să atragă piaţa ca şi un borcan cu dulceaţă de afine muştele. Mulţam fain măi băiete, am ţigări, de vrei îţi dau eu una... Vrei? Bine, tu ai zis-o... Bang, e jos. Păi ce credeai măi luntraşule, că n-am învăţat nimic de când moare lumea? Acu io-s şef, ia să vedem, unde se varsă râul ăsta întunecat. Mai la dreapta, aşa baby, good girl, ţinem mijlocul apei. Hihi, mi-a venit o idee, de ce nu l-aş preda eu pe băiatul ăsta în locul meu pe celălalt mal, să zic că sunt eu, aş fi liber după aia să stau pe graniţa dintre viaţă şi moarte până... aş muri de plictis. Zis şi făcut, trag luntrea la mal, îl livrez pe săracul adormit forţat şi la drum... adică la apă!!! Am intrat la apă, sunt în elementul meu, pot comanda Curs invers, nimeni nu mă opreşte, atâta doar că eu comand, eu execut. Good, good, lalalalaaaa ce păcat că nu ştiu un cântec marinăresc, le-aş trage-o beatelşilor de n-ar mai avea chef de cântat when I'm around, sună laptopul, you've got mail drăguţă, să vedem despre ce e vorba. Ah, bulk mail, e ofertă senzaţională de la şcoala de neveste din Amsterdam. Cumperi cinci neveste pentru prietenii tăi şi primeşti una bucată nevastă bătută-gata gratis, pentru further information visit... Auzi mă, nevastă bătută gata, ăştia-s şui la cap, păi cine vrea o nevastă bătută, şi pentru ce, mai ales? Interesant, să vedem explicaţiile. Oh, god, păi sigur, e simplu, nu mai trebuie să o baţi tu, very smart, cum de nu m-am gândit la asta, îţi creşte statutul în grupul de preteni, ea are de ce se plânge, e motiv de ceartă deci şi de împăcare şi împăcarea e cea mai dulce, unde mai pui că ea nu te poate învinui de nimic îi trânteşti pe loc "Taci fă, că aşa te-am luat, dacă nu-ţi place fă-ţi bagajul". Bun, de ce n-aş deschide şi eu un shop cu bărbaţi de ţinut sub tocul pantofului iar la cinci cumpăraţi să dau o diplomă cu "Regina ejaculării precoce - o vezi şi GATA", mă rog? Neeea, astea sunt lucruri banale, se întâmplă peste tot în lume cu titlu gratuit, n-aş avea succes. Când eram tânăr mă gândeam să-i cumpăr mamei un soţ nou - vai ce tânăr eram! - numai că nu mă puteam împăca cu ideea că s-ar putea să-mi cumpere cineva mama pentru altcineva şi apoi să vezi încurcătură. Freud meine libe, crezi că o uram pe mama, adică acolo, în inconştient? Sigmund, vrei să-ţi scoţi un moment nasul din latrina aia, o să te sufoci, ce, eşti Inconştient? Aha, eşti colectiv. Ar trebui să încetezi cu lectura din Jung, herr doktor, îţi dă idei năstruşnice. Du-te şi fă o baie, puţi, să nu carecumva să te aud strigând "Evrika", nu mă convingi, ţi-am spus că nu cred în teoremele Pitagorei. Du-te şi analizează-ţi propriile cogniţii, încearcă să restructurezi cognitiv felul în care cogniţionezi, numai aşa vei vedea lumina de la capătul Organizaţiei. Şi încă ceva, ia aminte că citez textual, am notiţele undeva pe aici, iată: "Aceste constructe, datorită faptului că nu prea există, sunt foarte fragile" Orgasmatic, aşa-i? I do not like that.
Râul ăsta nu e de fapt un râu, la început ai această falsă impresie, apoi îţi dai seama brusc că nu e. Da, nu e. Nu, nu e. Oricum ai lua-o, nu e şi pace bună. Nu pentru că ar fi altceva, diferit de un râu, nuuuu, nici vorbă, pur şi simplu nu e râu. Am ajuns şi la capăt, în sfârşit, cât am călătorit nici nu-mi aduc aminte, a bună minte - vorba bunicii, cert e faptul că,,,, Dragă domnule Delir, sunteţi anunţat că nimic nu e în mod cert cert aşa că vă rog să reformulaţi grabnic folosind o altă formulă de exprimare mulţumesc ce drăguţ sunteţi la revedere,,, mă rog, sigur e faptul că ,,,Mă!,,, bine, bine, uite zic altfel, ce naiba eşti aşa nervos, relax man... Am ajuns să mă cert cu propriu-mi mie îmi mi, ar trebui o revoluţie aicea oh, cheguevarra, nu drăguţule, nu de genul ăsta, pas alle în America latină, acolo e de tine... para siempre. Da da da da da, o vioară mică de-aş avea... era cât pe ce să-mi cumpere ai mei una când eram tânăr, atâta m-am smiorcăit în mod necivilizat în faţa raionului cu instrumente muzicale, am exasperat vânzătoarea, i-am adus pe părinţii în pragul sentimentului diafan de "dă-i drumul prin geam, suntem la etajul patru, noi l-am făcut, noi îl...", am scandalizat blocul scârţâind din aţa de pescuit prinsă pe o scândură cu cuie furate din debaraua vecinului (ce mai reprezentaţie am dat într-o vineri după ce am convins toţi ţâncii să nu meargă la şcoală ziua aia şi am improvizat un circ între bloc şi garaje. În loc de aplauze am primit urecheli, toată "trupa", da' au fost bune şi ălea, ne-au dat sentimentul că am făcut ceva important, toată treaba a continuat până ne-au desfiinţat bara de bătut covoare, acolo era sufletul reprezentaţiei), până au cedat ce mai deştepţi şi au zis bine, are copilu’ talent, să-i cumpărăm o vioară. O, Zei, de ce nu era sacâz în ziua aia la raion, mi-am ratat cariera în domeniul muzical şi m-am apucat de arme, aşa, în compensaţie, aveam o puşcă, două pistoale cu capse, bandulieră de cowboy, poftă nebună de lupte. M-am potolit imediat ce mi-am dat seama că nu prea induceau groaza în pizmaşi capsele mele şi, sătul să tot vin vânăt acasă, m-am apucat de dat cu pumnii, prilej cu care am fost surprins într-o ambuscadă mişelească în scara blocului şi dezonorat, că mi-au rupt tricoul ăla galben lămâie şi-am stat o zi închis în casă pentru spargerea capului pizmaşului şef, Călin, ce plănuia să-mi ia scalpul. Unde mai pui că am fost pus la stâlpul infamiei, a trebuit să mă duc să-i cer scuze, am sunat şi mi-a deschis maică-sa ce nu purta nimic de la brâu în sus, chiar a întrebat-o mama într-o zi Sperantza dragă, de ce nu pui ceva pe tine în faţa copiilor - lasă-i dragă că-s prea mici să ştie ei - din ziua aia am priceput io că e ceva la mijloc şi am tratat o alianţă de triburi, mergeam tare des la Călin să punem la cale bătăliile că doar-doar s-o întâmpla să uite maică-sa că e rece ca-n Siberia în apartament (oare de ce era aşa frig la ei întotdeauna?). Dar duse cu pluta sunt acele vremuri şi nu se-vor-mai-întoarce-cât-îi-hăul-şi-părăul, nu de alta, dar de ce s-ar întoarce vremurile frumoase când le avem pe astea minunate pe care să le trăim?
I liked that.
Mai departe mă minunez de perfecţiunea unei bucăţi de alamă ce zace pe fundul mesei, împuşcată în partea din dreapta… atâta putere, atâta simplitate, atâta frumuseţe… cele trei calităţi esenţiale, ştii ce, bucăţică de alamă, am să te fac cadou într-o bună zi, am să te dau celei ce-o iubesc, poate o să-i trezeşti unele remuşcări în ceea ce priveşte jocul. Scrolling… just scrolling around, tocăniţa mea de pui răspândeşte deja mirosuri îmbietoare şi trebuie neapărat să încerc odată să mânc tocăniţă de pui dansând un garrage sau un goa, ar fi mişto din perspectiva asta, lumea ar fi mai… dansantă. Nu că acum n-ar fi, vârtejul e ameţitor şi tareeee plăcut, da, da, da. Priveşte, tinere, cu atenţie acea umbră albastră care delimitează bunul de rău, nu, nu e albastră, normal, încă nu ai învăţat să descoperi adevărul în neadevăr. De fapt nu e foarte complicat, totul constă în înlăturarea lui „ne”. Ne place în mod deosebit să râdem de noi. Ne place.
We LIKE that.
Likewise.
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (1):


Ca sa fiu carcotasa... triton - de Crystalx la: 26/04/2006 19:41:32
Ca sa fiu carcotasa... tritonul era al lui Poseidon.
"Deschid fermoarul oglinzii discret, tiptil, mă strecor Afară."... chestia asta mi-a placut la nebunie!
""Aceste constructe, datorită faptului că nu prea există, sunt foarte fragile" Orgasmatic, aşa-i? I do not like that"... nu ma asteptam sa gasesc si ceva care sa nu-ti placa... tocmai ceva orgasmatic?! :)))
I like that... nu stiu CE, mai mult sa spun. Poate doar ca ai alaturari amuzant-surprinzatoare si ca... I don't like that's all. :)
Cristal
#118972 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...