-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro

Insemnari din tara celor trei anotimpuri, zisa Canada


de Danila Prepeleac Jr la: 13/05/2005 18:35:00
modificat la: 21/05/2005 19:31:33
voteaza:
Intr- o zi din intervalul primavara-toamana, sedeam ca un caine propasit (Cum se zice corect, propasit sau pripasit? Ofer recompensa. Astept provincia) pe maidanul viiturii Niagara ce sta cracanata intre tarimul unchiului Sam si tarimul celor trei anotimpuri. De ce trei anotimpuri? pentru ca aici Anul Nou incepe la mijlocul unei ierni gerrroase si luuungi, urmata de o primavara foarte tarzie si scurta care se pravale intr-o toamna foarte timpurie, impinsa pe la spate de prima parte a iernii. De aceea locuitorii acestui tarim sunt experti in vile tip iglu. Iata pe unde mi-am gasit sa plec si eu asaa, yahoodotca...
Ce caut eu aici ? Astept sa vad cum e vara!. Aici foarte multi o cauta in fuga pe strazi, prin parcuri sau prin codrii de artar fara sfarsit. Ce mai una alta, sport national, pot sa zic inaintea celui cu crosa. Dar, numarul celor obositi creste ingrijorator. Nu-i vezi, doar auzi din cand in cand “eu m-am plictisit, hai sa ne intoarcem; bine, intoarce-te tu primul”.
Voluntariatul este la mare cautare. Voluntarii (stiti, ai ce sapa groapa altora) au descoperit si au calculit cu precizie (g)astronomica, ca vara a fost intr-o joi din epoca bronzului zisa bronzatului, incepind cu ora 12 si trei sferturi AM-fix. Spre veselia tutulola vara s-a terminat in aceeasi zi. Insa nu se inteleg neam asupra duratei evenimentului. De aceea s-a produs o mare schizma in interiorul grupului stiintifitzic. Unii sustin ca vara s-a terminat la 12:45 AM-fix, iar ceilalti spun ca la unu fara un sfert AM, tot fix. Pe aceasta fixatie este o tziganeala continua (denumita stiintifitic negociere), dar s-ar parea ca sunt pe drumul reconcilierii isterice.

Si cum ma bulbucam eu asa, la aceasta viitura, ma plezni peste imagine un buzdugan sexi cu ombilicul gol. Avea doua picioare luuungi si asa de paralele (mai ales stingul), terminate sub o fustita mini, tip umbrelutza de cu... Ce-au mai evoluat si buzduganele astea!
comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

comentarii (3):


relatare de la fata locului - de Cristall la: 22/05/2005 05:33:57
cu o foarte ascutita acuratete;
anunt asteptare pofticioasa de alte delectante stop-cadre, de acelasi autor
:)
#50415 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Pt. Danila Prepeleac Jr - de Paianjenul la: 25/05/2005 09:19:30
"Cum se zice corect, propasit sau pripasit?"


- "Pripasit" ai vrut sa zici... dar ca sa stii ce inseamna fiecare, cauta pagina asta de net:

http://dexonline.ro/search.php?cuv=propasit&source=

Pt. alte cuvinte romanesti al caror inteles nu-l stii, pune-ti la indemina (la "Favorites") linkul asta:

http://dexonline.ro/


#51056 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Insemnari din Tara celor 3 anotimpuri, zisa Canada - de Danila Prepeleac Jr la: 28/05/2005 00:21:52
Stimati redactori
Din greseala am trecut pe lista neagra comentariul paianjenului. Scuze!
Raspunsuri la comentarii:

Pentru Cristall

Multumiri pentru apreciere. Imi pare bine ca nu sunt singurul cititor a ceea ce debitez. Am in pregatire “Multiculturalismul canadian” si “Experienta canadiana”, dar s-ar parea ca sunt intr-o pasa proasta. Uneori la fiecare cuvint imi sare o poanta sau banc iar alteori ma uit pe fereastra, pe pereti, la calculator, in (stra)fundurile lucrurilor si nu vad nimic deosebit.

Pentru Paianjenul
Multumesc pentru informatie. De fapt paranteza cu pricina s-a vrut o gluma bazata pe un fapt real.
Inainte de 1989 circula o gafa involuntara facuta de un director lipsit de orice... Era poreclit “secarica” – mereu avea nasul rosu. Toti tremurau in fata lui, era un zbir. Pe vremea aceea fabrica exporta echipament in Irak. La una din analizele de productie puse intrebarea: “ei to’arasi cum stam cu livrarili pentru IRAN?” Secretarul de partid indrazni mai mult in soapta: IRAK tov. director!. Acesta plin de importanta raspunse: IRAN, IRAK tot un drac! Cum se zice corect to’arasi?

Cum gluma incercata de mine este nereusita, lansez un nou anunt: “Pierdut simtul umorului. Gasitorului recompensa. Astept provincia!”
#51923 (raspuns la: #50415) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...